Beoordelingen Hotel Keskin***

23 mei 2013

Keskin***
Beoordelingen Hotel Keskin***
Gurpinar Mah. 2, TR-48840, Dalyan
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Keskin*** in Dalyan, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Keskin*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Keskin scoort een 8,7 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Keskin*** in Dalyan, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Keskin***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Keskin*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 287 vakantiefoto's van Hotel Keskin*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Keskin*** met andere accommodaties in Dalyan.

151 beoordelingen over Keskin***

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Wederom geweldig"
Mea
13-5-2013 Ik ben ondertussen de tel al kwijt geraakt hoe vaak we geweest zijn maar ook nu hebben we weer volop genoten van het hotel. Dit keer waren wij de eerste gasten van het seizoen en dat voelde voor 1 dag wel speciaal gelukkig werd het al snel drukker, is toch wat gezelliger. Doordat het nog zo vroeg in het seizoen was deed de verlichting van het wandelpad naar het dorp het nog niet maar de laatste avond was dat ook weer verlicht. In het dorp werd het met de dag drukker waardoor de winkeltjes dus ook langer open bleven.
De kamers werden elke dag schoongemaakt en ook dagelijks schone handdoeken, bed werd ook zeer regelmatig verschoond. Eten was prima gezien de prijs/kwaliteits verhouding, een prima en uitgebreid ontbijtbuffet.Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam niets is hen te veel. We komen graag in september weer terug

met partner, 2012
"Fijne plek"
Rob
1-11-2012 We zijn eind oktober 10 dagen in Keskin geweest. Einde seizoen, zowel in hotel als in Dalyan. Moeilijk dus een oordeel te geven over hoe het hier in het hoogseizoen is. Nu was het rustig, personeel was erg vriendelijk, dagelijks werd de (eenvoudige) kamer schoon gemaakt, waren er schone handdoeken. Het eten was redelijk traditioneel Turks met voldoende variatie en goed van smaak.
Het hotel ligt in een stille, wat verpauperde villawijk met meerdere hotels en pensions. Je zou hier achter de voordeur niet zo'n hotel verwachten. Het ligt op 800 meter lopen naar Dalyan via een mooie wandelpromenade die langs de oevers van de rivier loopt. Het complex bestaat uit een aantal gebouwen van 3 verdiepingen. Er is geen lift aanwezig. Er zijn 3 zwembaden en een kinderspeeltuin. De tuin is prachtig en heel goed onderhouden. Het dorpje is leuk, en de verkopers zijn niet opdringerig. In de omgeving is veel te zien: strand, meer, koningsgraven etc, etc

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Toe aan renovatie"
vinhu001
26-10-2012 Negatief:
Bijna geen warm water in de douche
Kamers nodig aan renovatie toe (wastafel bijna van de muur; toiletpot zat los, lampenkapjes ontbraken, stopcontacten hingen los en nog veel meer)
Ontbijt ietwat karig. Geen lekkere broodjes en sapjes. Alleen zeer sterke thee en koffie. Het warme eten bestaat uit koud groenten en salades.
Er zijn geen warme groenten bij. Veel kip (was veel lekker).Personeel loopt ongeïnteresseerd in vrijetijdskleding rond. Ook het bedienend personeel heeft geen bedrijfskleding. Op verzoeken wordt nauwelijks of niet gereageerd. Na herhaaldelijk aandringen willen ze nog wel in actie komen. Ook hinderlijk zal alle katten in het restaurant die bij de gasten op schoot en op tafel springen en stees zitten te schooien. Nog nooit een hotel gehad waar katten in de eetzaal mochten komen. Ook was het erg gehorig in het hotel
Positief:
Mooie tuin en zwembaden. Mooi wandelpad naar het dorp
Goede bedden.
Kortom een hotel die wel opgeknapt moet worden.
Geen 8,7 waard

met vrienden, Okt. 2012
"Heerlijk hotel met vriendelijk personeel"
mevrouw de moor
14-3-2013 het hotel is prachtig gelegen op 100m van de rivier waarlangs u een zalige wandeling kan maken naar het stadje dat niet te toeristisch is en waar geen hoogbouw aanwezig is. we zijn ook een dag naar marmaris geweest en het was een ware opluchting om terug in dalyan te komen, wat een verschil met de drukke, overbevolkte en betonnen steden aan de kust. vanuit dalyan kan men alle dagen uitstappen maken per boot, ook naar het zalig ongeschonden iztuzu beach.
het hotel zelf beschikt over drie zwembaden in een prachtige tuin en ook het restaurant, waar men op de overdekte patio eet is heerlijik om te zitten. we kunnen dit hotel aan iederen aanraden.

met partner, Okt. 2012
"Hotel Keskin is een mooie aparte accommodatie"
Jeannine en Kees
19-10-2012 Wij zijn van 3 t/m 17 okt. 2012 in Hotel Keskin geweest,...in deze periode bijna elke dag gemiddeld 30 graden.
Eigenaar en personeel heel vriendelijk en goudeerlijk.
Hotel Keskin is een mooie accommodatie,...gewoon iets anders,...je hebt niet het gevoel dat je in een hotel verblijft,...alles wordt keurig onderhouden.
Ontbijt is goed,...avondeten is lekker maar met bijvoorbeeld zo nu en dan een bordje soep zou het diner toch wat completer zijn.
Uitstapjes dat hotel Keskin zelf organiseert zijn niet duur en goed verzorgd,...voornamelijk de BBQ moet je zeker doen.
De prijzen van dranken zijn ongeveer gelijk als gemiddeld in Nederland.
Deze vakantie was heel fijn,...in Hotel Keskin moet je zijn.

met partner, Sept. 2012
"Goed hotel, rustig gelegen aan rand Dalyan"
M.P.J. Kok
14-11-2012 Groot hotel maar het lijken er drie omdat het verdeeld is over drie fraaie zwembaden. Kamers zijn verschillend van grootte. We hadden eerst een kamer zonder warm water en later een kamer naast het filterhuis van het zwembad. De gratis airco overstemde gelukkig 's nachts het gebrom. Rond de zwembaden is het op badslippers gevaarlijkglad. Fraaie tuinen met honden en katten. Schoonmaak redelijk, maar wel elke dag schone handdoeken. Goed ontbijt, lekkere (nes)koffie!
Er loopt een fraai wandelpad van het hotel langs de rivier naar Dalyan (zaklamp mee!).

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooie ligging en prachtige tuinen"
laurena
27-8-2012 Ligging is erg mooi, omgeven door een prachtige tuin. Echter ligt het hotel best nog een endje lopen van het centrum van Dalyan af. Als het erg heet is kan dit je tegenstaan. Maar het is zeker te doen! Vooral met een windje of in de avond is het heerlijk om langs de rivier te lopen. Het ontbijt is prima, het avondeten vond ik vergeleken met andere hotels in Turkije wat minder keus qua salades. Desalniettemin was er voldoende keus en was er voor iedereen wel iets lekkers! Personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. De trips die het hotel organiseert zoals de BBQ en de bird/turtle watching zijn zeker de moeite waard!
Wij werden pas laat in de avond opgehaald voor de transfer naar vliegveld en de kamer bijboeken voor een paar uurtjes kostte wel iets meer dan gewend, maar we hadden het er wel voor over. Verder is het een prima hotel, mooi uitzicht, netjes, en elke dag schoonmaak+nieuwe handdoeken! 1 minpunt: ook hier worden de zwembadstoelen al door handdoeken bezet gehouden...

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooi hotel maar net iets te groot!"
Karin
31-8-2012 3e keer in Dalyan. 1e keer in Keskin.
Een mooi en schoon hotel, met als grootste minpunt het bezetten van de ligstoelen bij de zwembaden. De eerste liggen er al s'nachts. Zelfs na meerdere keren klagen wordt er van alles beloofd, maar niets gedaan!!! Bij een kleiner hotel gebeurt dit niet zo snel, en de sfeer is iets socialer onder de toeristen. Het hotel ligt net iets te ver van het centrum, het is maar ongeveer 10 tot 15 min., maar als je dit een paar keer loopt met hete temperaturen lijkt het wel 10 Km. Minpunt is ook dat je niets in hún koelkast (zo staat het op de koelkast) mag bewaren! Het wordt verwijdert, alleen drinken uit de minibar (hún koelkast) mag je gebruiken (kopen) maar is in verhouding duur. Het lijkt allemaal erg negatief maar dit waren onze grootste ergernissen. Verder best een fijn hotel. Personeel is aardig en behulpzaam. Eten is vaak hetzelfde, maar wel goed. Ik zal niet zo snel nog een keer gaan.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooi Hotel en zeer vriendelijke bediening"
R.F. Veerman
22-8-2012 Mooi Hotel zeer vriendelijk personeel, beetje verlegen tot dat ze je een beetje hebt leren kennen. Mooie kamers die elke dag schoon worden gemaakt. Hotel eigenaar doet er alles aan om het naar de zin te maken voor z'n klanten. Geen massa toerisme we waren voor de tweede keer in het hotel tot onze verbazing waren er heel veel mensen die er het jaar ervoor ook waren, wel leuk en een goed teken.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fijn Hotel!"
Christine M.
20-8-2012 We waren er voor de tweede keer en hebben het weer super gehad,grote kamer, inloopdouche ook groot,lekker eten,aardig personeel en wat we erg leuk vinden zijn de tripjes met de boot van het hotel zelf en dan vooral het krabvissen voor jong en ouder!!Komen zeker nog es terug!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit