Hotel Riadh Palms**** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.890 bezoekers online
Home > Tunesië > Sousse > Hotel Riadh Palms****

Beoordelingen Hotel Riadh Palms****

10 februari 2012

6,4
riadh palms

Hotel Riadh Palms scoort een 7,4 uit 10, op basis van 825 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riadh Palms****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riadh Palms**** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 506 vakantiefoto's van Hotel Riadh Palms**** vinden. Je kunt 7 video's van Hotel Riadh Palms**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Riadh Palms**** met andere accommodaties in Sousse.

795 beoordelingen over Riadh Palms****

alleenreizend, Nov. 2011
You get what you paid for
isatje
4-12-2011 Perfecte ligging, mooie strand en genoeg winkels in de directe omgeving. Verder is dit hotel geen echte 4 sterren maar meer 3. Het is goedkoop voor een week vakantie dus niet te veel hoop over de kwaliteit hebben en dat komt helemaal goed! Het personeel is aardig ondanks dat ze niet altijd hun best willen doen. Animatie is ook gemotiveerd ondanks weinig middelen, leuke shows vooral dansen en comic.Binnen zwembad is klein maar goed onderhouden. Spa, hammam en massages gewoon doen !

met partner, Nov. 2011
Vakantie!
Loltje
26-11-2011 Heerlijk hotel, hier en daar een beetje verouderd, maar de mensen die er werken, maken alles goed! Aardig, lief , voorkomend, ongelooflijk!
Je moet wel handdoeken meenemen voor op het strand en bij het zwembad (kun je daar ook voor een habbekrats kopen hoor)
We hebben genoten, het eten was lekker, wel wat flauw, maar met een zoutpotje is dat probleem snel van tafel.

met vrienden, Nov. 2011
Perfect!
deefke043
10-11-2011 Goed hotel, goede service en de kamers zijn zeer ruim opgezet.
Eten is prima, elke dag voldoende keuze. Persoon is over het algemeen klantvriendelijk en behulpzaam. Mooi strand, zwembad is goed onderhouden.
Animatie is voldoende aanwezig, echter voeren geen shows op.

Geweldiggggg
fam Houtjes
8-11-2011 Wij zijn van 22-10 t/m 29-10 in Riad Palms geweest en begrijpen niet dat er mensen dit hotel zo afkraken. De geweldige mensen die er werken die iets van je vakantie willen maken zijn oké. Natuurlijk willen ze graag een fooitje en lopen ze dan harder. Zouden we dat zelf ook niet doen? Bediening, schoonmaakploeg en baliemedewerkers allemaal vriendelijk en verzorgt. Is er een probleem wordt dit direct opgelost. Voldoende keuze in eet-aanbod, veel entertainment voor jonge en oude lui, maar wat minder voor 40ers. We zaten net rond de verkiezings-tijd daar en het werd buiten het soms wat grimmig, op de boulevard waren in 1 week 9 toeristen beroofd door jongeren op brommertjes die mensen hun handtassen aftrekken van de schouders. Maar het hotelpersoneel ving deze mensen geweldig op. Voor het hotel was een aanrijding van een taxi waar Nederlandse toeristen in zaten, Direct werd de politie en ambulance gemobilliseerd. Chapeau voor dit hotel

Mooi groot en Netjes
ashley
8-11-2011 Ik ben samen met mijn vriend 11 dagen naar Riadh Palms geweest. Door de reacties van sommige mensen wat 'bang' gemaakt. Maar het tegendeel is bewezen, het hotel ziet er netjes en verzorgd uit. Het gebouw is groot opgezet. Kamer met zeezicht uitstekend, we waren samen en kregen een 4 persoonskamer. Mooie badkamer. Het eten is goed, veel variatie en de toetjes zijn om te smullen. De ligging is prima. Het zwembadwater was kouder dan de zee, dat was even wennen. Massagesalon heeft een divers aanbod voor een goede prijs. Leuk om een 2daagse excursie te doen naar het zuiden of andere dorpjes te bezoeken. Baliemedewerkers morgen soms wat vriendelijker en meer moeite doen om je te helpen. Overige personeel behulpzaam en vriendelijk.

met partner, Okt. 2011
Groot en massaal, ligging perfect.
Melvin
20-10-2011 Wij zijn van 12-19 oktober in hotel Riadh palms geweest. Leuke vakantie gehad! Wel zullen we voorlopig niet terugkeren naar dit land en de volgende keer gaat het toch een ander hotel worden dan.

