Hotel Eden Star**** in Zarzis Tunesië beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Eden Star**** Zarzis

Beoordelingen Hotel Eden Star****

Zone touristique Sangho 300, 4170, Zarzis
Hotel Eden Star scoort een 7,8 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Eden Star****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Eden Star**** in Zarzis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel Eden Star**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Eden Star**** met andere accommodaties in Zarzis.

31 beoordelingen over Eden Star****

6,7
"Zeer goed hotel"
Patrick
15-7-2010 Op dit hotel niks aan te merken,eten zeer goed, personeel zeer vriendelijk
heel goed onthaal bij aankomst ,mooi zwembad vlak aan een prachtig strand,
kamers zoals heel't hotel word goed onderhouden word continu gepoetst,
een zeer vriendelijk managment.
Adel is ook een goede sfeermaker in dit hotel .
Iqs zeker voor herhaling vatbaar
Vincci eden star tot volgen't jaar

Groeten Patrick &Hild& Laura

met vrienden, Juli 2010
"Kei goe hotel"
Patrick
15-7-2010 Op dit hotel niks aan te merken , eten zeer goed ,zeer mooi zwembad vlak aan een mooi strand ,personeel zeer vriendelijk ,praktische kamers die zeer goed onderhouden worden,in heel het hotel word continu gepoetst
dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar
Vinci eden star tot volgen't jaar

Patrick&hild &Laura

"Voor herhaling vatbaar"
Lutje
25-11-2009 Heel vriendelijk onthaal! Zelfs bij aankomst 's nachts, waren de mensen zo viendelijk ons nog een hapje en drankje te serveren. Aan de kamer, een leuk terras met mooie bloemen. De badkamer was met jaccuzi uitgerust. Wij geven de poetsvrouw steeds een kleine fooi, moet natuurlijk niet, maar wij krijgen toch altijd iets speciaals in de plaats: bed versierd met bloemen enz... Aan het zwembad is het niet druk, alhoewel volgeboekt. 's Avonds is de aperitief op het mooie terras steeds een aanrader. Bij Adèle in de Tunesische bar kan je na een stevige borrel of goeie slaapmuts wel onmiddellijk goed inslapen. Wij gaan in februari terug. Wij willen voorlopig geen ander hotel kiezen....

"Een prachtig hotel!"
ginette
8-11-2009 Ik begrijp niet goed waarom mensen zo negatief kunnen zijn over dit hotel. wij hebben de opening van dit hotel in 2003 meegemaakt. Nu zijn het nog steeds mooie kamers, mooi zwembad en terrassen. Er is natuurlijk een verschil tussen standaardkamers en superieure, daar kies je voor in de brochure, of niet? Ook aan het strand is het gezellig. Was volgeboekt en toch had je niet een drukte of waren er geen ligzetels meer vrij! Tweemaal in de week kregen we 's avonds een drink van het hotel! Over de ligging moet je geen kritiek geven want nergens in Djerba is er buiten het hotel iets te beleven. Wij zijn er nu 3x maal geweest en hebben geen nood meer aan het bezoeken van de stad enz. Wij gaan in februari 2010 terug naar Eden star. Meer moet dat niet zijn........

met partner, Sept. 2009
"Niet "slecht" maar 4 sterren?"
De Meyer
29-9-2009 Daar aangekomen ga je het aantal sterren in vraag stellen....3 had wel genoeg geweest denk ik.
De kamers zijn proper, maar verwacht geen "luxe". Het eten sloeg echt tegen, weinig afwisseling, de ene moment té pikant en de andere totaal smaakloos.

Een ideale bestemming voor een echte rustvakantie, want er is zéér weinig te zien! Gelukkig hadden we een erg goed animatieteam!

alleenreizend
"Wat een troep!"
Jos
2-12-2008 Ik was er niet voor vakantie maar zakelijk dus alles werd voor mij betaald.
Als ik voor dit hotel zelf zou moeten betalen dan zou ik het niet doen.
Men claimt 4 ****, maar het zijn er hooguit 2. Ik kan mij heel goed voorstellen dat de foto's van de reisburo's erg misleidend kunnen zijn.

Familie
"4é keer Tunesié"
Hellebuyck-Gill
27-8-2008 Net terug van Vinci&Iberostar(Zarzis)
Om een lang verhaal kort te maken waren wij voor de 4é keer naar Tunesié
afgereisd(3xTabarka)en deze maal Zarzis,Zarzis is gelegen 50Km van de Luchthaven van Djerba,na een 3 kwartier durende busverplaatsing naar dit Eiland over een dam van 12Km
(Van Djerba naar Zarzis)over de zee was dit het enigste mooie moment aan ons avontuur.
Wij belanden daar quasi op een Familiekamer,wat geen! Standaard-Familiekamer was!Dit was de HEL!onhygiënisch,vermuft!,uitgeleefd en ondraaglijk van de wakte en de schimmels.Ze hadden ons op een of ander vroegere animatiekamer&opslagruimte voor het plaatselijk personeel gedumpt naast het openluchtpodium die elke avond t/m23.30h-24.00h luidruchtig te keer ging,van rust en genot was hier geen sprake.

"Prachtig hotel , goede bediening "
Charlotte
10-8-2008 prachtig hotel , het paradijs noemden wij het schitterende bediening , leuke animatie kunnen mischien soms wat aandrinngerig zijn , enkel minpuntje geen wc aan het zwembad anders alles top het paradijs op aarde

Familie, Juli 2008
vanhaverbeke
3-8-2008 heel mooi hotel, wel een beetje een kleine kamer voor 2 volw en 3 kind, en gelegen op weg naar de discotheek, dus wel wat lawaai van passanten (met isolatie op de deur zou dat al veel schelen- dus best geen kamer van 132-> 145;er is alleen geen lawaai tussen 0.30 uur en 7.30 uur), lekker en gevarieerd eten, vriendelijk personeel behalve aan de receptie(praten in het Arabisch onderling terwijl ze u bedienen en dat is hatelijk),het thalasso center is een aanrader, het is een zeer kindvriendelijk hotel, het animatieteam deed ook zeer zijn best, kortom ik zou nog wel eens willen teruggaan, mijn kinderen zeker, maar dan zou ik wel een grotere kamer in de andere vleugel willen.

Veerle
3-6-2008 Kamers, zwembad en strand vonden wij zeer goed. Het eten zou beter kunnen. Vooral het ontbijt is nogal beperkt. De wijn was heel lekker en cola light in nu wel inclusive. Op vrijdag is het eten het best, zo zou het elke dag moeten zijn. De Hamam is ook een aanrader. We hebben de indruk dat er veel moeite wordt gedaan om verbeteringen aan te brengen. We hebben zeker een fijne vakantie gehad in de Vincci Eden Star.