Hotel Zephir**** in Zarzis Tunesië beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Zephir**** Zarzis

Beoordelingen Hotel Zephir****

Route Des Hoteles Souihel, 4170, Zarzis
Hotel Zephir scoort een 8,2 uit 10, op basis van 125 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zephir****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zephir**** in Zarzis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 121 vakantiefoto's van Hotel Zephir**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Zephir**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Zephir**** met andere accommodaties in Zarzis.

108 beoordelingen over Zephir****

alleenreizend, Juni 2011
"Één van de beste hotels te vinden in Zarzis"
Cobe
13-6-2011 Rust, vriendelijk personeel, prachtige tuinen.
Verzorgde hygiëniche kamers.
leuk animatieteam.
hulpvaardige receptie

iets minder keuze in buffeten, maar dat is omdat er zéér weinig gasten verbleven
veel activiteiten (vooral shows) van animatieteam werden afgelast wegens te weinig gasten, de alternatieven waren snel in elkaar gestoken, maar toch leuk en goed

met partner, Okt. 2010
"Leuke vakantie in goed hotel"
Ida
9-11-2010 We zijn in de herfstvakantie naar dit hotel geweest en hebben een heerlijke vakantie gehad. Het eten is zonder meer goed. Er is een schitterend zwembad, alleen was het water erg koud: 18,5 gr brrrrrrrrr. De zee was nog wel lekker warm :-) Er was genoeg plek aan zowel het zwembad als de zee. We waren de enige Hollanders in het hotel, maar dat vonden wij geen probleem.

met partner, Okt. 2010
"Goed hotel voor een weekje"
jsimons
5-1-2011 ligt overal heel ver vanaf in de buurt niets te doen maar verders is er niet veel te klagen eten vrij goed en hotel ook goed zuiver

met partner, Juli 2010
"Geen tweede keer"
Joeri & Maxine
29-7-2010 Hallo allemaal. Wij zijn net terug van een weekje Zarzis in het Zephir hotel. Als je een zeer rustige vakantie wil moet je naar hier gaan want Zarzis is niet echt toeristisch.Er is niet veel te beleven op een 5 tal winkeltjes na.Wij raden u zeker aan om de All-In formule te kiezen want buiten het hotel is er niets waar je lekker kunt eten.
Het Hotel: Voor ons was het hotel geen 4 sterren waard. De kamers mochten ruimer, vooral de badkamer.Niet echt proper vooral het balkon niet en de airco deed niet echt zijn best. Ook in de bar waren de tafeltjes vuil.Het eten is er zeer lekker en gevarieerd maar je moet echt alles vragen aan de obers zoals drank, bestek, glazen enz want ze doen geen moeite om iets te komen vragen. Zwembad zeer netjes en veel animatie voor jong en oud. Haal ook al maar je beste Frans naar boven want ze doen niet veel moeite om Engels te verstaan.1 week was voor ons voldoende.Als je graag meer wil weten kan je me altijd mailen.

"Goed bevallen"
Mila en Jan
8-6-2010 Goed hotel qua prijs/kwaliteit verhouding. Ruim opgezet complex waardoor de drikte in het hotel niet opvalt. Kindvriendelijk, groot zwembad, prive strand en beveiliging aanwezig. Ruime schone kamers, goed gevarieerd eten, tussendoortjes zijn ook allincl. Vriendelijk personeel. Afgesloten van de buitenwereld waardoor je niets merkt van de drukte op straat.Auto gehuurt kon op het terrien van het hotel parkeren, 24-uurs bewaking aanwezig.
Ook wat nadelen, veel algen op het strand, muziek te luid omdat de loungebar als disco werd gebruikt. Misleiding door het reisbureau we hebben het hotel als Iberoster Zephir geboekt, inmiddels een particulier hotel.

