Hotel Diamond of Bodrum***** in Bodrum Turkije beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Diamond of Bodrum***** Bodrum

Beoordelingen Hotel Diamond of Bodrum*****

Kumbahce Mah. Atatürk Cad. 116, 48400, Bodrum
Hotel Diamond of Bodrum scoort een 8,1 uit 10, op basis van 829 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Diamond of Bodrum*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Diamond of Bodrum***** in Bodrum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 509 vakantiefoto's van Hotel Diamond of Bodrum***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Diamond of Bodrum***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Diamond of Bodrum***** met andere accommodaties in Bodrum.

787 beoordelingen over Diamond of Bodrum*****

met partner, mei 2012
"Dit nooit meer"
adrie215
31-5-2012 Eten altijd koud en weinig variatie ,altijd gezemel voor bedden bij het zwembad , het management doet hier niks aan terwijl dat heel makkelijk is , gewoon handdoeken weghalen en om 09.00 uur iedereen de mogelijkheid geven om een bed te krijgen . Ook zijn er weinig zitjes om een kaartje te leggen , alleen maar lage tafels en stoelen , niet lekker voor een hele avond om te zitten . Bij de receptie onvriendelijk en bij vertrek houden ze bij hoog en laag vol dat je iets uit de mini bar hebt gebruikt terwijl dat niet zo is ,drie vertrekkende mensen voor ons hadden het zelfde probleem ! Zou nu iedereen liegen ? Een hotel wat absoluut geen 5 sterren waard is ,hooguit 3 en om nooit meer terug te komen .

met een groep, Mei 2012
"Mooie ligging maar hotel in slechte staat"
Babette
16-5-2012 Dit was onze tweede keer in dit hotel, de eerste keer was 5 jaar geleden. Het hotel is sindsdien niet meer onderhouden waardoor de kamers in slechte staat verkeren. De schoonmaak van onze kamer was erg beroerd(een aantal dagen is er zelfs niemand geweest om schoon te maken).

Het personeel was over het algemeen vriendelijk(vooral de obers en koks in het restaurant) maar de mevrouw bij de poolbar en een man bij de receptie waren ronduit onbeschoft. Helaas halen zij het gemiddelde sterk omlaag.
Het eten was prima en afwisselend, geen klachten over.
Ligging van het hotel is goed, op loopafstand van het centrum van Bodrum.
Ondanks dat het handoekje leggen werd toegestaan was er altijd voldoende ligplaats in de omgeving van het zwembad. Bij het strand ben ik niet lang geweest want dat trok me niet zo aan(stenen en zwerfhonden).
Een hele leuke vakantie gehad maar dat lag meer aan ons leuke gezelschap en de dingen die we ondernomen hebben. Voor ons echt geen Diamond of Bodrum meer.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Aardig maar geen 5 sterren waard..."
marcel
20-5-2012 Gister thuis gekomen van weekje diamond.wij hadden een familie kamer geboekt en dit was een goede keus 2 ruime kamers met voldoende ruimte,alleen in deze week geen bedden verschoond en we moesten een x naar de receptie voor schone handdoeken te vragen.eten was niet geweldig weinig variatie veel rijst pasta in verschillende kleuren en kip en kalkoen was dagelijkse kost en niet vergeten de sla en het was meer lauw koud dan warm..2 x in de week meegemaakt dat de koks buiten stonden met kebab en gegrild visje..de ligging is wel weer fantastisch op wandelafstand van bodrum centrum waar we iedere dag koffie gingen drinken niet lekker in het hotel.bij aankomst goed je mini bar controleren want bij vertrek brengen ze drank in rekening die niet hebt genuttigd..als ik nog een keer naar bodrum zou gaan toch maar verder kijken of er een ander hotel te vinden is dit was een maling..

met partner, 2012
"Nooit meer 1 uur is al te lang"
Loek Elsinga
1-5-2012 Onvriendelijk Personeel Vies Hotel
Op 14-04-2012 onvriendelijk personeel (onbeschoft) erg vies hotel tafel plakken en kringen overal.
Kan geen goed woord over dit hotel vinden
De eieren bij het ontbijt hebben alle kleuren dit het niet horen te hebben het was al pasen geweest
Op 16-04-2012 het Hotel verlaten en naar een ander Hotel gegaan.

zakelijk, Apr. 2012
"Absoluut geen 5* hotel"
Rosita
15-5-2012 Dit hotel is absoluut geen 5 * hotel. Het komt dichter in de buurt van 3*. Het personeel spreek geen Engels en de manager aldaar doet alles om haar portemonnee te vullen. Eten is niet gevarieerd. elke dag dezelfde koude troep. Kamers niet schoon. Het strand is superklein en bestaat uit kiezelstenen. Je kunt er niet pijnloos op lopen. Het enige wat mooi is, is het uitzicht. let op voor voordeelkamers. deze liggen vaak in de kelders. Je hebt dan geen uitzicht. waardeloos hotel.

met partner, Apr. 2012
"Voor een keer!!!"
connievancorstanje
30-4-2012 Mooi Hotel de ligging is fantastisch tenminste als je een kamer met zeezicht hebt maar verder is het de 5 sterren niet waard maar voor tien dagen best uit te houden ontbijt is keurig maar het warm eten is beslist niet warm dus dat is minder.De kamers zijn ook klein maar wel schoon en wel gehorig.Het personeel is vriendelijk met enkele uitschieters zoals Linda van de roofbar aardige meid die ontzettend lekkere cocktails kan maken!!!!

met partner, Apr. 2012
"Mooi hotel met uitzicht op zee"
Kees Gerrits
17-5-2012 Diamond of Bodrum is een goed hotel met uitzicht op zee vanuit je kamer als je aan de goede kant zit.De omgeving is leuk, je kunt er zo langs het strand naar het centrum van Bodrum lopen in ongeveer 15 min. Het personeel verdient alle lof, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam waar je ook bent in het hotel. Het eten is er goed maar niet overdreven, soms zelfs wat aan de lauwe kant. De kamers worden om de dag netjes schoon gehouden door lieve schoonmaaksters. Gebruik van gratis kluisjes op je kamer bied veel gemak. Je kunt er heerlijk zonnen aan het zwembad.

met partner, Okt. 2011
"Geen 5 sterren eerder 3"
annelies
31-10-2011 Als je gaat neem een zeezichtkamer, had ik ook gelezen en dacht wil niet in de kelder dus boek ik met balkon, maar ook dat is niets
slechte douche erg kleine kamer, slechte handdoekservice
vrienden van ons zaten zeezicht en zijn tevreden op het eten na
Het ontbijt is prima maar middaghapje/snack en warm eten in de middaG EN diner zijn slecht. Wij komen al 20 jaar in turkije en echt dit is beslist geen 5 sterren waard. Ook mochten we pas om 14:00 in de kamer!Dat hebben wij nog nooit meegemaakt. Je bent moe van de reis en wil graag je kamer in en niet in je winterkleding bij het zwembad zitten in de zon. Airco heeft 2 standen aan of uit Vroeg op staan om ligbedjes te reserveren om vervolgens ,,hutje mutje,, te kunnen zonnen Bedden zijn heerlijk, niet te hard, beter dan de meeste andere 5 sterren hotels en ook de ligging is perfect Mooi uitzicht! Ongeveer 7 minuten lopen naar Bodrum

met partner, Okt. 2011
"Voor ons niet weer."
Hilda__x
30-10-2011 prijs kwaliteit is niet in verhouding, beter hotel gehad voor een betere prijs. het eten was schandalig, elke dag hetzelfde bovendien was het vlees niet gaar en alles binnen 5 minuten koud. De badkamers waren zo klein dat je, je kont er bijna niet in kon keren. De kamers werden niet goed schoon gehouden door het personeel terwijl we toch echt aan het begin van de vakantie extra fooi hadden gegeven, je zou toch denken dat dat helpt. Het zwembad was ijskoud. Bovendien moet je er om denken waar je loopt aangezien mijn vriend 2 voeten vol splinters heeft overgehouden aan de vakantie. De bar/lounge stelt niks voor en was raar ingedeeld. bovendien kon je savonds na 9 uur bij het restaurant geen drinken meer krijgen en moest je naar de 6e verdieping om drinken te halen. Dan de positieve dingen, de ligging is goed en het strandje wat bij het hotel hoort is ook prima. het personeel is erg vriendelijk. en ook het feit dat je gebruik kon maken van strandlakens van het hotel was ideaal.

met vrienden, Okt. 2011
"Nooit meer"
J.boeve
17-10-2011 Een ontzettend mooie omgeving!! Prachtig met al die lichtjes en boten!! Bij binnenkomst konden we zelf onze koffers mee nemen en onze kamer zoeken!! Boek zeezicht anders kijk je tegen muren of deuren aan!! Onze kamer was zeer vies!! Vlekken in de badkamer!! Stof over al waar je je hand over heen haalde!! Volgens mij geen 1 x de badkamer schoongemaakt!! Airco deed het voor geen meter en maakte een ontzettend brom geluid waarbij je dus niet kon slapen!! Eten was lekker maar erg weinig keus en steeds het zelfde!!! Personeel receptie was niet vriendelijk maar bij Het eten goed personeel een gezellig praatje met je maken!! Bodrum is super mooi hotel erg slecht