Aparthotel Cinar*** in Dalyan Turkije beoordelingen 7.5 | Zoover

Aparthotel Cinar*** Dalyan

Beoordelingen Aparthotel Cinar***

Atatürk mah. Ç?nar Sok. No:3, 48840, Dalyan
Aparthotel Cinar scoort een 7,5 uit 10, op basis van 143 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Cinar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Cinar*** in Dalyan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 222 vakantiefoto's van Aparthotel Cinar*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Cinar*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Aparthotel Cinar*** met andere accommodaties in Dalyan.

141 beoordelingen over Cinar***

6,7
6,6
met jonge kinderen, Mei 2012
"Heel fijne week gehad"
Pauline
23-5-2012 Eerlijk gezegd was de eerste indruk van ons appartement niet best, maar al met al hebben we toch een heerlijke week gehad in dit hotel. Van de kamers moet je niet te veel verwachten, maar verder is alles piekfijn in orde: het zwembad is zeer schoon en mooi, de mensen zijn erg aardig. Met iets meer aandacht voor de inrichting van het appartement (die veel te kleine slaapbank kan eigenlijk echt niet meer, gelukkig zijn onze kinderen nog jong, anders hadden ze er nooit samen in gepast) zou de eerste indruk ook veel beter zijn. Bijvoorbeeld: bruine vlekken of gaten aantreffen in je beddengoed is niet fijn, ook al komen de lakens echt van de stomerij.
Maar verder hebben wij echt genoten, we vonden het personeel ontzettend vriendelijk en de sfeer goed, en ook het appartement beviel uiteindelijk prima. De schoonmaak was goed. De ligging van het hotel is uitstekend. Voor deze prijs (wij boekten een last minute) hadden we absoluut waar voor ons geld.

met partner, Mei 2012
"Bij geen hoge eisen goed verblijf"
Gerda en jacques
17-5-2012 Net terug uit Cinar goed hotel. Lekker balkon, eenvoudig appartement, geen volledig inventaris zoals borden ed. Maar mocht je iets nodig hebben wordt het zo voor je geregeld.Schoonmaak 1x per 3 dagen zoals ook de opmaak van de bedden.Heerlijk zwembad.
Goede ligging ten opzichte vzn het centrum en rivier.

met partner, 2011
"Zeer mooi en sfeervol"
Geren Karin
31-8-2011 zijn afgelopen zaterdag teruggekomen en hebben een zeer mooie week gehad in dit app/hotel vriendelijk personeel en gezien de prijs/kwalitijt verhouding was het eten ook zeer goed met andere woorden wij waren zeer tevreden en kunnen deze accomodatie aanraden het enige nadeel van onze vakantie was dat het maar 1 week was hadden nog wel even willen blijven

"Volgende keer andere locatie"
Chenilla
19-9-2011 We hebben 12 dagen bij Cinar geweest eerst te kleine kamer maar dat werd vrijdag veranderd omdat er veel Turkse gasten waren vanwege Suikerfeest. We hebben toen tweekamerappartement maar daar begon de ellende om de haverklap als we s`avonds op het appartement kwamen was de airco uit. We hebben Özkan elke avond lastig moeten vallen omdat de airco het niet deed en de laatste 2 dagen was die gemaakt.
Deniz de mede eigenaar deed er alles aan om de dingen op te lossen, maar die ging dinsdag weg omdat hij het in de herfst winter wilde opknappen en de andere eigenaar dat niet zag zitten. de schoonmaak kon beter ,de mensen waren vriendelijk en stonden altijd voor je klaar. De locatie was ook perfect rechts om de hoek lag de Bim en links iets ver op lag de Migros supermarkt en de winkelstraat lag iets verder op. Dit was onze 2de keer in Dalyan .