"Prachtig hotel!!!"
Sysmans
6-6-2010 Het hotel bevindt zich op een prachtig domein, helemaal afgeschermd van het dorp. Eigen privéstrand (soms algen in water) en een groot zwembad.
Zeer groot en gevarieerd buffet.
Mogelijkheid is ook een 4-uurtje te eten aan de "poolbar".
Echt goed All-inclusive hotel.
Voor 4 dinar ben je met de taxi op 5 min aan de lokale markt. Goede inlichtingen dienst en onthaal.
Zeer vriendelijk personeel!

met partner, 2010
"Goede prijs/kwaliteit"
Willem
4-2-2011 Hotel is goed. Geschikt voor zonaanbieders en rustzoekers.
Let echter op bij het navolgende:
Vlieg je vanaf Luik en boek je bij Neckermann Belgie, dan kan de vlucht worden uitgevoerd door Tunis Air. Echter verzuimt Neckermann in deze te wijzen op mogelijke nadelige gevolgen in geval van bv. langdurige vertraging en neemt vervolgens ook geen verdere verantwoordelijkheid.
Zo ben ik met mijn echtgenote op 09.10.2010 teruggevlogen vanaf Djerba naar Luik na een vertraging van liefst 6 uur en 30 minuten! Volgens EU recht staat hiervoor een schadevergoeding van € 300 p.p., maar Tunis Air is geen Europese vliegmaatschappij en valt hier dus niet onder. Neckermann Belgie verwijst naar Tunis Air, maar deze laat niet van zich horen. Let op, u bent gewaarschuwd.

met jonge kinderen
"Ideaal voor gezin met jonge kinderen"
Verkinderen
16-10-2009 Schitterende vakantie samen met zoontje van 4 en dochtertje van 1,5. Mooi,groot en verzorgd hotel,ideaal zwembad voor kleine kinderen,eten lekker en uitgebreid (ook aan poolbar!),enkel ontbijt kan beter.Supergrote familiekamer aan strand.Buiten hotel niet veel;hebben auto gehuurd en Midoun,Houmet Soukh (en haventje) en Djerba Explore (krokodillenfarm) bezocht:super.Onderhoud en personeel vriendelijk.De mensen aan poolbar en in restaurant zijn super!Enige minpunten:ons dochtertje was ziek, hebben hele dag op onze kamer op de dokter mogen wachten!In winkeltje van het hotel werkte de credit card machine nooit (?!),we moesten dan maar cash betalen,en de vriendelijke man van wie het winkeltje is,had toevallig nooit (?!) wisselgeld beschikbaar...?Water zwembad warm genoeg, naar eind van de vakantie beetje frisjes, maar er was ook nog het algenbad en dat is verwarmd en zee nog superwarm.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Nooit meer"
karin
13-9-2009 slechtste vakantie ooit. Bier werd getapt met restjes van anderen, de mieren kropen tot in ons bed, het eten was alles behalve warm, 't was lekker dat wel, maar alle dagen het zelfde eten, dat zijt ge wel snel beu, die van de kassa waar ge de euro's moest omruilen in dinars zette u altijd in't zak er was een bacterie in het zwembad waardoor we ziek werden en noodgedwongen naar de apotheek moesten en dus niet meer zwemmen en dat met nog een week te gaan. die van de kamers die kwam te pas en te onpas binnen op de kamer terwijl deze al was schoongemaakt en onze deur van het terras met uitzicht op de zee werd nooit vastgedaan, dus iedereen kon binnen bij ons, gelukkig was er niks weg. En dan nog de onvriendelijkheid van het personeel, het einige lichtpunt het was een bangelijk animatieteam; en natuurlijk het gezelschap maakte het me draagelijker.

met jonge kinderen
"Een aanrader !"
Dries Kris en Jill
26-7-2009 Onze vakantie in Tunesië is super meegevallen. Het hotel is prijs/kwaliteit heel goed. Grote kamers, alles proper, lekker eten en een super animatieteam dat alles in het werk zette om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Zelfs als je in rust je vakantie wil doorbrengen kan dat perfect op het prive strand. Enige minpuntje is de trip van de luchthaven naar het hotel... 2uur op de bus :-( Maar uiteindelijk is dat snel vergeten. Zeker doen !