Beoordelingen Hotel Acacia Club***

Acacia Club***
Beoordelingen Hotel Acacia Club***
Kemer Mevkii Akyarlar, TR-48340, Akyarlar
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Acacia Club*** in Akyarlar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Acacia Club*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Acacia Club scoort een 7,8 uit 10, op basis van 156 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Acacia Club*** in Akyarlar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Acacia Club***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Acacia Club*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 166 vakantiefoto's van Hotel Acacia Club*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Acacia Club*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Acacia Club*** met andere accommodaties in Akyarlar.

152 beoordelingen over Acacia Club***

"Heerlijke vakantie"
FJS
25-9-2012 Mooi complex,helaas wat verouderd, maar wel schoon! Vriendelijk personeel. Super uitzicht ,direct aan zee. In omgeving alleen woonwijk en 's avonds erg donker op straat( geen boulevard en winkeltjes e.d.) Eten goed, voor elk wat wils. Prijs/kwaliteit is ok. Elke dag schoongemaakt en met een fooi een mooi versierd bed. Sommige kamers hebben een soort balkon (galerij) met zitjes, maar veel kamers niet ( wel balkonnetje gemist ). Geen handdoek service. Voor minder valide mensen en kinderen niet echt geschikt ( veel trappen ). Tuin was ooit heel mooi ( ook onderhoud nodig ). Ligging aan zee en uitzicht maken dit wel weer goed. Animatie leuk, turkse avond 1 x per week. live muziek 1x per week, elke avond grill. Met dolmus zo in Turgutreis, Bodrum en andere leuke dorpjes of een dagje naar Kos. Wij hebben ons niet verveelt en zijn heerlijk uitgerust!

"Mooie plek"
cor
30-9-2012 Wij waren 28sept weer thuis van hotel acacia. de ligging is super mooi!! uitzicht op eiland kos,(waren we al een keer geweest.) eten is prima voor die prijs.kamer vonden wij helemaal niks.raam open maar, met een hoorn erin. geen balcon,alleen op de galerij kon je even zitten of roken, waar dan ook nog alle mensen vorbij liepen. het personeel is nog te beroerd om goedemorgen te zeggen. het grote strand is super.mooi. maar veel,trappen voor oudere mensen niks. als je met het dolmus busje weg wilt in de avond. , kan maar een gevaarlijke weg, zonder vangreel.
maar wij genoten van de zon. en de locatie.

met partner, Sept. 2012
"Fantastisch gelegen, maar verouderd hotel"
nooitzand
30-9-2012 Club Acacia is een verouderd complex dat een groot pluspunt heeft: de lokatie. We hadden een kamer vrijwel grenzend aan de zee. Wat is er mooier dat te gaan slapen met de geluiden van de klotsende zee en de zeemeeuwen? Kamers verouderd, maar wel schoon. Maar alleen op de kamer om de te douchen en te slapen. In vergelijking met andere hotels minder keus bij het eten. Maar voor ons nog ruim voldoende. Voor kinderen en pubers niks te doen. De enige entertainer is een bijzondere jongen. Hij is erg vriendelijk en hij spreekt moeiteloos 12 talen! Personeel verder allemaal aardige mensen. Bij gebrek aan rum maar veel cola met wodka gedronken, dat uitstekend smaakte. Omdat het een relatief klein complex is raak je snel aan de praat met de andere gasten. Er zijn 2 gebouwen: het hoofdgebouw en op 5 minuten lopen een annex met een breed zandstrand ervoor gelegen. De annex is bereikbaar via een prachtig gelegen pad met veel trappen. De eetzaal is alleen in het hoofdgebouw. Aanrader!

alleenreizend, Sept. 2012
"Idiaal gelegen"
arie
16-10-2012 Hier laatste week september en i ste week oct. geweest ,zoals iederen schrijft prachtig gelegen , met een betonnen kade en platform met ligstoelen en trappen om te gaan zwemmen , ook veel ruimte iest hogergelegen platform en leuke tuin , verder voor met kinderen 150 m verder groot zandstrand met eveneens liggsteulen van het hotel , plus bar voor drankjes en ook hier nog bijgebouw van het hotel ,, verder ook hier gratis kano s en trapfietsboten te grbruiken . verder eten voor 3 sterren goed , kamers zijn niet meer van deze tijd , wel schoon ,maar verouderd , behalve een nieuw gedeelte met balkon zijn beter . maar voor de prijs die ik betaald heb ruim waar voor zijn geld

"Een aanrader!!"
Fam. Verschoor
18-9-2012 We zijn net terug van een heerlijke vakantie!! We hebben genoten van de rust, prachtige omgeving, het heerlijke eten en het vriendelijke personeel. We hebben diverse negatieve recensies gelezen, maar kunnen ons hier absoluut NIET bij aansluiten. Het personeel is zeer vriendelijk en ook bij de receptie zijn ze erg behulpzaam! Het eten is echt heerlijk, zeer gezond, gevarieerd en iedere dag weer een nieuwe verassing. Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad en gaan zeer zeker nog een keer terug!!

