Aparthotel Tej Marhaba**** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.395 bezoekers online
Home > Tunesië > Sousse > Aparthotel Tej Marhaba****

Beoordelingen Aparthotel Tej Marhaba****

10 februari 2012

6,7
Aparthotel Tej Marhaba**** Sousse

Aparthotel Tej Marhaba scoort een 7,6 uit 10, op basis van 329 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Tej Marhaba****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Tej Marhaba**** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 234 vakantiefoto's van Aparthotel Tej Marhaba**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Tej Marhaba**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Aparthotel Tej Marhaba**** met andere accommodaties in Sousse.

326 beoordelingen over Tej Marhaba****

met partner, Dec. 2011
Prima locatie
Noortje
18-1-2012 Dit hotel is goed onderhouden en ligt centraal in Sousse. met de taxi of het treintje zijn de nabijgelegen dorpjes goedkoop en makkelijk te bereiken. De badkamer is wat oud maar wel schoon.

zakelijk, 2011
Mooi
AH
29-11-2011 mooi weer rustig en soms weer druk

Er zijn betere hotels voor deze prijs....
AB
2-10-2011 Dit hotel heeft 4 sterren, maar als je het vergelijkt met andere 4 sterren hotels, is dit hotel maar 2/3 sterren waard. De kamers zijn verschrikkelijk verouderd, zoals overal in de badkamer schimmel, douchegordijn stinkt, wc spoelt niet door, je kon beter op een strandbed liggen dan op het matras waarvan de veren er zowat door heen staken etc etc etc. het personeel in het restaurant was vriendelijk. het eten was altijd hetzelfde, alleen op donderdag hadden ze een Tunesische avond. Wel merkte je heel erg dat al de Tunesische en Libische gasten voorrang kregen op alles. Ook zijn ze bezig met een verbouwing, van het binnenzwembad, fitness en sauna. hierdoor hoorde je sochtend vanaf 6 uur tot savonds 10 uur geboor, getik en graafmachines. het buitenzwembad was goed en ook het strand was leuk om naartoe te gaan. in en rondom de medina van Sousse was het erg druk en smerig, hier moet je van houden. Voor de prijs van dit hotel zijn er ook beter hotels (bijv. in hammamet-Yasmine).

TOPPER!!!!! zeker een aanrader
Malwina
28-7-2011 dit is mijn 2e jaar in Tunesië, vorig jaar zat ik niet in Tej marhaba, maar heb wel gebruik gemaakt van het zwembad omdat mijn vriend die mensen al 20 jaar kent. dit jaar hebben we hotel geboekt, maar zijn toch kosteloos overgegaan naar het Appertement, wij hadden kamer 514 dat is de allermooiste kamer die ze daar hebben met het beste uitzicht, en het beste balkon groot en breed. het eten daar is erg lekker, Animatie team is geweldig we zijn goeie vrienden geworden met elkaar ze proberen je echt te vermaken daar, service is daar heel soms wat minder omdat ze een fooi verwachten maar aan 200 millim hebben hun al genoeg en zijn ze al heel blij mee dus als je een fles water besteld van 1.800 DT geef je 2,000 en zijn ze al heel blij, de wijn is daar het lekkerste wat er is. in het hotel zit ook een winkelcentrum en ook een uitgaansgelegenheid. dit hotel is gewoon OP EN TOP !

met oudere kinderen, Juli 2011
Een heerlijke plek.
Janbia
26-8-2011 Hallo,

Wij zijn 7 dagen hier geweest en hebben hier een heerlijke tijd gehad.Het personeel is heel vriendelijk, ze rennen letterlijk de benen onder lijf vandaan.We zaten in het appartementen complex en wij vonden het daar geweldig, groot balkon schoon en heerlijk rustig.Er zat wel een eetcaffee onder ons met live muziek maar daar hebben we helemaal geen last van gehad die hielden rond 24.00uur op met spelen en het was rustig.Verder hadden we 2 kids bij 1 van 13 en 1 van 14 en ook die hebben het ook heel erg naar hun zin gehad en wilden nog niet naar huis op dag van vertek.Het eten is heerlijk en gevarieerd, het staat er in buffetvorm dus keuze genoeg.Maar ja er zijn Nederlanders die het nooit genoeg vinden en nooit tevreden zijn, nou ik heb thuis nooit zoveel verschillende gerechten als avondeten of ontbijt.Het strand is heerlijk vertoeven maar zeker ook het zwembad.Eigenlijk vind ik die negatieve dingen die hier geschreven worden door sommige mensen heel onterecht.wij gaan terug.

