Hotel Erythrai Noble**** in Cesme Turkije beoordelingen 7.8 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Erythrai Noble****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Erythrai Noble**** in Cesme, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9
vakantiefoto's
van Hotel Erythrai Noble**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(36)
(1)
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(36)
ALL
Ingrid en Kelly
25-8-2006
Wij (moeder-dochter)komen juist terug van een weekje Erythrai. de eerst indruk was niet zo fantastisch, 't was dan ook al donker. Wij hebben ons goed geamuseerd, het personeel was vriendelijk en de animators ook(familiair)'s Avonds was de animatie niet zo denderend.Ze konden ook geen Nederlands. Op het strand hebben ze te weinig ligstoelen. Voor de eerste winkeltjes te kunnen zien, moest je al een klein uurtje met het dolmusje rijden.Eten was goed, juist veel te weinig variateit. Kuisen deden ze niet zo goed, maar onze kamer was toch proper. Uitzicht is prachtig. Een aanrader, maar niet echt voor herhaling vatbaar.
Sabine
19-7-2006
We waren vorige week voor de derde keer te gast in dit hotel en het zal meteen ook de laatste keer zijn.
Het personeel was echt onvriendelijk.
De tafellakens waren vuil.
Het hotelbusje naar Cesme rijdt niet meer. Op het eiland voor het hotel is enkel water en fruitsap te verkrijgen.
met partner, Juli 2006
Joanna & Serge
8-7-2006
Daar op vakantie geweest van 29 juni tot 6 juni 2006. Prachtige omgeving met jammer genoeg geen winkels binnen de 20km. (1 uur rijden met busje) Personeel doet echt hun best maar spreken vooral turks. Bedden zijn hard ALS STEEN !! Ook de zetels aan het zwembad zijn hard want meer dan 10 matrrasjes hebben ze niet. De zwembaden zelf zijn echter wel zeer proper. Het eten is goed maar stees hetzelfde. (FRITTEN KUNNEN ZE HOEGENAAMD NIET BAKKEN). Wil je gaan winkelen ga dan naar Cesme en zeker niet naar Izmir. In Izmir zijn ze veeeel te opdringerig en is alles veel te duur. Cesme zelf is all-round prachtig. Kort samengevat, Zeker en vast toffe vakantie voor relatief weinig geld. Je moet enkel tegen en zeer hard bed en veeeel wind kunnen.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Erythrai Noble**** bij:
Verklein aantal aanbieders
AlleReizenOp1Site.nl
Checken
tip
Meer aanbieders
Carmen Paesen
15-3-2006
Wij verbleven met ons zoontje van 1,5 vorige zomer in dit hotel. Het was een zeer fijne vakantie met heel mooi zonneterras en zwembaden. Het eten was uitgebreid en lekker maar na een ganse week redelijk ééntonig. De nadelen waren dat er niemand fatsoenlijk Engels of Frans sprak en dat je voor een winkel al 20 km moest rijden. Maar al bij al toch voor herhaling vatbaar.
fam. jansens
26-2-2006
wij zijn in augustus in dit hotel geweest en hebben een leuke vakantie gehad. er is werkelijk een prachtig uitzicht! de buffetten zijn misschien niet zo gevarierd maar wel lekker! het personeel is er vriendelijk en de kinderen hebben zich geweldig geamuseerd met de animatie, zelf hebben we ook wel eens meegedaan, leuk animatieteam! er is ook een gezellig dorpje in de buurt, cesme, waar de verkopers tenminste niet zo opdringerig waren als in andere grote steden, voor een rustige, toffe vakantie kan u hier echt terecht!
fam belgie
25-1-2006
prachtig uitzicht
en het eten viel ook goed mee !
we hadden geluk met een goede kamer want hebben contact gehad met mensen wiens kamer niet af was en er stoffig bijlag maar dat was gelukkig bij ons niet zo.
nadeel was wel dat je moet zoeken naar iemand wat nederlands of engels spreekt animatie niet in het nederlands en redelijk slecht,het is niet gezelig zitten daar s'avonds bij de animantie buiten op die harde beton tribune en veel tevroeg gedaan. daarna valt er in of rond het hotel niks te beleven .
voor iemand die het niet op katten heeft zeker niet doen want bij het eten en in het hotel lopen er veel katten die ook wel wat honger hebben ;-)
heb zelf graag katten en had hier geen probleem mee maar kan wel begrijpen dat mensen dit niet vinden passen bij de eetruimte.
ik vond dit geen slechte vakantie maar beter gewoon en zou het niet aanraden
cindy
22-1-2006
hele leuke vakantie gehad.ik kan er echt niets van afkeuren: het hotel heeft een prachtig uitzicht, hele toffe animatie, de animators stonden altijd voor je gereed! het eten was ook lekker. vriendelijke bediening. er ligt ook een tof dorpje cesme in de buurt. kortom top!
Filip en Heidi
6-1-2006
Hebben in de maand mei een weeekje verbleven in dit hotelletje. De bediening was zeer goed en de keuze in eten was voldoende groot en lekker. Spijtig dat men in de bar enkel coctails maakte met limonade. Het zwembad was goed onderhouden en de animatie was niet te overdreven. Spijtig dat de animatoren enkel Frans spraken, maar als Belg is dit geen onoverkomelijk probleem. Enkel de busrit naar dit hotel is een ramp. De bus scheurde langs de smalle bergwegen, en dit dan nog tijdens een zwaar onweer. Ik ben veel gewoon, maar dit was toch even schrikken. Toch een aanrader voor de toekomst.
Laurent
25-10-2005
we zijn afgelopen week naar Hotel Erythrai geweest, we kwamen s'avonds aan en alles zag er netjes uit. Eerste 2 dagen slecht weer gehad. Het ligt zeer afgelegen van de steden en het waaide er enorm. Aardbevingen meegemaakt, maar dat kunnen we het hotel niet verwijten. Het eten was goed. Dat was eig. het enigste goede. Animatie was ronduit slecht, alles in 't frans en ze waren alles al aan het opruimen voor de winter. Het zwembad was Te koud om in te zwemmen. Ouderwets all in clusif systeem. Niet de verwachtte vakantie waar we op gehoopt hadden
Elise Wauters
24-10-2005
Wij zijn er geweest aan het einde van het seizoen, en dat was te merken: het weer was zeker niet aangenaam (veel wind!), alles werd eigenlijk al opgeruimd voor de winter (denk bv. aan matrasjes voor op de ligbedden), het bootje naar het strand ging niet meer... kortom: het hotel stond al met één been in het winterseizoen!
De ligging van het hotel is erg afgelegen: het was werkelijk in 'the middle of nowhere'. De Dolmus-busjes reden maar 1x per uur, en taxi's profiteerden op deze manier door hoge prijzen te vragen.
Ook de animatie had een minpuntje: alles in het Frans, wat niet voor alle Nederlanders goed uitkomt...
Bovendien hebben we daar aardbevingen meegemaakt, waar natuurlijk niemand iets aan kan doen, maar het had toch een invloed op de sfeer tijdens onze vakantie...
Pluspunten: het eten was goed en de bediening in het restaurant was vriendelijk.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie