Appartement Samara**** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.4 | Zoover

Zwembad bij de bar

Beoordelingen Appartement Samara****

Boulevard 7 Novembre, 4000, Sousse
Appartement Samara scoort een 7,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Samara****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Samara**** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Samara**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Appartement Samara**** met andere accommodaties in Sousse.

8 beoordelingen over Samara****

6,1
6,2
5,8
6,4
Familie
Jody
11-10-2007 Goedkoop geboekt, we hadden er dan ook niet veel van verwacht. Ook omdat er nadat we geboekt hadden, wat negatievere beoordelingen stonden.

Ik moet zeggen dat dit me erg mee is gevallen. Leuke animatie, leuk personeel (de meeste), 2 zwembaden met glijbanen, (in ons appartement) een goed werkende airco, iedere dag schone handdoeken... prima dus.
Het enige wat ik als vervelend heb ervaren was het eten wat iedere dag hetzelfde en niet lekker was en de Russen en Duitsers.

Ik zal Sousse niemand aanraden, omdat ik het echt ontzettend vervelend volk vind, maar Samara heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, Sept. 2007
kpen@home.nl
1-4-2008 Wij zijn er in september 2007 geweest. Bij aankomst bleek ons appartement niet schoon, men deed niet moeilijk en we kregen direct een nieuwe. Op zich een mooi hotel met goede animatie. Het eten op basis van all inclusive was absoluut slecht en wanneer met name de russen voor je waren gaan eten was er nauwelijks wat over en er werd niet aangevuld op=op GEEN all inclusive nemen er zijn zat leuke betaalbare restaurantjes in de omgeving. Bovendien is het personeel niet bepaald vriendelijk wanneer je all inclusive boekt, een uitzondering nagelaten TIP betaal de koffie (expresso aparaat) de ander koffie is niet te zuipen. Wanneer je om de dag 2 euro op het hoofdkussen legt weet je absoluut zeker dat je altijd schone handdoeken en voldoende toiletpapier hebt.
Conclusie algemeen, niet te vergelijken met b.v. Turkije. Daar is de all inclusive formule geweldig en de bevolking is ook veel aardiger en meer europees ingesteld. Het is er ook veel schoner. Dit was onze 1è en laatste keer Tunesie.

elske
5-1-2007 samara was een dom per na onze revaringen in egypte. de srevice was erg slecht. het was hier echt zo dat iemand pas wat voor je deed als je eerst betaalde. We wilden babyvoeding op laten warmen, het duurde een half uur voordat iemand dat wilde doen. Toen we diegene die het gedaan had een fooitje gaven, werd er ineens wel vriendelijk gedaan. We hebben meerdere van dit soort ervaringen gehad in het hotel.
Het eten was ronduit slecht (all inclusive). 's Avonds werd het overgebleven eten van de lunch opgewarmd (lauw)opnieuw opgediend.
De kamer was ok, al deed de lift het meestal niet en waren er veel trappen om bij de lift te komen (handig met kinderwagen), maar badkamer weer slecht, putjes die niet leegliepen en als je daar huilp bij vroeg aan de receptie werd gedaan of de neus bloedde...
Geen aanrader zeker niet met kinderen!

Familie, Juli 2006
Dorrie
11-7-2006 het hotel is oud waardoor het geen 4 sterren meer is, alles was schoon.De animatie mn. nelly en sam waren geweldig en de hele dag bezig met de kinderen, iedere avond animatie,leuke shows, de bediening aan de bar is wisselend, alles gaat langzaam , dus heb veel geduld en erger je niet.leuk strand ,prima zwembad, het eten was matig maar in de buurt zijn mogelijkheden genoeg om goedkoop en lekker te
eten.het personeel was verder wel heel erg vriendelijk en met een dagelijkse tip van 1 dinar doen ze alles voor je.
we zijn begin juni geweest en hebben een hele leuke vakantie gehad, de russen zijn er wat beheerster als in turkije, maar er zijn er wel heel veel.
Absoluut niets gemerkt van geluidsoverlast en onze kamer lag zowel aan het zwembad als achter de grote disco.En er is inderdaad een drukke weg , maar hier hoef je niet zo vaak overheen , en zo ja gewoon goed uitkijken , dat moeten we hier ook.
Niet teveel verwachten dan heb je net zon fijne vakantie als wij gehad hebben.

P.GULPEN
21-3-2005 Wij zijn 3x in tunesie geweest en ook een aantal jaren geleden in samara.Wij hebben er een mooie vakantie gehad,de appartementen waren mooi en schoon,het eten was er ook goed.

christel
11-2-2005 06/07/2004 appartement schoonmaak slecht veel russen en die zijn niet leuk ze hebben voor kinderen alleen kinderdisco en dat was het in de boeken staat dat de genoeg voor kinderen doen maar dat is niet zo alleen het eten was erg goed anders was mijn vakantie niet zo goed geweest het strand is vies en heel veel tunesiers terwel ze zeggen dat het een privestrand is dus bij mijn weten erg oud geen aanrader dus.

Bianca
21-9-2004 Mooie, grote appartementen. Hoewel het net buiten het centrum ligt, is alles op loopafstand. Personeel is over het algemeen vriendelijk. Beslist een aanrader.

gerda
30-5-2004 Erg mooi complex. Erg gezellig. Zeker een aanrader. Ook de appartementen erg mooi.
Goede service. Als wij ooit weer naar tunesie gaan, gaan we weer naar Samara. Ook dicht bij het strand.