Hotel Tour Khalef**** in Sousse Tunesië beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.713 bezoekers online
Home > Tunesië > Sousse > Hotel Tour Khalef****

Beoordelingen Hotel Tour Khalef****

10 februari 2012

vanaf het zwembad

Hotel Tour Khalef scoort een 8,1 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tour Khalef****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tour Khalef**** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Tour Khalef**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Tour Khalef**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Tour Khalef**** met andere accommodaties in Sousse.

30 beoordelingen over Tour Khalef****

met oudere kinderen
Helemaal super
Lisanne
7-1-2010 Dit hotel is geweldig. er is altijd wel wat te doen vopor jong en oud. service is goed.

Geweldig! alleen veel geluidoverlast snachts
I. heijnen
11-10-2009 erg mooi!
's nachts had k echteoordoppen nodig omdat er veel muz wat echt hard stond tot diep in de nacht.

Oud en vuil !!!
De Prez
13-9-2009 Reeds de 4de maal naar Tunesië (3-11 sept 2009), maar dit hebben we nog nergers gezien!!!
Zeer vuile kamers met tot op de draad versleten tapijt. Schimmel op de muren in de badkamer en bij de randen van de wasbak. Nieuwe kamer gevraagd; 3de kamer die we kregen was iets beter. Naast hotel een openlucht dancing, dus lawaai tot 3 uur s'nachts voor kamers aan deze kant gelegen!
Eten was goed maar weinig variatie. Geen airco in eetzaal - van 's morgens bij ontbijt reeds bezweet!
All in keuze van drank aan de bar is zeer beperkt + 1/2 uur aanschuiven voor een drankje!
Zeteltjes in lobby/bar met stoffen bekleding zijn vuil van zweet???
3/4 van de vloeren zijn waarschijnlijk sinds begin seizoen niet meer geboend!
90% russen (zeer onbeleefd en niks respekterend.)

met jonge kinderen, Mei 2009
Geweldig
Bokma
30-7-2009 het hotel is een geweldig hotel met alleen maar vriendelijk personeel
hebben genoten.
zelfs onze ouders die met ons mee reisde die zijn al op leeftijd die hebben geoten en gaan nog eens terug

met jonge kinderen, Mei 2009
In een woord: GEWELDIG

16-6-2009 Na 8 dagen volop zon, leuk animatie team, goed eten, vriendelijk personeel kan ik iedereen aanraden om ook naar dit hotel te komen! Ik zeg alleen.. Aanrader!

met partner, Apr. 2009
Helemaal voorelkaar
Henk van Schepem
29-4-2009 wij waren in begin april een week All Inn in dit hotel, mooie ruime kamer6e verdieping prachtig uitzicht op de prachtige tuin , zwembad en zee. De maaltijden waren goed verzorgd, elk wat wils, dagelijks vis, vlees, kip, kalkoen, ja zelfs een dag varkensvlees, rijst, kouskous, Patat, etc. diverse verse groentes en ruime salatbar. grote keuze zoete desserts en ijs, fruit verse aardbeien en sinaasappelen
De AI bar sumier maar wat wil je in een islamitisch land, het bier was goed behoorlijke cocktails W
Vriendelijk en beleefd personeel( vergeet niet een fooitje te geven deze mensen werken echt voor een grijpstuiver 6 dagen per week 10-12 uur per dag) kortom, helemaal niets mis met dit hotel zeker voor die prijs.

Familie
Ann Ghijsels
17-7-2008 Net terug van een vakantie daar. Je hebt alleen een goede service als je het personeel geld toestopt, alleen in het restaurant waren we heel tevreden. Het personeel aan de receptie is heel onvriendelijk. Wij hebben drie dagen moeten wachten vooraleer we een kluis konden huren.
Het stikt er van de Russen en zij verpesten de sfeer. Wij zijn getuige geweest van een vechtpartij tussen een Rus en een ober. De ober, die aangevallen werd, heeft zelfs zijn ontslag gekregen. Wij vinden het hotel totaal niet kindvriendelijk: de animatie is enkel voor Engelstalige kinderen en voor de Russen. Het voetbalterrein is niet onderhouden. De minigolf is gewoon stukgeslagen.
Het raam op onze kamer sloot niet. We hebben drie keer moeten vragen om dit te repareren en daarna was er nog een opening van 1cm. Het personeel werkt daar voor een hongerloon: 7 dinar per dag.

math
27-6-2008 Hey, we zijn juist terug gekomen van een warme vakantie in Tunesië.
Minpunten voor dit hotel: als je een all-in hebt geboekt moet je niet rekenen op veel service je wordt er zelfs niet bezien, alleen als je geld laat zien dan staan ze allemaal te trappelen om je te helpen.
Veel Russen !!!!!
Hotel zat vol ik denk dat er tien andere van een andere afkomst waren en that's it , voor de rest ze zijn lawaaierig , kunnen niet aanschuiven in de rij voor te eten proppen zich overal tussen niet normaal.
met onze touroperator kan je best niet gaan , service van de hostes en organisatie trekt op niets! geen opvolging , ze kijken niet naar je om.. je ziet de persoon misschien 1 keer en let op voor de voorgestelde excursies !
eensmaal op de bus kan je nog is geld ophoesten , lees en vraag eerst goed wat het allemaal kost , laat het desnoods op papier getekend zetten zo ben je altijd zeker!

met vrienden, Juni 2008
Goed hotel
Aarts
1-7-2008 Naar vele malen op deze site gezocht voor een vakantie kwamen we uit op Tour Kahlef n.m. goede beoordeling.
Maar zoals altijd kan schijn bedriegen.Als het eten goed is maar de variatie nog ver te zoeken is,is dat een minpunt.
Maar het grootste minpunt is de All in bar door het bij ieder drankje (ijsje) enzv. moest iedereen met het polsbandje scannen (soms ook stuk) dan werd alles opgeschreven dus lange wachttijden, terwijl aan de andere kant bij pay(betaalbar) niemand staat maar er stonden wel twee bar kepers achter
te wachten op klanten terwijl bij de all in bar met twee personen zich de naat uit de broek werkten.
De pay bar is ook twwe keer zo groot.
Wij waren met 4 pers. tijdens de EK wedstrijden.
Je moest nog voor de rust tijdens het voetballen gauw je drankje p.p minimaal 2 stuks anders kreeg je eerste uur niets meer of genoegen nemen met in de rij wachten +/-25 min.
PS de "Russen" komen alleen maar in juni,juli en augustus.
De foto,s laten wat zien.
Gr.hejopejo

met partner, Mei 2008
A. Licht
26-5-2008 Een prima hotel, goed georganiseerd. Medewerkers moeten hard werken, meestal zijn ze erg vriendelijk. Leuke animatie, lekkere muziek. Het hotel ligt lekker bij een prima schoon strand, lekkere ligbedjes en parasols. Helaas toch ook weer veel handdoekjes die er vroeg worden neergelegd. Aan het zwembad was wel plaats genoeg. Het eten is echt van goede kwaliteit en wordt heel goed aangevuld, maar wij waren het op het laatst gewoon een beetje beu. Is toch wel iedere keer ongeveer hetzelfde. Het enige wat ons erg tegenviel was de opdringerigheid van de mensen buiten het hotel. We hebben zelfs meegemaakt dat we geld wilden pakken uit onze portemonnee en dat ze er gewoon in graaiden! Kijk dus goed uit, neem niks aan wat je niet wilt, want je wordt er tussen genomen. Ook in de Medina, we werden gewoon uitgescholden omdat we niet wilden kijken... Het is echt niet zo dat we ze niks extra's gunden (hebben best wat fooien weggegeven), maar deze opdringerigheid kenden we niet.