met jonge kinderen, Mei 2011
Helemaal niks
roel en sam
2-6-2011 inderdaad als je de foto's moet geloven dan zit je goed.tot dat je er aankomt.
koffers niet eens uitgepakt.
Direkt doorgegaan naar een ander hotel,wat voelden wij ons besodemieterd.Maar ja we reizen altijd met TO en die hebben het fantastisch opgelost.overgeboekt naar een ander hotel en geen stuiver hoeven bij te betalen.Nee een gevaarlijk hotel met kindertjes.Wij zaten op zes hoog en ze waren er een nieuwe liftschacht aan het bouwen zonder enige bescherming!!!Zit je daar met de kleintjes kun je het voorstellen?

met oudere kinderen, Apr. 2011
The place to be !
Jan , Jeanette , Er...
10-5-2011 Beste mensen ik ben voor de vierde keer in dit hotel geweest en mijn man de derde keer .
Ik kan alleen maar zeggen TOP ! , veel mensen vergeten dat ze in Noord Afrika zitten en een 4 sterren hotel niet zo is als in een europees land .
Je weet toch van te voren waar je heen gaat en je niet alle luxe kan verwachten die je misschien gewend bent .
Al die mensen die lopen te zeuren over het eten , het personeel ect ect zou ik zo zeggen blijf de volgende keer gewoon lekker thuis , dan heb je alle luxe wat je gewend bent .
Het personeel is uiterst vriendelijk zo niet familiair , en natuurlijk vinden ze het fijn als ze een fooi krijgen , maar zou je dat zelf ook niet willen als je maar ongeveer 350 dinar ( € 175 ) in de maand zou krijgen voor een werkweek van 7 dagen van ,s morgens 06.00u tot , s avonds 00.00u .
Al met al zeggen wij als gezin , mensen die er aan denken om naar Tunesie te gaan en je je niet te veel aan luxe hecht is TEJ MARHABA de place to be !!!!

met partner, Nov. 2010
Fantastisch hotel
Arnolda van der Hoe...
29-11-2010 Voor het eerst in tej marhaba geweest en het was heerlijk, mooi hotel personeel vriendelijk, het is de moeite waard om daar te verblijven.

met vrienden, Okt. 2010
Netjes appartement met vriendelijke mensen
Sanne
31-10-2010 Met een vriendin heb ik een weekje samen in dit appartement verbleven, de mensen bij de receptie zijn aardig en erg bereid je te helpen als het nodig is. Appartement zelf is eenvoudig, maar wel netjes en schoon, interieur is wel wat gedateerd, vond het groot voor 2 personen, daarnaast veel privacy, appartement lagen allemaal vrij ver van elkaar, dus van geluid van buren geen last. Wanneer je niet al te veel wil besteden een heel geschikte plek.

Goed halfpension hotel
Elly
18-10-2010 Het hotel is goed maar wel gedateerd. Toiletten zijn wel schoon maar slecht onderhouden. Aan de all-inclusive wordt door het barpersoneel verdiend. Op bonnetje dat steeds getekend moet worden staan soms meer consumpties dan besteld.Volgens ons konden ze na een bepaald aantal zgn. consumpties zelf een fles meenemen. Twee druppen likeur en dan houdt het op. Onvriendelijk barpersoneel in de enige all-inclusive bar zelfs als we een fooi gaven wat toch niet zou moeten in een all-inclusivehotel. Aan het strand een plastic bekertje bier terwijl direct betalende gasten een flesje kregen, alsof wij niet betaald hadden. Wij hadden het gevoel dat we gedoogd werden. Om met z'n tweeen aan een tafeltje te zitten hebben we de ober om moeten kopen. Geen allinclusive meer in dit hotel

6,7

zakelijk (1)