Hotel Orient Palace***** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Orient Palace***** Sousse

Beoordelingen Hotel Orient Palace*****

Boulevard 7 Novembre , 4051, Sousse
Hotel Orient Palace scoort een 7,4 uit 10, op basis van 189 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Orient Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Orient Palace***** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Hotel Orient Palace***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Orient Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Orient Palace***** met andere accommodaties in Sousse.

182 beoordelingen over Orient Palace*****

6,6
"Zeer matig hotel"
John
31-10-2011 Orient Palace is gewoon een matig hotel meer als drie sterren is het echt niet.
Ieder die zegt het is 5 sterren waard moet maar eens gaan kijken naar club Paradiso
Dan zie je echt wel een duidelijk zichtbaar verschil.
De kamer werd oja al een keer in de 14 dagen gepoetst ?
Ook de badkamer cq toilet werd ook al twee keer schoongemaakt in die 14 dagen.
Voor ik het vergeet 2 van de 3 zwembaden waren onder modder gelopen door noodweer.
maar 1 zwembad deden ze helemaal niet verschonen en nieuw water erin.
En het andere werd na 1 dikke week schoon water erin gedaan nog een paar dagen wachten voor je erin kon gaan vanwege het te koude water.
Ook werd er soms gezegd dat je voor sommigen drankjes moest je betalen dat werd dan na een week gezegd.
Maar dat was weer een trucje om aan geld te komen dan.
Al met al was dit een zeer slechte ervaring voor ons dit hotel en was dit hotel een ware fiasco voor ons.
Geef ons dan maar weer het vertrouwde Club Paradiso

groetjes John & Leny.

"Een aanrader!!"
de Jong
30-8-2011 Heerlijke vakantie gehad, net hotel, zeer ruime kamer, elke dag schone handdoeken, handdoeken service bij zwembad en strand, ontzettend vriendelijke personeel, elke dag ander eten wat erg lekker was, volop variatie, net en schoon prive strand, animatie voor jong en oud, in de omgeving winkeltjes.
Kortom, boek dit hotel, geen twijfel over mogelijk dat je hier een heerlijke vakantie zult hebben.

"Geweldig hotel met goede service"
mieke
24-8-2011 alles wat je verwacht van een vakantie badhanddoekenservice gratis privé strand schoon en onderhouden zwembad zeer vriendelijk,grote en ruime kamers met gratis airco en gratis kluis eten iedere dag wat anders.

met partner, Mei 2011
"Niet onderhouden, vergaan palace !"
chris roelens
4-7-2011 Ik heb in de loop der jaren, kwam er geregeld sedert 1995, dit hotel zien aftakelen..Van een 5 sterren hotel naar een 'goedkoop 2 sterren hotel.
Wat defect is wordt niet hersteld, wat vuil en vies is ( vloertapijt ) blijft vuil.
Zwembad verouderd. Strand te klein. Airco defect;
Personeel is niet gemotiveerd, steeds minder vriendelijk, jammer
Sinds het invoeren van de 'all in" formule, is ook het eten erg aan kwaliteit gaan inboeten. Troosteloze buffeten, eenzijdig. Lang lang wachten op een drankje;
internationale dranken moeten worden betaalt. Ook Cola dus....
Wat in brochures staat klopt niet meer, 5de verdieping : restaurant gesloten, idem bars. Weinig of geen animatie. Troosteloos nu, en op sterven na dood.
Neen, veel kost het niet, maar voor het bedrag dat je betaalt is het toch nog ondermaats geworden. Triestige manier om zo je verdiende verlofdagen door te brengen. Een mens vergelijkt altijd wel eens. Liever iets meer betalen voor wat betere kwaliteit.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prima hotel voor de prijs die je ervoor betaalt"
fam M
25-10-2010 Wij zijn in de herfstvakantie geweest. Dat beleef je het hotel totaal anders dan de meeste beoordelingen.
* zeer weinig gasten (veel Duitsers, gemiddelde leeftijd 65+), nog geen 1/4 bezetting
* fooi geven is helemaal niet nodig. De mensen (even veel personeel waarschijnlijk als in het hoogseizoen)hebben niets te doen, dus staan ze in de rij voor je.
* bijna geen kinderen
* zeer klein strand
* zwembad koud (moesten gebruik maken van het binnenzwembad) en met een gevaarlijk gat. Wel schoon.
* animatieteam (3 man) deden hun best (maar mochten niet veel meer doen van hun chef)
* eten was uitstekend en gevarieerd (met veel onbekende gerechten)
*alleen het hoofdrestaurant was open en de pizzeria(extra betalen, maar dat zijn de kosten niet)
* familiekamer was schoon en rustig gelegen
* geen 5 sterren zoals wij gewend zijn, maar 3. Maar de prijs kwaliteit klopt. Wil je meer dan zul je meer moeten betalen.
* ideale ligging voor het maken van uitstapjes (er is genoeg te doen)