"Heerlijke vakantie...."
Sylvia, Nathalie & ...
28-9-2011 Wij hebben een supervakantie gehad, supervriendelijke mensen( van het hotel ) dat maakt ook je vakantie. Wij hebben ook veel leuke mensen ontmoet daar.
Wij hadden een prima appartement er stond alleen niet veel in maar we hebben er alleen geslapen en gedouchet. De douche was prima, net als de airco.
We komen graag terug als het niet veel duurder wordt na renovatie aankomende winter andere gaat het niet lukken helaas. Dalyan is erg leuk, knus, geen massatoerisme maar gezellig druk. Je kunt er heerlijk en romantisch eten aan de rivier De prijzen liggen nog erg laag. Dalyan is voor mij echt het andere Turkije. Er zijn heel veel leuke uitstapjes te maken in een schitterende omgeving, bijv de jeepsafari is een aanrader, erg leuk!
Het deed pijn om weer naar huis te moeten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie!"
Simone
29-8-2011 Heerlijke tijd gehad in dit eenvoudige maar supervriendelijke complex! Geweldige ligging en ontzettend aardig en behulpzaam personeel. Schoon zwembad, en ons appartement werd netjes elke dag schoongemaakt (een paar vriendelijke woorden en een lira of 10 doen wonderen). De nieuwe eigenaar, Deniz, doet er alles aan om zijn gasten blij te maken. Wel af en toe lawaai van de muziekfanaten bij het zwembad, en de airco zorgde voor 1 ijskoude en 1 loeihete kamer, maar uiteindelijk hebben we allemaal kunnen slapen.
Onze dochter werd verrast door een heerlijke taart en cocktail plus zingen van alle gasten toen ze jarig was!

alleenreizend, 2011
"Geweldig hotel!!!!!!!!!"
Debora
15-8-2011 Ga elk jaar naar dit hotel maar na de renovatie van afgelopen winter is het toch 100% vooruit gegaan!! Heb zoals gewoonlijk weer genoten van de vriendelijkheid en gezelligheid van dit hotel. Alles gaat gemoedelijk en word goed verzorgt. Ik vind het een echte aanrader voor een 3 sterren hotel. Mensen klagen snel en willen voor een kwartje op de eerste rang zitten. Maar ik vind dit hotel geweldig en ga er elk jaar weer met plezier naartoe! Tot Volgend jaar jongens ga zo door debora

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Eenvoudig maar relaxed"
UCDLM
28-8-2011 Met twee kinderen van 13 en 14 een heerlijke tijd in Dalyan en in Cinar gehad. Eerder geklaag over ontbijt en diner begrijp ik niet. Het ontbijtbuffet is uitgebreid (maar uiteraard wel túrks); brood, verschillende olijven en kazen en worst, tomaten, komkommer, yoghurt, watermeloen, koffie, thee en verse jus. Voor 15TL p.p. (€6,-) schuif je aan bij het uitgebreide dinerbuffet met erg lekkere turkse gerechten. Overdag bestel je drankjes op rekening bij de zwembadbar en kun je ook een bordje friet, een hamburger, broodje tonijn e.d. bestellen. Als je wensen of 'klachten' hebt, gewoon even vragen aan de eigenaar en hij zal direct proberen je te helpen.
Appartement is erg eenvoudig ingericht (zelf koken word lastig met de incomplete inboedel van het keukentje, maar uit eten is goedkoop!), om de 3 dagen schone handdoeken en de schoonmaak is ook minimaal. Dat mocht de pret niet drukken!
Aanraders; modderbad, jeepsafari, canyoning, bootje huren. Geniet!

alleenreizend, Aug. 2011
"Super vakantie!"
Annemarie
21-8-2011 Net thuis gekomen van een heerlijke vakantie in Cinar! De mensen zijn ontzettend vriendelijk en doen er alles aan om je een mooie vakantie te bezorgen.
Vooral het zelf gemaakte avondbuffet is heerlijk! Cinar is een gezellig opgezet hotel en is een absolute aanrader.

met oudere kinderen, 2011
"Erg leuk hotel"
enny Jansen
12-8-2011 We hebben net een erg leuke vakantie in Cinar gehad. Vooral als je met kinderen bent is het ideaal, veel andere kinderen en een leuk zwembad. Ik was al eerder in Cinar geweest, maar er is veel verbeterd dit jaar. De kamers zijn opgeknapt, en het eten is er goed geworden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden het weer heerlijk op in Cinar en Dalyan te zijn.