Vakantie Beoordelingen Tunis / Borj Cedria Tunesië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Tunis / Borj Cedria

5,8
5,5
Stranden

Tunis / Borj Cedria

Beoordelingen Tunis / Borj Cedria

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tunis / Borj Cedria. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tunis / Borj Cedria. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tunis / Borj Cedria? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tunis / Borj Cedria scoort een 7,1 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Aparthotel, 32 Hotels en 1 Villa in Tunis / Borj Cedria. Op Zoover vind je bovendien 128 vakantiefoto's van Tunis / Borj Cedria. Je kunt 2 video's van Tunis / Borj Cedria bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tunis / Borj Cedria. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.

34 beoordelingen over Tunis / Borj Cedria

met vrienden, Okt. 2010
"Ik kom er niet meer.."
Inge
Sfeer
16-10-2010 Tijdens een excursie deze stad bezocht.Enige wat nog een beetje indruk maakte was de medina,en de grote poort ervoor.Verder vooral een drukke stad,waar je goed op je spullen moet letten.En tja...als je naar een land als dit gaat,wordt je inderdaad aangesproken een aangeklampt door mensen die je wat willen verkopen.Ik vond het allemaal wel meevallen.Zeker als je t vergelijkt met Turkije en Egypte

alleenreizend
"Afrikaanse stad, druk en rommelig"
Ben Brink
Omgeving
8-5-2010 Niet echt de moeite van een reis waard. Er is wat oudheid te zien maar dat is het dan ook wel.

met een groep, Nov. 2009
"Hectische drukte"
Rinus
Sfeer
18-4-2011 Tunis is een stad met onvoorstelbare verkeersproblemen, men kan er nauwelijks vooruit komen, we bezochten op onze rondreis slechts kort het centrum en daarbij maakte vooral de gevel van de St. Vincentius kathedraal veel indruk, de kerk is gebouwd in de Franse tijd, het interieur is erg donker en het mooiste is de absis.
Hierna begaven we ons naar de vlakbij gelegen Medina, die we betraden via een pleintje met de mooie stadspoort, daarachter is het weer dringen en voortschuifelen door de mensenmassa, als men al enkele souks heeft gezien kan deze wel gemist worden en neem dan de tijd op een terras bij de stadspoort om er de kleurrijke bevolking aan u voorbij te zien trekken, men kan daar heerlijk zitten en word niet lastig gevallen door allerlei verkopers.

met oudere kinderen, Okt. 2009
"Zeker een aanrader in najaar"
G van der Linden
Omgeving
1-11-2009 Mooie stad ,wel erg druk verkeer mensen waren zeker niet opdringend maar juist erg vriendelijk. Wij gaan dan ook zeker nog een keer terug volgend voorjaar.

Familie, Okt. 2008
elke haeck
Omgeving
15-10-2008 Dorpje dat niets te bieden heeft behalve mooie stranden en een station met heel frequent treinen richting Tunis (bovendien spotgoedkoop en toch nog comfortabel)

met partner, Juli 2008
"Tunis moet de cruise maatschappijen schrappen!"
jgbteg
Sfeer
18-8-2010 ons schip meerde aan in Tunis. we hadden geen zin in een dure excursie maar besloten op eigen gelegenheid de stad te bezoeken. er was geen shuttle bus dus moesten we een taxi nemen. je hoefde niet te zoeken er stonden er tientallen net buiten de poort die je allemaal aanklampten op een irritante manier. Alsnog met een chauffeur een deal gemaakt om ons rond te rijden. Toen we terug gingen begon hij te zeuren dat de afgesproken prijs niet genoeg was en dat hij meer wilde. Ik gaf als antwoord dat hij ons direct naar het schip moest brengen. Ik gaf hem de afgesproken prijs maar hij bleef mekkeren en meelopen. Vlak bij de poort waar ook politie en duane stond gaf hij het op. Wat een nare kennis making met Tunesie.

djedidi de schrijve...
Omgeving
29-3-2008 gewoon goed is een aanrader zijn er ben er rond de 15 keer geweest in hoog en buiten de sezoenen en het is altyd feest als je er bent kan niet beter

Werf-Driessen-Vos-B...
Omgeving
29-8-2007 Hier moet je heen gaan en lekker op het resort blijven. Er is NIKS in de omgeving. Maar met gratis aerobics, boogschieten, buikdansen, kanovaren, windsurfen, volleybal, midgetgolf, dagelijkse shows en salsalessen hoef je je niet te vervelen. Het strand is niet groot maar schoon. Lekker zwembad. Tip: geef je kamermeisje aan het begin van de week een fooi en ze BLIJFT poetsen!

Van Boven
Omgeving
2-8-2007 vervolg van de korte samenvatting.
zodra we onze matrassen hadden verhuist naar de kamer waar er wel airco was werden de kamers niet meer gepoetst.zeer agressieve taxichaufeurs ,pendelbus naar station is een noodzaak maar die is er niet. iedereen had en heeft nog steeds last van diaree.als dit hotel in belgie zou liggen dan werd het verzegeld door de gezondheidsdienst.
verschrikkelijk veel vliegen op en rond het eten.te weinig stoelen in het restaurant, te weinig glazen , te weinig bestek, te weinig strandstoelen aan het zwembad en aan het strand. Wij hebben een gezamelijke klacht ingediend bij Jet-air (4 A4 bladen vol) indien dit hotel in de volgende brochure van jet-air durft te staan dan raadpleeg ik mijn advokaat. dit hotel verdient nog niet één ster. VERSCHRIKKELIJK gewoon.

met vrienden, Aug. 2007
Alaers Annelies
Omgeving
17-9-2007 Borj Cedria is nog niet echt gecultiveerd en niet echt aan te raden om heen te gaan. Ook de stranden zijn niet zo knap en veel vervuiling doordat het net naast de hoodstad Tunis ligt. Borj Cedria kan men beschouwen als een banlieu van Tunis waar niet veel te beleven of te zien is. Zeker als je iemand bent die graag gaat verkennen of graag stapje in de wereld zet is dit niet de juiste plek. Natuurlijk kan je wel met bus of trein naar Tunis (30km) of naar Sousse , Port El kantaoui, Monastir (200km) waar er meer te doen is en waar men toeristvriendelijker is. Ook kun je veel uitstappen doen en knappe musea gaan bezoeken.