met partner, Okt. 2010
"Orient Hell"
angela
14-10-2010 Wat een verschikkelijk hotel.
Wij zijn na 2 dagen overgeboekt, naar Palm Marina, omdat alles wat er in de reisgids staat er dus niet was. Barbeque huis was gesloten, restaurant op de vijfde etage met 3 bars was al 3 jaar gesloten, vieze haren in het bed als je net je kamer in komt, bestek wat op de grond valt en wat de obers gewoon terug op tafel leggen. Als je een pizza wou eten wat op het lijste all inclsive stond moest je er voor betalen, in de middag lagen er hele kleine koekjes dat was zogezegt de pizza. Voor echte cola moet je betalen. Er is totaal geen service en de mensen die er werken zijn zeer onvriendelijk. Totaal geen entertainment, helemaal niets! In de lobby zaten alle stopcontacten los, niet echt kind vriendelijk. Ze komen nergens een drankje brengen.
Nou al met al is het geen 5 maar 2 sterren hotel.
In 1 woord gewoon afschuwelijk!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Een heerlijke verwenweek!"
van Ommen
5-11-2010 Wij hebben een heerlijke herfstvakantie gehad in Oriënt Palace. Heel lekker en gevarieerd gegeten! Supervriendelijke bediening! Hele schone kamers! Direct aan mooi strand gelegen! Onze kinderen zijn 12 en 16 jaar en hebben net zo genoten als wij.

met partner, Sept. 2010
"Niet nog eens"
spekkebekkie
28-9-2010 in 2008 zijn wij hier voor de eerste keer geweest
heel goed bevallen dus 2 jaar later nog een keer
maar nu nooit meer
er is een openlucht discotheek die enkele keren per week tot 4 uur smorgens harde muziek maakt
het eten had totaal geen variatie in
wat je s morgen at , lag er sávonds weer en de volgende dag ook weer
de cola is niet te drinken , wil je echte cola ( flesje ) dan moet je betalen ???
minibar wordt niet meer gevuld , alleen met een fles water .
animatie is ronduit slecht . maar ja , waren ze in 2008 nog met ca 6 personen , moeten ze het nu met z,n 2en doen
dus voor ons geen orient palace meer

met partner, Sept. 2010
"Ga aub niet naar dit hotel"
roos
7-10-2010 geen 5 sterren waard! geloof me aub. div restaurants zijn gesloten
kamers zijn doorgerookt en vloerbedekking vies. lekkende airco's. in het restaurant enorme lange wachtrijen. een counter met eten was maar open. de russen en hongaren graaien ook vreselijk. overal moesten wij voor betalen. obers zijn vriendelijk als je veel fooi geeft. dan heb je een tafel om aan te zitten. het hotel geeft 3 (maaltijden) maar geen snacks waar wel voor betaalt is.
animatie 2 mensen zijn niet gemotiveerd. en erg weinig gezien van ze. aub geloof me het is hooguit een 3 sterren hotel.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Redelijk Hotel, geen 5 Tunesische sterren waard."
psstemp@hotmail.com
27-8-2010 Hotel is enigszins gedateerd. Wel schoon maar bijvooorbeeld vloerbedekking oogt oud. Personeel i.h.a. zeer vriendelijk (een klein fooitje doet wonderen) ondanks ramadan. Zwembad en omgeving: voldoende ligbedden en ruimte. Zwembad is schoon maar dient ook gerenoveerd te worden (aantal zaken echt kapot). Eten was zeer gevarieerd en goed van kwaliteit. Gasten die meer van Friet van Piet houden komen er bekaaid af. Het tekenen van bonnetjes (igv All Inclusive) wekt op een gegeven moment op de lachspieren. Animatieteam is klein en activiteiten beperkt maar team was was wel top. In de discotheek is NIETS te doen, mede omdat deze buiten de All Inclusive viel. Echt een lachertje om in zo'n grote ruimte 2 dansende gasten en 1 gast aan de bar te zien. Sousse, Monastir en Port El Kantouie zijn in de nabijheid. Wij (gezin met 2 ouder tieners) hebben er een leuke vakantie gehad, wel mede door een aantal uitstapje in Tunesie te doen. Hotel is echter zelfs voor Tunesische begrippen geen 5 sterren.