Hotel Sangho Club Zarzis*** in Zarzis Tunesië beoordelingen 7.1 | Zoover

Hotel Sangho Club Zarzis*** Zarzis

Beoordelingen Hotel Sangho Club Zarzis***

BP 18, 4170, Zarzis
Hotel Sangho Club Zarzis scoort een 7,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sangho Club Zarzis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sangho Club Zarzis*** in Zarzis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Sangho Club Zarzis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Sangho Club Zarzis*** met andere accommodaties in Zarzis.

7 beoordelingen over Sangho Club Zarzis***

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Rustige zonvakantie"
katrien
31-3-2011 uitstekend hotel voor een rustige zonvakantie, mooi strand dat direct aansluit op prachtige tuin met verspreid liggende bungalows, eenvoudige kamers, dagelijkse schoonmaak, overwegend ouder klienteel derhalve is hotel niet geschikt voor jongeren die leven in de brouwerij willen, weinig shopping, geen uitgangsleven, animatie voorzien voor hen die daarvan houden, vriendelijk personeel
hotel biedt tunesische keuken die smaakvol is, na 14 dagen weliswaar ééntonig, gratis gravel-tennisterreinen, mooi zwembad dat echter niet ideaal is voor kleine kinderen (klein ondiep-gedeelte),
laat je niet weerhouden om tunesie te bezoeken omwille van de oorlog in Libië, men merkt er niets van en de tunesische bevolking zit echt te wachten op de heropleving van het toerisme

met vrienden, Jan. 2008
ROSIERS CHRISTEL
12-1-2008 Op 1 januari 2008 zijn we hier 1 week verbleven.
De kinderen hebben zich hier rot geamuseerd en weenden als ze naar huis moesten. De animatieploeg is schitterend !! Het eten was héél erg lekker en verdiend zeker VIJF STERREN !!
We keren zéker en vast nog terug.

vanhoutvin
11-5-2007 stinkende vieze koks hygiene laat de wensen over . animatieteam barslecht het enige wat ze intereseren is toeriste n**ken...Het strand stonk naar een beerput.vieze troep mijn ....kwam in zee terecht.In restaurant aten de ZWERFkatten mee aan t tafel vieze boel...

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sangho Club Zarzis*** bij:

Familie, Okt. 2006
weerbrouck patrick
15-10-2006 Dit hotel heeft een verborgen charme, geen overdreven nutteloze luxe als sateliet-tv op de kamers of een indrukwekkende lobby, maar een uitgestrekte wondermooie tuin met daarin verspreid zeer ruime bungalows met heel ruime en comfortabele kamers,allen verspreid maar toch dicht bij zee (van 0 tot 200m), gezellig moors café,mooi zwembad, lekker eten en vriendelijk (franstalig)personeel. Prachtig strand met kosteloos surfen en zeilen (hobie cat),6 tennisvelden in redelijke staat, beach volley, kortom uitzonderlijk veel plezier voor het weinige geld. Let wel, wij bezochten dit hotel steeds in oktober ( rustige periode : 250 gasten) en het hotel heeft een capaciteit van meer dan 900 bedden dus wij vermoeden dat het in het hoogseizoen een heel ander verhaal kan zijn. Maar voor wie in rustige perioden een aangename, rustige en toch sportieve zonzekere bestemming wil... niet aarzelen. Bezochten dit hotel reeds 7 maal in 18 jaar en zijn telkens onder de indruk van de unieke charme en sfeer....

Familie, Mei 2006
adelaide polet
15-5-2006 super verblijf voor familiale vakantie wel moeten de kinderen best frans praten
heb reeds opnieuw geboekt daar het de eerste rustige vakantie was met mijn drie kinderen die zich helemaal thuisvoelden en volop genoten van de animatie

Nathan
30-4-2006 * mooi uitgestrekt domein
* direct aan een prachtig zandstrand
* leuk zwembad (misschien wel iets te klein tijdens het hoogseizoen)
* men probeert varriatie in het eten te brengen
* rondom het hotel is er wel niks te doen (centrum zarzis ook niet)Wanneer je iets actief wilt doen huur je best een auto.
* excursies = duur
* ideaal om uit te rusten
* aangename kamers = groot
* veel animatie
* hotel is geen all-inn, de drankjes na het eten zijn erg duur. compenseert wellicht de goedkope boeking
* personeel vriendelijk

Geniet van je vakantie!

m.dijkstra
21-6-2005 dit hotel heb zelf per e mail gereserveerd voor 1 week in augustus.
Na enkele malen telefoneren kreeg ik de bevestiging per E mail.
Een paar weken daarna kreeg ik een nieuwe e mail waarin stond dat het hotel vol was en dat ik niet meer hoefde te komen.
Zo zie je maar weer als ze aan een ander wat meer kunnen verdienen omdat die persosnen de kamer wat langer huren dan hebben ze je niet meer nodig. Hoe je zelf op het laatste moment nog aan een kamer kunt komen in een ander hotel teidens het hoogseizoen boeit ze echt niet,zij hebben hun zaakjes in orde.
Nee van mij krijgen ze hiervoor een zware onvoldoende.