Let op bij het vliegveld. Er staan mannen die geld willen om je koffer te tillen!
Sigaretten zijn goedkoop.
Meld misbruik
Leg je fooi op het kussen van je bed aan het begin van de vakantie. De dames hebben het echt verdiend. Zorg bij het wisselen van contanten dat je 10 dinar als grootste papiergeld aanneemt tenzij je en grotere uitgve wilt doen. Neem direct een kluisje in het hotel, dit keer was er een inbraak geweest op een kamer waar zaken verstopt waren in de opengebroken koffer.
Meld misbruik
Haven van port el kantoui. (zit 1 nederlands sprekende restauranthouder met lekkere tosti's !)
Monastir (colleseum).
Meld misbruik
Met kinderen vanaf 7 jaar, bezoek eens port el kantoui op zaterdag of zondag. Er is een mooie haven, waar je lekker kunt winkelen, shoppen en voor de kinderen is een mini pretparkje. Ook leuk een kamelentocht voor een halve dag of de piratenboot.
Meld misbruik
Winkelpersoneel probeert je naar binnen te praten.Gewoon Nee is vaak genoeg.Geef ze geen hand want dan nemen ze je mee naar binnen en kan het even duren voor je weg bent...Kijk uit voor zogenaamde " ïk ken jou"types. Ze lopen met je op.(zien aan je polsbandje )welk hotel je zit en zeggen daar ook te werken...Vervolgens proberen ze je naar bepaalde winkels te krijgen.
Over het algemeen is de bevolking vriendelijk.
Meld misbruik
Wij gingen all inclusive maar we hebben een hoop excursies gedaan. Dus als je veel gaat doen dan raad ik het af om all in te gaan.
Meld misbruik
Winkelcentrum Tej Merhaba tegenover het hotel heeft een leuke schoenenwinkel. Een bezoek naar de Medina, is allang niet zo eng als het verteld wordt op internet.
Meld misbruik
De Medina! kom je ogen en oren tekort, al die kleuren en geuren en geluiden. We zijn een paar keer "afgedwaald" van de geijkte winkelpaadjes, je komt vanzelf wel weer ergens terecht.. En dat je af en toe word aangesproken door soussenaren, ach moet je ook de lol van kunnen inzien hoor:)
Meld misbruik
Verder Viel Sousse tegen hadden begrepen dat een het een leuk gezellig klein oud plaatsje is. Het was precies het tegenovergestelde en wij vonden het niet echt prettig om daar te lopen ( met een kindje van 1.5) maar dat kan nu ook aan Libie liggen. Daaraantegen was Port El kantoui wel heel erg leuk en gezellig en erg goed te doen met het treintje of de
Meld misbruik
De Medinha, wat een boevenhol. Net de Fata Morgana in de Efteling maar dan erg opdringerige mensen die agressief reageren. Ze komen met brommertjes door de smalle straatjes en zijn meer dan vervelend, pak liever de taxi naar Port El Kantoui. Meer toerisme, dat wel, maar geen lastig opdringerige mensen. En een mooi haventje en een soort kermis waar je dan weer van moet houden. Tunesie een geweldig vakantieland en Riad Palms een fijne plek om te verblijven. Volgend jaar weer.