Appartement Dasis*** in Bodrum Turkije beoordelingen 8.6 | Zoover

Appartement Dasis*** Bodrum

Beoordelingen Appartement Dasis***

Eskitürk Sokak No:4, Bodrum
Appartement Dasis scoort een 8,6 uit 10, op basis van 109 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dasis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dasis*** in Bodrum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Appartement Dasis*** vinden. Je kunt 4 video's van Appartement Dasis*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Dasis*** met andere accommodaties in Bodrum.

107 beoordelingen over Dasis***

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Teveel katten !!!"
A. van der Laan
27-10-2011 Wij waren er voor de 3e keer. Ligging, kleinschaligheid, personeel, zwembad, enz. perfect. Onze ervaring is dat de kwaliteit er op achteruit gaat. Het appartement wordt in 8 dagen slechts 1x schoon gemaakt. Schone handdoeken moet je zelf om vragen. Matrassen slecht, veel te hard. Keukeninventaris niet compleet. Inderdaad veel teveel katten. Was de vorige keren ook al het geval, maar nu erg storend. Vooral als je, zoals bij ons het geval, allergisch bent. Van de hond heb je geen last, lief dier. We werden ook met een volgens ons te hoge rekening geconfronteerd.

met een groep, Okt. 2011
"Mooi kleinschalig complex."
Dick
29-10-2011 Leuk gelegen op slechts 10 minuten lopen van het centrum. Slechts 12 appartementen, die ruim van opzet zijn.
Door onderbezetting bleef de schoonmaak soms achterwege.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

alleenreizend, Okt. 2011
"Super plek! Voor herhaling vatbaar!"
Gitta Hooning
20-10-2011 Ik vind het een super gezellige plaats met mooi uitzicht,super markt en stad dichtbij.
Het personeel is super vriendelijk en gastvrij,als je wat nodig hebt en je vraagt het komt het altijd goed.
Ze hebben een super kok rondlopen die ter plekke alles vers voor je maakt! heerlijk.
Alles ziet er netjes uit.
Verder heel goed te doen als je alleen bent,voelt gewoon als thuis.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Absolutely Fabulous!"
Jeroen en Els Molen...
29-9-2011 Delicious homecooked food. Excellent, trustworthy and very friendly service - one truly feels at home! Ideal base for visitting South-Western Turkish landmarks and cultural wealth, as well as relaxation after a warm summerdays many different activities. We had a wonderful time and will absolutely return to Dasis when visitting Bodrum again. Many thanks to Dasis personnel for a marvellous stay and our recommendation for anyone who wants to stay ın the area! Dasıs, Thanks agaın!

"Oud, vies, smerig"
anita Prins
1-10-2011 Het appartement was oud, vies en smerig. Het werd gedurende ons verblijf niet schoongemaakt en we kregen geen schone handdoeken.
Personeel was liever lui dan moe,ons advies: niet heengaan.

met vrienden, Juli 2011
"Fantastisch!"
Giel
19-10-2011 Ik ben met mijn jaarclub op deze bestemming geweest en we zijn louter postitief. Je had daar een manager genaamd cello en deze kerel had echt alles goed voor elkaar van het schoon houden van de accomodatie tot klantvriendelijkheid, tot dat ene kleine beetje gestoordheid wat studenten zo mooi vinden. Zo ging hij bijvoorbeeld geregeld (na werktijd) met ons een biertje drinken in de stad.

Al met al kan ik louter positief zijn, die 9 die ik er af en toe tussen heb staan is eigenlijk alleen voor de vorm!

Top vakantie,

dankjewel hotel dasis, dankjewel CELLO!!

Giel

met vrienden, Juli 2011
"Echt een super vakantie gehad in het appartement"
Maikey
26-7-2011 personeel : altijd vriendelijk en staan voor je klaar als je iets nodig hebt
appartement: wordt netjes bijgehouden , als je extra handoeken wilt doen ze daar ook niet moeilijk over.

ligging: zeer gunstig , 4 min van de supermarkt, 4 min van de grote markt van bodrum waar ze alle merkkleding verkopen, 5 min van het grote centrum vandaan, en 5 min van het busstation vandaan waar je voor 1,50 euro met de bus overal heen kan.

eten: het eten kun je er erg goed , er werkt een turkse chef kok die erg hygienisch is. de prijzen voor een broodje hamberger 2,50 nou die vindt je in bodrum nergens. 1 x in de week is er een bbq met onbeperkt vlees en loopend buffetje met een gratis drankje naar keuze.

als je jong bent en je wilt gaan stappen dan nemen de personeels leden je mee naar bodrum om te zorgen dat je daar de weg kent en een beetje weet hoe alles in zijn gangetje gaat ! zeer ideaal!

erthan, cello,husin ,sinan en mehmet! heb het super naar me zin gehad!

groeten Maikey

"Nooit meer"
Ed
9-8-2011 We zijn 10 dagen in Dasis geweest.Toen we aan kwamen lag er nog afval in de bakken van de vorige gasten.De douche was verstopt (allemaal vuil en haren).Als we de deur opende dan vlogen er gelijk 5 of 6 katten naar binnen.Airco gehuurd werkte niet goed maar (circuleerde alleen maar warmelucht) ik moest wel 45 euro betalen.De laatste dag was de airco buiten van de muur gehaald was dus wel kapot.In 10 dagen is er niet een keer schoongemaakt.Ik heb een keer een schone handdoek gehaald want brengen deden ze niet.Toen zelf maar handdoeken gekocht.Al met al begrijp ik niet hoe mensen Dasis een 10 kunnen geven.Alleen maar omdat het van die aardige jongens zijn ? Van het begin tot het eind een verpeste vakantie.

alleenreizend, Juni 2011
"Redelijk appartementencomplex, verzorging matig"
Robert Zwiers
3-7-2011 DASIS PLUS: De ligging is conform de informatie, 100 meter naar grote supermarkt, ook grote overdekte groente en textielmarkt, uitzicht vanuit de kamers is prachtig, kleine zwembad is schoon, vanuit het vlak bij gelegen busstation kun je overal heen.
DASIS MIN: Geen schoonmaak van de kamers in twee weken, geen schone handdoeken, personeel, jongens uit het binnenland, zijn aardig, maar feesten mee in de nacht en komen niet aan werk toe. Prijzen aan de bar voor eten en drinken zijn veel te hoog, gemiddeld drie keer de prijs van Bodrum en in de avond zijn de jongens snel de tel kwijt waardoor je bij het uitchecken een onverwachte hoge rekening krijgt.
TIP: Reken geregeld tussentijds af, liefst overdag.

"Personeel verdient een 9+"
Avhomel
30-6-2011 accomodatie is alleen geschikt voor kerngezonde fitte mensen,als je een huisje op bungalowpark gewend bent kan je hier beter weg blijven ik denk niet dat het complex in nederland een vergunning zou krijgen om mensen te ontvangen.Maar alles bij alles hebben wij ons toch vermaakt met het prachtige uitzicht de vriendelijke hulpvaardige mensen van Dasis en genoten van de soep van de kok.Je kan zelf nog geen eitje bakken dus je moet uit eten.Hygiene was bedroevend en er was een overdaad aan katten je kon niet op je balkonnetje(erg klein)ontbijten zonder dat je op moest letten dat de katten niet meeaten.Voor ons nooit meer een appartement in Turkije en ik snap de hoge cijfers niet die mensen aan deze accomedatie hebben gegeven