Hotel Iberostar Safira Palms**** in Zarzis Tunesië beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Safira Palms****

Hotel Iberostar Safira Palms**** Zarzis

Beoordelingen Hotel Iberostar Safira Palms****

Rte Tourist. Zone Lella Meriem, 8050, Zarzis
Hotel Iberostar Safira Palms scoort een 8,3 uit 10, op basis van 179 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Safira Palms****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Safira Palms**** in Zarzis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 317 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Safira Palms**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Iberostar Safira Palms**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Iberostar Safira Palms**** met andere accommodaties in Zarzis.

119 beoordelingen over Iberostar Safira Palms****

met partner, Mei 2012
"Wij zijn vreemd gegaan( en dus nooit meer doen)"
Hans
30-5-2012 We gaan al diverse jaren naar Iberostar Chich Khan in Hammamet. Er werd ons gezegt dat de temperatuur in mei in Zarzis hoger is, vandaar onze keus voor dit hotel. Geen matrassen op de ligstoelen en veel stenen in zee, waar een klein plekje vrij was gemaakt om toch nog enigzins de zee in te kunnen lopen. Strandboy Zou Zou deed wel super zijn best.. Hotel op zich niet slecht, maar ligt echt in een gebied waar helemaal niets in de buurt.. Personeel wat stug en na enkele fooien kwamen ze een beetje los. Animatie team deed echt hun best, maar soms te nadrukkelijk aanwezig.
Eten was heel goed verzorgd, veel verse vis. Minpuntje was dat ze heel karig waren met vlees. Nagerechten echt top. De avonden duurden echt lang, je kon niet even ergens naar toe gaan lopen. Elke avond zat er een man op een keybord te tjengelen,wat na een week echt ging irriteren.
Ook een nadeel vonden we de afstand van en naar het vliegveld, plm.1.1/2 uur onderweg. Voor ons had dit hotel geen extra toevoeging

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Nooit meer"
saskia
1-1-2012 Hotel Iberostar in Zarzis is onverzorgd en niet voor de winter geschikt. Verwarming in kamers deed niet, wij hebben 3 keer kamer veranderd. en in ramen zijn gatjes, mischien in de zomer merk je niet zo veel van maar afgelopen week was s-nachts maar 10 graden. Koud, brrr...Wij zijn net terug en hebben geen leuke vakantie gehad. De personeel deed het ook niet zo veel om ons te helpen- ze waren ons kamer aantal keer vergeten schoon te maken en handdoeken achter laten. het eten was ook niks bijzonder, vaak buikkrampen gehad, maar gelukkig niet erger ziek geworden. Neem dit hotel niet en zeker geen all in, want dan ga jij 3 keer per dag het zelfde eten. Het hotel ligt end of nowwhere en heel ver van het vliegveld. Wij vonden erg dat in het hotel overal gerookt wordt, ba. In het binnenzwembad wel (te) warm water en vrouwen die in boerka's zwemden. Nee, zeker dit prijs niet waard.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Slecht hotel"
saskia
1-1-2012 net met familie terug gekomen; dit hotel is niet voor de winter geschikt; kamers zijn koud, verwarming deed het niet; wij zijn gelukkig niet ziek van het eten geworden, maar voor de rest geen leuke vakantie gehad; ze vergeten kamer schoon te maken, handdoeken achter te laten, altijd receptie bellen maar doen ze verder toch niks mee. Het hotel ligt end of nowwhere en heel ver van het vliegveld. Verder niet veel te beleven daar. Ik adviseer- neem beter het andere hotel.

met partner, Okt. 2011
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
Kristy Hollands
23-10-2011 Prima resort met voldoende aandacht voor eten, rust, vriendelijk, ontspanning.
Zelf 2 dagen een super trip gemaakt met aanbevolen taxichauffeur Ridha:taxi 366. Hij laat je plaatsen zien waar geen toeristen komen !!! zijn nr. in Tunesië 0021-6-25171162 of mail: taxi-ridha@hotmail.fr Enige minpunt waren de bedden, erg hard ! en op strandbedjes geen kussens. Opgelost door er zelf iets zachters op te leggen. Geen pin automaat in Hotel, wel wisselen van euro's. Fijne mensen, goed eten, temperatuur zalig. Voor herhaling vatbaar !!

met partner, Okt. 2011
"Wil onmiddelijk terug !!!!!!!!!!"
jackie
17-10-2011 heerlijk hotel ,voor als je een rustvakantie wil .

