Hotel Mandarin Resort**** in Bodrum Turkije beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Mandarin Resort**** Bodrum

Beoordelingen Hotel Mandarin Resort****

Kumbahçe Mah. Dr. Mümtaz Ataman Cad. 27, 48400, Bodrum
Hotel Mandarin Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 225 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mandarin Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mandarin Resort**** in Bodrum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Hotel Mandarin Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Mandarin Resort**** met andere accommodaties in Bodrum.

203 beoordelingen over Mandarin Resort****

met vrienden, 2012
"Redelyk goed eten wel niet warm kamers niet gepoes"
elvira
26-5-2012 ben terug 25 mei was voor ons 3p.op 1kamer wel te doen alleen werd er geen rekening mee gehouden dat er ook 3 handdoeken moesten zyn elke dag om vragen.heel de week ook niet gepoest.ruimde dan zelf wat op.biljard was niet in orde moesten daar 4euro voor 1 uur voor betalen.jammer was geen gym of zo aan zwembad.maar al by al pryskwalityd viel het wel mee.ga misschien nog wel eens terug.nieuwe manager.wil er een 5 sterren van maken maar dat betwyfelen toch.

met partner, Mei 2012
"Prima hotel"
S. Kabout
22-5-2012 Prima hotel, mooie kamers, altijd even vriendelijke personeel, genoeg ligstoelen (2 zwembaden) ligging tov centrum prima, plm. 10/15 minuten. Strand is niets, klein kiezelstrand aan haven, waar de olie in water drijft en je er niet aan moet denken wat de boten die daar liggen nog meer overboord gooien maar je mist dit niet ivm de 2 zwmebaden. Enigste minpunten: te luide muziek bij een van de zwembaden en 's avonds op terras en de te hoge instap van de douche.Kan mij voorstellen dat oudere mensen hier problemen mee zullen hebben. Maar kan niet anders dan dit hotel zeer aan te bevelen.Wij hebben het er heerlijke gehad.

met vrienden, Mei 2012
"Zeer goed hotel"
bart van den heuvel
30-5-2012 gister terug gekomen na twaalf dagen.
het hotel is prima eten elke dag afwisselend en kamers zeer schoon.
personeel is erg vriendelijk en bereid om een praatje te maken en je te helpen zonodig.
kamers zien er ook netjes uit en bedden zijn niet hard, het is net wat je gewend ben.
als er iets stuk was op de kamer werd er gelijk actie ondernomen.
ik ga zeker weer terug naar dit hotel vond twaalf dagen te kort
het centrum ligt om de hoek van het hotel heel goed te doen lopend.
taxi standplaats naast het hotel.
ze zijn nu bezig om vijf steren te krijgen dit gaat ze zeker lukken als ze zo doorgaan.
hotel is echt een aanrader!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldige service"
S. Zwart
22-5-2012 Net een paar uur terug van dit resort. De service krijgt van mij een tien. Was er iets niet in orde, binnen 5 minuten geregeld, Topppp!!! Het eten was erg goed. Het personeel was erg vriendelijk, minder overdag aan de poolbar, personeel was erg chagerijnig en het seizoen moet nog beginnen. Minder zijn de bedden hard en niet goed voor rug, gebroken wordt je wakker. Moest iedere dag om half 6 op om de bedjes bij het zwembad te regelen, anders had je geen bedje en geen parasol. Wat iedere ochtend bijna tot ruzies leidde tussen de gasten. Op onze laatste dag is dit verbeterd en werden er prachtige grote nieuwe luxe parasols neergezet . Wij hoorden dat ook de nieuwe bedjes in aantocht waren. Dit was ook wel nodig want de meeste bedjes waren stuk en de verhouding tussen bedjes, parasolls en gasten waren niet goed.

met partner, Apr. 2012
"Nooit meer !"
Flappie10
29-4-2012 Alleen doen als je absoluut geen slaap en rust nodig hebt. Het hotel wordt bezocht door veel groepen Franse jongeren, die absoluut geen rekening wensen te houden met andere gasten. Ze lopen de hele dag en nacht bij elkaar naar binnen, vinden het niet nodig om hun deuren te sluiten en schreeuwen gewoon dag en nacht naar elkaar. Het hotelpersoneel belooft elke keer op te treden en om ze andere kamer te geven. Maar helaas blijft dit bij beloven.

met partner, 2012
"WOW!"
anoek
27-4-2012 Hotel Mandarin is een erg mooi resort met erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
We waren helaas onze zwemkleding vergeten.. die hing nog op het balkon, dat bleek toen we thuis kwamen...
Ik belde meteen het hotel, om te vragen of het gevonden was. Dit was niet het geval... heel erg vreemd, dus niet de moeite genomen om nog te helpen. Dat vind ik wel een beetje jammer.

met vrienden, 2011
"Fantastisch"
Marley
27-9-2011 terug van de 2de keer hotel mandarin, ben er geweest van 12 september tot 20 september.
Alles was terug picobello.

"Voor herhaling vatbaar"
peter
29-9-2011 gewoon goed, wel lawaai de 1e nacht maar leg deze klacht bij de hostess en de balie neer en dan wordt er wel wat aan gedaan. Naderhand geen lawaai meer. de muziek was ook hard in het begin alleen de dj is voor rede vatbaar en dan wordt de muziek een stuk minder lawaaierig. Eten is gewoon goed en mensen die klagen over de lunch hebben het thuis waarschijnlijk een stuk minder. De keus is altijd uit 10 gerechten en de kaart wisselt dagelijks. Ook combi's mogen, 2 pizza's en een hamburger en wat anders, het kan allemaal. Ligging is goed en ook de mensen die wat slechter ter been zijn(waaronder ikzelf) kunnen het allemaal belopen. Kortom een goed resort.

"Geweldig Hotel"
Ed van Rouendal
15-10-2011 Prima Hotel, geweldige ligging , zeer vriendelijk personeel, de badkamer van de kamers zijn wat verouderd. verder is alles goed. Leuke animatie soms tijdens het diner en heerlijk relaxen bij het zwembad.
Perfecte vakantie gehad!!!!!
Doen we zeker nog eens

"Nooit meer!"
Kiewiet/Visee
24-9-2011 Wij gingen af op de beoordeling "lekker uitgrust"! Het tegendeel is waar. Vanaf half 12 worden er twee mega boxen bij het zwembad gezet en daar wordt dan tot 18.00 uur knalharde housemuziek gedraaid met een 6 tal nummers die dus dan constand worden herhaald. Vanaf 18.00 uur worden de boxen naar de bar getransporteerd waar diezelfde nummers weer tot 23.00 uur worden gedraaaid en zo hard dat je elkaar dus niet kan verstaan. Dan gaat de vooral Franse jeugd stappen en komt dan luid schreeuwend en met deuren slaan om een uur of 5 weer terug. En als je pech hebt zoals wij, komen ze op de beurzen bonzen met het verzoek of je een vuurtje hebt.
Gelukkig konden wij overdag wegvluchten van deze hel naar het strand waar het heel goed toeven was. Maar wat hebben wij een spijt gehad dat we dit resort hebben geboekt. 5 jaar geleden was het daar heerlijk in dezelfde periode. Maar alles staat nu indienst van de jeugd. Leuk als je 18 bent maar niet als je tussen de 50-60 jaar bent. Dus nooit meer!