Aparthotel Summer Garden*** in Bodrum Turkije beoordelingen 6.4 | Zoover

Aparthotel Summer Garden*** Bodrum

Beoordelingen Aparthotel Summer Garden***

Pomelan Cad No 15, 48410, Bodrum
Aparthotel Summer Garden scoort een 6,4 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Summer Garden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Summer Garden*** in Bodrum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Aparthotel Summer Garden*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Aparthotel Summer Garden*** met andere accommodaties in Bodrum.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Summer Garden***

5,9
met partner, Feb. 2012
"Schitterend hotel"
larissa
11-5-2012 Dit was werkelijk waar een mooi verblijf. Kamers waren prima schoon gemaakt, iedere dag kregen we schone lakens en het eten was hier beter dan dat ik thuis voorgeschotelt krijg.
Liefst ga ik hier drie keer per jaar heen.

"Geen 2e keer voor ons in Summer Garden!!!"
t.broers
27-9-2011 Appartement was gelegen in een kelder. Vochtig en muf ruikend. Schoonmaak slecht, toiletpapier moet je ook zelf kopen.Toilet en douche werden niet schoongemaakt, alleen wasbak. Wij hadden logies met ontbijt, wat niet geweldig was.Restaurant,servies etc. is gewoon vies/smoezelig.Slechte hygiëne.Voor ons geen 2e keer Summer Garden, Bitez zelf is heel leuk.

"Volgende keer een andere accomodatie"
Jeanine Vonk
27-9-2011 appartement was mooi gelegen maar erg gedateerd, de bedden waren een absolute ramp.
Schoonmaak was zozo, wel erg vaak schone lakens en handdoeken. De keuken en badkamer
zijn echt niet meer van deze tijd, kapotte
kitranden etc.

"Nog nooit meegemaakt!!!!!!"
A. Ruijssenaars
21-9-2011 Na jaren onze vak. in Turkye hebben doorgebracht,hebben wij dit nog nooit meegemaakt.
De Ned. gasten worden in een kelder gedumpt.
Het is te gek voor woorden: schimmel in douche van beneden tot boven,vochtige kussens en lakens.slaapbank niet om aan te zien en zo kan ik nog wel verder gaan. De manager/Tourop. v.h. apart/hotel moeten hier eens flink de bezem doorhalen.

"Mooie accomodatie, mooi plaatsje"
H Wevers
31-8-2011 Na 9x in Turkije te zijn geweest, vind ik dit het mooiste gezelligste plaatsje! De inrichting van het strand met loungekussens, hangmatten en schommelbanken maken het tot een mooi geheel. Het app is netjes en goed. Zwembad ook prima. Wij hadden alleen veel last van de muziek savonds en van het personeel, dat veel ruzie maakte achter ons appartement. Nr 112. Maar voor herhaling vatbaar

"Rot appartement"
Mila
14-9-2011 Op 16 augustus om 23.00 uur kwamen wij aan, wij kregen een kamer toegewezen, tot ons schrik was dit een kelderappartement, en de stank die uit de riool kwam was niet te harden, appartement was heel klein. Wij zijn meteen naar de Manager gestapt en gezegd dat wij dit appartment niet willen omdat wij een een 2 kamerappartement hadden betaald. Ze zei dat zij op dit moment niets heeft, maar vrijdag komt een kamer vrij. Nou als wij tot vrijdag hadden gewacht dan weet ik niet hoe het met ons zou aflopen. Het appartement was zo smerig, de kooktoestellen daarvan was de bedrading gesmolten, in de gang was een grote gat, de dochdeur hing voor drie kwart eruit, de slaapkamervloer was zwart van viezigheid en als klap op de vuurpijl vonden wij nog een gebruike condoon onder ons bed, bahhhhhhh. De manager heeft dit allemaal zelf gezien, zij was rood van schaamte en deed haar neus dicht.

"Prima prijs(erg goedkoop logies)/kwaliteit."
V&A
13-9-2011 15 dagen geboekt. Restaurant zeer minimale kwaliteit eten. Wordt er overigens niet ziek van. Veel restaurants op boulevard om de hoek. Heerlijk gegeten bij The Golden Spoon. 2 pers ongeveer 20 euro. Appartement: werden naar een soort kelderkamer gebracht in een achterhoek. De man die ons bracht benoemde erbij dat we morgen naar een betere kamer konden verhuizen. Deze kamer had vocht in de muren/douche waardoor schimmel. Ook in de boxpring zaten plekken van vocht/schimmel. Het terras via een trapje en zo'n 3 meter verder. Keken tegen oud hek. Langs het terras de wandelroute van de housekeeping. 2de kamer volgende dag prima voor elkaar. Balkon aan het zwembad. Klein maar fijn, geen vochtige schimmelgeuren meer. Overlast: iedere avond, tot ongeveer 00.30 uur zeer luide muziek. Altijd hetzelfde cdtje! Ook als er niemand in de bar aanwezig was. Vroeg slapen was er niet bij...Schoonmaak prima, iedere dag. Handdoeken 2 keer per week. Strand dichtbij, 2 zwembaden, prima vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Het was hier weer gezellig"
S. Radder
6-9-2011 Dit was de 2e keer dat wij in dit appartementencomplex waren. De vorige keer was 4 jaar geleden. In vergelijking hiermee hebben ze wel wat achterstallig onderhoud, maar hier zijn ze druk mee bezig. Wij zaten nog in een niet gerenoveerd appartement. Appartement was wel wat klein (vooral de badkamer) en ook slapen op de bedbanken is niet altijd prettig (hard). In het toilet staat duidelijk aangegeven dat je slechts 1x een toiletrol krijgt. Schoonmaak kwam bijna elke dag en ook regelmatig schone handdoeken en beddengoed.

Bitez zelf is een leuk, gezellig en gemoedelijk plaatje. Leuke boulevard en vele lekkere restaurants (o.a. New Seasons, Golden Spoon, La Vaz). Wij komen hier vast nog wel een keer terug.

"Bitez was top! summer garden not!"
sabine
2-8-2011 zyn 2 weken op vakantie geweest in bitez summer garden appartement hotel.. het personeel was sagerijnig op 2 na misschien.. het eten was vaak koud of op. dus hebben we lekker bij seaside aan de boulevard gegeten erg lekker daar! maja toch zonde dat je voor halfpension betaald hebt. de ligging is wel super je bent binne 5min op de boulevard en het strand

"Inderdaad: Bitez TOP, Summer Garden FLOP"
Helen
4-8-2011 Service minimaal en onvriendelijk (op een paar uitzonderingen na), eten: slecht, op of koud. Reparaties die niet worden uitgevoerd, waardoor levensgevaarlijke situaties ontstaan. Schoonmaak zozo, wc-papier wordt niet aangevuld (HOTEL!!) en schone handdoeken moet je vaak om vragen.

Vaak uit eten gegaan, ondanks dat we half-pension zaten.
Super gegeten bij restaurant Seaside.

1 2 3 4 5 volgende