"Prima hotel!"
Bert
22-9-2012 Vorig jaar hier geweest en hadden toen al besloten nog een keer terug te willen en is wederom zeer goed bevallen, de ligging met een ongelofelijk uitzicht en een rust die over je komt zorgt er voor dat de dagen voorbij vliegen {uitkijken bij de op- en afstapjes] waren voor ons 65+ geen probleem, prima kamers en uiterst vriendelijke schoonmakers hebben er voor gezorgd dat wij uitgerust zijn thuis gekomen. Het eten kun je over discussieren maar doen we niet voor ons was het ruim voldoende en zijn dus in die twee weken niet afgevallen, ook aan de bar zijn we ruimschoots verwent. Internet {heel vreemd} werkt op wifi de ene dag perfekt en de andere dag helemaal niet. Animatie {1 persoon} voor ons niet zo belangrijk maar hij deed enorm zijn best, advies neem een snorkel mee leuke vissen. Personeel receptie en achter de bar bijzonder vriendelijk, vind dit hotel minder geschikt voor kinderen.

met vrienden, Sept. 2012
"Super uitzicht!"
Iris
17-9-2012 Wij hebben erg genoten van ons verblijf in dit hotel. Het hotel en de kamers zijn oud, maar schoon en ruim. Deze locatie is perfect voor je rust, ontspanning (in naseizoen, vanaf september ) en het uitzicht is adembenemend, echt prachtig. De buurt is rustig, maar als je dingen wil doen, is er genoeg mogelijkheid om naar de nabijgelegen plaatsen Turgutreis of Bodrum te gaan met een busje. Deze rijden de hele dag en heel logische opstap- en uitstapplaatsten. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Verwacht geen 5*, maar voor een 3*+ is het prima. Ontbijt en lunch zijn okay, diner minder en niet veel verandering. Personeel werkt erg hard en is behulpzaam, behalve een aantal aan de balie (wij kregen op onze kop dat we geen eigen strandhanddoeken hadden meegenomen). Het restaurant naast het hotel is goed, maar niet goedkoop. Schoonmaak is goed. Het hotel is niet geschikt voor (jonge) kinderen. Niet voor mensen die moeilijk ter been zijn.

met partner, Sept. 2012
"Goede plek voor een weekje zon en zee"
lady-kaatje
8-9-2012 we zijn net terug van acacia club en waren zeer huiverig wat we aan zouden treffen, het hotel is inderdaad verouderd en hier en daar mag best wel geinvesteerd worden maar daar is de prijs kwaliteitsverhouding ook naar, het eten krijgt van mij een 5 er is niet zoveel keus maar het is ook maar 3 sterren, wij hebben een hele leuke week gehad zeer vriendelijk personeel dat lange dagen maakt, het is er heel gemoedelijk, lekker zwembad, prachtig uitzicht een dikke 8 van ons

met vrienden, Sept. 2012
"Geweldige ligging"
anita
1-10-2012 Wij zijn vorige week terug gekomen van dit hotel, het is ons prima bevallen.
Het hotel is wel wat gedateerd, maar wordt echt goed schoongehouden. De kamers worden iedere heel goed schoongemaakt. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Het eten is lekker maar niet erg gevarieerd.
Het uitzicht is TOP. De ligging is prachtig en het uitzicht maakt alle goed.
Kortom dit hotel is echt een aanrader, zeker wat betreft kwaliteit/prijsverhouding.

met partner, Sept. 2012
"Je vraagt 3 sterren ,je krijgt 3 sterren"
Niels
1-10-2012 Heerlijk simpel hotel,goede ligging ,eten prima,alleen s'avonds niet veel te beleven,voor de mensen die klagen over russen;nederlanders zijn lekker relaxed (not) ,3 sterren is 3 sterren,heerlijk weekje gehad

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit