Hotel Salmakis Beach & Spa Resort**** in Bodrum Turkije beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Salmakis Beach & Spa Resort****

Nogmaals de prachtige lobby

Beoordelingen Hotel Salmakis Beach & Spa Resort****

Bardakci koyu, 48400, Bodrum
Hotel Salmakis Beach & Spa Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 216 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Salmakis Beach & Spa Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Salmakis Beach & Spa Resort**** in Bodrum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 221 vakantiefoto's van Hotel Salmakis Beach & Spa Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Salmakis Beach & Spa Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Salmakis Beach & Spa Resort**** met andere accommodaties in Bodrum.

208 beoordelingen over Salmakis Beach & Spa Resort****

met partner, mei 2012
"Dit nooitmeer"
van den bergh
1-6-2012 zeer slecht onderhouden hotel bij aankomst verkeerde kamer geen balkon wel geboekt na veel aandringen andere kamer gekregen met uitloop in tuin kamer zeer vochtig en muffige stank, werd slecht gepoetst het bad was in 9 dagen tijd nog niet gepoetst in restaurant maar een koffie en sap machine vaak kapot weinig brood keuze in supermarkt verpakking .warme maaltijd koud eentonig veel te lange rijen voor de buffeten vaak onvriendelijk personeel vooral bij poolbar vaak geen glazen bij terugkeer van uitstapjes van de jeugd met annimatie team om .0400uur in de morgen veel herrie en kabaal op de gangen heb het annimatie team hierover aangesproken te weinig bedden aan pool versleten of kapotten bedjes handdoeken leken meer op poetslappen dus alom nooit meer!!!

alleenreizend, Mei 2012
"Nooit meer!!"
ingrid
31-5-2012 het hotel ligt prachtig en je hebt, zeker vanaf de receptie, een heel mooi uitzicht. bij de bar daar is alleen koffie en thee gratis!!
de bediening deed echt zijn best maar de organisatie is niet goed:
niet genoeg plaatsen in het restaurant; ('s avonds maar 1 open)
a la carte restaurant was nog niet open
(heel) veel rauwkost en het warme deel was snel op.
te weinig bedjes bij het zwemband;
een ijskoude jacuzzi;
een terras bij de poolbar met veel te weinig zitplaatsen: hier moet je ook 's avonds kunnen vertoeven
nauwelijks wifi; 1pc maar die deed het vaak niet.
elke dag was het koffiezetapparaat meerdere malen "kapot";
hygiene aan poolbar slecht; veel te weinig glaswerk/kop en schotels.
drankjes aan de poolbar waren regelmatig op en er werd niet aangevuld (op last van de manager).
het is zeker niks voor mensen die een handicap hebben of met kleine kinderen (kinderwagen) op vakantie zijn: je MOET trappen lopen om bij het restaurant te komen: daar is geen lift.
voor mij nooit meer!!

met vrienden, Mei 2012
"Iets meer puntjes op de i, dan heel leuk hotel"
Tani
30-5-2012 wat meer aandacht en variatie aan eten, personeel en leidinggevenden.
Het hotel is namelijk super, maar ik miste kwaliteit. Heel jammer.
Kamers en bedden super en schoon.
Ligging hotel ook heel goed. Gewoon boeken met ontbijt en lekker in bodrum gaan eten.

met partner, Mei 2012
"Saai.2 shows pw.allin.is beperkt.nooit meer"
bing3065
27-5-2012 Spa met bijbetaling, whirlpool kapot,slecht onderhoud .bar word vaak nee verkocht .1 koffieautomaat voor eetzaal.ligging van het hotel is mooi, maar niet klantgericht. de vakantiefolder is niet rieeel. je krijgt niet waarvoor je betaald. dit geld niet alleen voor onze reisorganisatie, maar voor meedere. te weinig tafels in eetzaal. na aandringen van hostes 2 shows per week gegeven, wel wat softanimatie tot 22:30.helaas nooit meer. vriendelijk personeel, mooie kamers, fijne barman bij snack/poolbar omdat hij met eigen mp3 speler op de boxen aangesloten zijn dansmuziek afspeeld omdat de manager het niet nodig vond om savonds hier disco te draaien.er werd ons gezegt om maar naar gumbet te gaan naar de disco omdat de drank voor het hotel te duur was , terwijl wij aan de cola zaten . van onze 14 dagen hebben wij t maar 3 dagen gezellig gehad erg jammer.