Ligging perfect, kamer met zeezicht is lekker wakker worden. Eten is inderdaad heel veel keuze, maar wij vonden het gewoon niet lekker. 2 loketjes voor drinken overdag voor alle gasten van strand/zwembad is te weinig, lange rijen en bekers vaak gewoon op.. We gingen zelf maar flesjes halen bij de supermarkt.

Wachten voor de lift totaal geen last van gehad, pak de panorama lift! Er zijn veel mensen die niet weten dat die er is, vandaar niet lang wachten.

Medina leuk voor een keer, vervelend volk daar, begrijpelijk dat het toerisme 60% afgenomen is, ze willen wat verdienen aan ons. Wij zijn buiten de medina met stenen bekogeld. Denk om je handtas voor het hotel, zijn bij 5 mensen met mannetjes op scooters van hun afgetrokken. Je moet het zelf leuk maken, hebben we uiteraard gedaan! Leuk gehad.

met jonge kinderen
Als je van massa houd is het prima!
Petra
9-10-2011 Voordelen van het hotel:

mooie ligging
Stranden super mooi en de zee ook
Pesoneel redelijk aardig
mooi zwembad
Kamer (die wij hadden) was ongeveer 50 m2 dus super (met 2 volw. en 1 kind)
Mooi uitzicht
Medina ook leuk
Super goed eten!

Nadelelen:
Héél véél russen, polen etc.
Snackbar, is het eten niet aan te slepen bakken etc steeds leeg, en lange rijen voor het buffet
Vreselijk lange wachttijden bij de liften oplopend tot 20 min.
Lange wachttijden bij de bar's
Onbeschofte mensen in het hotel qua gasten
Erg lange wachttijden bij het restaurant
Borden regelmatig op
Bestek regelmatig op
Glazen regelmatig op
Achterstallig onderhoud in het hotel
Toiletten in het hotel regelmatig vies en/of kapot (geen wc-bril of drukknop)
's avonds "vechten" om een zitplaats, té weinig tafels en stoelen mensen moesten op het muurtje plaats nemen.

met vrienden, Okt. 2011
Perfecte plek voor rolstoelers
De klep
21-10-2011 Uitstekend gelegen hotel aan het strand. Prima strand. Mooie swimmingpool.
Vriendelijke bediening. Goede service. Kamers worden iedere dag schoongemaakt. Je legt wat dinars op je kussen en de dames maken een leuk feestje van je sprei of deken.
Uitstekend en gevarieerd eten.
Inderdaad veel mensen uit de oostbloklanden, maar in ons geval geen last van overlast.
Grootste plus is de bereikbaarheid van alle gelegenheden met een rolstoel. Enkel het zaaltje voor de informatie-ochtend was niet met een rolstoel te bereiken. Drie treden net één te veel voor onze rolstoeler.
Alleen het à la carte restaurant in lastig (2 treden) en de bar in de lounge.
Inderdaad zijn er niet al te veel stoelen om 's avonds nog op het terras te zitten, maar het muurtje is een prima alternatief.
Iedere avond animatie voor de kinderen.

Een aanrader.

alleenreizend, Okt. 2011
TOP vakantie gehad
Nadine
20-10-2011 Ik heb een Top Vakantie gehad in Riadh Palms...mooi hotel mooie kamers lekker eten...mooi strand vriendelijk personeel..heerlijke massage gehad...Snap niet dat mensen hier klagen geloof dat we het Te goed hebben in nederland....Prijs kwaliteit vond ik ook goed..als je hier niet tevreden bent moet je 5 sterren boeken....Ik kan maar een woord zeggen geweldig...en ga zeker terug naar Tunesie...En leuk en gezellig moet je het tenslotte toch zelf maken !!!!

Mooie plek
elskeslager
23-10-2011 er mag wel wat onderhoud aan worden gepleegd. we hadden lekkage in de douche. Na 3 dagen hebben we een andere kamer gekregen. Eten is goed. Personeel is vriendelijk. Een paar uitgezonderd. Maar de pris /kwaliteit is goed

6,4

zakelijk (1)