"Het hotel is zijn sterren waard"
Van Kerckhoven - Va...
27-9-2011 Zeer goed hotel.Het personeel is zeer vriedelijk en behulpzaam.Het eten is lekker,er is variatie genoeg en ruimschoots voldoende.Het animatie-team is zeer goed,ze zorgen ervoor dat je,je niet verveeld en toch zijn ze niet opdringerig.Ze zijn TOP.Dit alles wordt goed in de gaten gehouden door de vriendelijke directeur generale Mr Enis.Het enige minpunt zijn de kamers,die zijn aan vernieuwing toe.Voor de rest is het een zeer goed hotel en ik ga zeker bij leven en welzijn voor een derde keer terug.

"Super hotel"
lianne
4-10-2011 Vandaag teruggekomen uit tunesie, wat een onwijs goed hotel. Alle voorzieningen keurig geregeld. eten en drinken is echt perfect, genoeg keus, goede kwaliteit en verse producten. De animatie was echt helemaal top fantastische shows en leuke spellen en muziek rondom zwembad. Animatie krijgt en verdient zeker een 10. Het is jammer dat er s avonds geen stadje is waar je even naar toe kan in zarzis, je bent dus echt afhankelijk van de animatie. hoogseizoen schijnt er wel winkels open te zijn. ligging vind ik dan om deze reden iets minder. En het strand is wat tegen gevallen door de velen rotsen/stenen (scherp) en bergen met zeewier dagelijks op het strand, we hebben dan ook in 15 dagen maar 2keer in zee kunnen zwemmen. Kamers goede staat, bedden wel hard maar bij doorgeven op de receptie komt er gelijk een oplossing. service is dan ook prima. wij hebben in ieder geval genote en zal dit hotel dan ook zeker aan iedereen aanraden.

"HOtel is zijn sterren waard"
chocolatje1947
27-9-2011 Zeer goed hotel.Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.Het eten is Lekker en gevarieerd.De chefkok toverd elke dag een verrassing uit zijn mouw.Het animatie-team zorgt ervoor dat je,je niet verveeld zonder daarom opdringerig te zijn.Ze zijn gewoon TOP.Dit gebeurd allemaal onder het wakende oog van de directeur generale Mr Enis,een vriendelijke man diealles controleert.Het enige minpunt zijn een beetje de kamers,die zijn aan vernieuwing toe.Ze waren wel proper,maar er zit wat sleet op.Voor de rest was alles dik in orde

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Correct hotel"
Debackere
16-8-2011 Het personeel is heel vriendelijk! Warme verwelkoming.
Het is wel een lange rit van de luchthaven tot aan het hotel, vandaar dat wij maar een 6 geven.
Het buffet is beperkt maar heel lekker en gevarieerd, dus konden we zeker niet klagen.
De bediening in de lobby en bij het eten is super!

Het sanitair is hier en daar wel aan vervanging toe, maar dat is dan ook het enige 'negatieve'...
Als je naar Safira Palms gaat, zal je zeker een goede vakantie hebben, neem het van ons aan :-)

"Mooi Resort met vermaak"
Wilco en Carla
17-8-2011 Leuk resort met animatie voor jong en oud(super leuk) vriendelijk personeel, eten en drinken in overvloed. Wel veel Fransen en Duitsers . Personeel spreekt Duits. Engels en Frans. In de omgeving van het Hotel is er niets te doen. Dus je moet wel naar het stadje Zarzis met de Taxi (7 Dinar). Advies is wel om excursie te doen naar de Nomaden met de 4x4 jeep dit is super leuk en het geld dubbel en dwars waard. Algemeen een net Hotel met kamers die gehorig zijn en waar het animatie team je de hele dag op een leuke manier bezig houdt.