"Super hotel"
A. Buit
20-5-2012 Het hotel is prachtig gelegen, mooi uitzicht over de baai van Bodrum. Met het bootje vaar je in 5 minuutjes naar Bodrum en wordt je midden in het centrum afgezet (2,50 euro of 5 lira p.p.). Ook te voet is het zowel naar Bodrum (half uurtje) als Gumbet (kwartiertje) prima te doen. Het Hotel ligt tegen een berg aan er zijn daar door erg veel trappen, voor ons echter geen probleem.

Het zwembad is echt prachtig. De eerste paar dagen was het nog vrij rustig aan het zwembad, maar later in de week werd het al een stuk drukker. In de zomer zullen er niet genoeg bedjes zijn voor iedereen.

Het eten is prima, de bufetten bestaan uit veel sla en salades. Ook de de keuze aan toetjes is enorm. Er is niet altijd veel vlees, maar de keren dat het er was was het erg lekker. Ook het turks brood smaakt heerlijk.

De kamers werden elke dag schoon gemaakt en elke dag lagen er weer schone handdoeken. De bedden zijn wel vrij hard.

Conclusie: In het voorseizoen echt een super hotel voor een prima prijs!

"Prima hotel."
Jan en Jacqueline H...
10-5-2012 Wij verbleven van 1 tot 8 mei in dit hotel.
Hotel prima bevallen. Schitterend uitzicht, zeker als je zeezicht hebt geboekt.Eten was wat eentonig. Na een week heb je het wel gehad. Vriendelijk personeel. Mooie kamers, heerlijk zwembad.

met vrienden, Apr. 2012
"Geweldig"
Suzanne
10-5-2012 Geweldige vakantie gehad. wat een super hotel! ideale ligging en vriendelijk personeel. zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima resort met veel trappen"
Martijn
21-5-2012 We hebben een prima tijd gehad in dit hotel. We waren er eind april, begin mei en het seizoen moest wel duidelijk nog beginnen. Erg rustig dus. Het weer was prima, maar het zwembad was nog wel wat koud. Zeker voor kleine kinderen eigenlijk te koud.

Zoals in andere beoordelingen aangegeven waren de handdoeken bij het zwembad in eerste instantie erg versleten, maar na een opmerking daarover waren er twee dagen later gloednieuwe handdoeken.

De kamers zijn prima en ook het eten was erg goed. In eerste instantie dachten we dat we ze geen kinderstoelen hadden, maar na vragen bleken er meer dan voldoende te zijn. Het personeel is erg vriendelijk en heeft aandacht voor de kinderen.

Het hotel ligt op viijftien minuten lopen afstand van het centrum van Bodrum. Het is echter wel een steile helling, dus op de terugweg namen we altijd de goedkope dolmus (busje). Die kwam regelmatig voorbij.

Klein minpuntje van het hotel zijn de vele trappen. Je loopt wat af!

met partner, Apr. 2012
"Uitstekend hotel op goede lokatie"
bert
20-4-2012 Salmakis is een prima hotel.Wij waren er in het voorseizoen,dus niet druk.Fantastisch.Goede verzorging,prima buffetten.Makkelijk naar het centrum van Bodrum te lopen,heen en terug geen enkel probleem.( wij zijn 65+) Bodrum is een heel leuk stadje.Ik kan me wel voorstellen dat dit in het hoogseizoen minder leuk is.Wij hadden geen zeezicht,ook niet gevraagd.Zo vaak ben je niet op je kamer.Personeel erg behulpzaam en vriendelijk,ook bij de receptie!Wij zijn tamelijk kritisch.Toetjes buffet:heerlijk.
Andere buffetten voldoende keuze en variatie.Kortom geen klachten.Een prima en goedkope vakantie via touroperator.
Schoonmaak elke dag en ook elke dag schone handdoeken! Waarschijnlijk omdat het het voorseizoen is.

met partner, Apr. 2012
"Kwaliteit voor zijn prijs"
Peter & Ingrid
3-5-2012 Wij waren hier laatste week van april 2012.Hotel was dan ook minimaal bezet.
Prima hotel, heel mooi gelegen.
Inderdaad veel trappen, Mooie kamer (522)
Eten; kan een stuk beter.
veel sla,bereide salades en desserts.
Keuze hoofdmenu nogal beperkt, meestal gevogelte en stoofpot, lekker bereid maar lauw.
a la carte was nog niet open.

Tegen het einde was er wat meer bezetting en werd het allemaal al wat minder. (logistiek en eten)
Aanrader in voorjaar, voor in het hoofdseizoen vrees ik dat het een stuk minder is