Vakantie Beoordelingen Zarzis Tunesië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Zarzis

Zarzis

Beoordelingen Zarzis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zarzis. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zarzis. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zarzis? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zarzis scoort een 8,1 uit 10, op basis van 109 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Aparthotels en 13 Hotels in Zarzis. Op Zoover vind je bovendien 239 vakantiefoto's van Zarzis. Je kunt 2 video's van Zarzis bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zarzis. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.

22 beoordelingen over Zarzis

4,7
6,7
6,5
met partner, Mei 2012
"Weinig te beleven"
Hans
Sfeer
30-5-2012 Prima uitvalbasis voor een twee daagse sahara tocht, wat bijna een must is.

met partner, Nov. 2011
"Typisch kleinschalig tunesisch dorpje"
Magali
Sfeer
21-11-2011 een kern van winkels en souks, the usual stuff and the usual 'trekken en sleuren tot je in de winkel staat'

met partner, Okt. 2011
"Mooi"
Maurits&Jeannine
Stranden
25-10-2011 Uitstekende bestemming voor zon ,zee,cultuur,en vriendelijkheid van bevolking

"Zarzis is niet over toeristisch"
lianne
Sfeer
4-10-2011 zarzis is helaas in de avond september/oktober niets te beleven.
erg mooi om te bezoeken vonden wij op een vrijdagochtend de markt, het aantal tioeristen dat daar liep was nog niet op 2 handen te tellen, en niet veel hotels in deze streek. vind het prettig als een plaats niet helemaal over toeristsch is waardoor de cultuur van de plaats helemaal verdwijnt. strand vond ik bij ons hotel in zarzis wat minder, maar dat verschilt sterk vanwaar je zit.

"Zarzis is een gezellig klein stadje"
Van Kerckhoven - Va...
Sfeer
27-9-2011 Ben zeer graag in Zuid-tunesie .De mensen zijn er vriendelijk en hulpvaardig.Je kan er verschillende intressante excurcies maken,zoals naar Djerba of welverschillende uitstappen op het vaste land.

alleenreizend
"Mijn tweede thuis"
Anne
Omgeving
10-1-2010 Ik heb afgelopen zomer enkele weken in Zarzis gewerkt als animator, en ben echt van de streek gaan houden! Eens een quasi-Zarzissiene, laat het je nooit meer los.

met partner, Sept. 2009
"Zita beach een hotel zonder franje gewoon goed"
jege
Stranden
30-9-2009 zita beach is een kind vriendelijk hotel ook het animatieteam ( voor 2 kinderen zelfs )goed hotel met 2 hele mooie zwembaden echt een aanrader. eten is goed geen culinaire hoogstandjes maar gewoon goed kamers zijn schoon en iedere dag schone handdoekken kamers zijn allemaal het zelfde ingericht enige verschil
balkon /of niet/ of zeezicht. famillie kamer met dubbeledeuren ( zoals euro disney dat ook heeft ) mini bar tegen betaling 34 dinar p/w en er is geen handdoekken
service bij het zwembad. de bedden zijn inderdaad wat aan de harde kant, loop afstand tot centrum zeggen ze 15 min wij hebben er 50 min over gedaan via strand. met de taxi heen 3 dinar en terug 3 dinar sommige vragen 4 dinar met paardencaleche kan ook ding af tot 20 dinar naar de markt op vrijdag is erg leuk.
zita beach ligt vrij rustig met een prachtige inkomst ruimtelijk grote eetzaal
tipje van flipje piratentour erg leuk
1/2 daagse rondtour te hectisch weinig tijd

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Zarsis stelt niets voor en ligt in een uithoek"
Erwin
Stranden
11-8-2009 Zarsis is een klein plaatsje met weinig bijzonders. Een van de zovele kustplaatsjes waar je voornamelijk moet komen om in het hotel in de zon te liggen. Het is een beetje een uithoek en ik zou deze niet snel aanraden. Voor ondekkers ga lekker naar Sousse of Monastir dit ligt centraler en hier is veel meer te doen met eenvoudige middelen. Wel leuk is het paard rijden bij "Paradis de Chevaux" en de tocht door de sahara (2 dagen) met jeep.

"Nooit meer"
leenders al.
Omgeving
12-3-2009 allen spijtig dat de plaatselijke bevolking zo opdringerig was en ons nooit met rust liet tenslotten waren wij daar om op rust tekomen wij zijn 10 dagen niet uit ons hotel meer geweest en zijn dan maar aan het zwembad gebleven dit nooit meer.

Familie, Okt. 2008
theo
Omgeving
2-11-2008 zarzis is nog iets wat zo goed als ongeschonden is door het massa toerisme.
houden zo!