Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa**** in Sousse Tunesië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa****

31 mei 2012

zwembad

Beoordelingen Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa****

Boulevard du 14 Janvier, 4039 , Sousse
Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa scoort een 8,0 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa**** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 191 vakantiefoto's van Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa**** met andere accommodaties in Sousse.

37 beoordelingen over Mövenpick Resort & Marine Spa****

met partner, Apr. 2012
"`n waar paradijs"
hennie
30-4-2012 `n vakantie om nooit meer te vergeten, we werden verwend zoals we dit nog nooit ervaren hebben, geweldig, ontvangst met `n heerlijk geurend doekje om je op te frissen, `n jongen in klederdracht schonk `n glaasje thee. Na het inchecken stonden de koffers al op de kamer, prachtige kamer, met nog mooiere badkamer met alles erin, badjassen- shampoo-douchegel-bodylotin, Het eten was heerlijk, `n diversiteit aan mogelijkheden om te eten, ontbijt met verse jus, lunch kun je gebruiken in het restaurant maar ook op het strand van de kaart, savonds heerlijk gegeten `n keuze werkelijk niets is te gek, je kan er alles drinken heerlijke koffie...Het was `n ware droom, we hebben dan ook echt 8 dagen genoten... Nou als je `t hier niet naar je zin hebt, moet gewoon thuis blijven, niets te klagen verre van dat...`n heuse aanbeveling voor als je heerlijk wil genieten....

"Mooi Hotel"
Cor en Gerie
8-10-2011 Prachtige accommodatie met een even prachtige ligging in het Centrum van Sousse met schitterende zwembaden en direct aan het mooie strand.
Lekker rustig, geen keiharde muziek en opdringerige annimatie.
Tijdens het diner moeten mannen gekleed gaan in een lange broek, terwijl er dames uit de Oostbloklanden in minirokjes rondlopen waarmee ze op de wallen niet zouden mistaan. Niet dat ik het persoonlijk erg vind, maar waarom mannen in een lange broek, er zijn toch ook nette 'korte' broeken.
Het personeel is in het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam.
Alleen bij het restaurant aan zee heb ik de indruk dat mensen die niet All Inclusive zijn sneller bediend worden. (12.30-16.00)
Het restaurant is ruim opgezet. Eten, fruit, ijs en toetjes in overvloed.
Minder is dat het eten vaak niet warm is.
Voor mensen die van een rustige strandvakantie willen genieten is dit hotel zeker aan te raden.

"Werkelijk prachtig hotel!"
MAS
3-8-2011 Meteen al na aankomst, zodra je de imposante voorgevel van het hotel voorbij bent, begint de 5-sterren verwennerij.
De kamers zijn zeer ruim opgezet en goed ingericht, wij hadden zeezicht vanaf de 8e verdieping, wauw! Op iedere kamer is een flatscreen aanwezig. De badkamer was ook helemaal top. Mooi ligbad, enorme douche, een heel assortiment verzorgingsproducten, badjas, slippers, goed werkende föhn en eigenlijk alles wat een badkamer zo nodig heeft. Opvallend vond ik dat het overal heel erg schoon was. De kamer leek wel nieuw, alsof ik de eerste gast was die er gebruik van maakte.
In het hele hotel werd continue overal schoongemaakt. Zelden zo’n schoon hotel gezien!

Het personeel in het hele hotel was ontzettend vriendelijk en probeerde op alle mogelijke manieren het de gasten naar hun zin te maken. Het leek erop alsof ze grote verbondenheid met het hotel voelden.

Bij het zwembad waren ruim voldoende ligbedden aanwezig, ook toen het hotel volgeboekt was.

Echt een aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geweldig hotel!"
Fam de Ruijsscher
22-6-2011 Movenpick was een geweldige ervaring waar alles klopte!
Goede service, mooie kamers zeer goed eten en altijd vriendelijk personeel!
We gaan er zeker volgend jaar weer heen!

Werkelijkwaar een top hotel!

"Geweldige vakantie, voor herhaling vatbaar"
Carolina
23-6-2011 Geweldige vakantie gehad.
Wat een fantastisch hotel, voorheen in RIU hotels verbleven, maar dit overtreft echt alles, je wordt op je wenken bediend, 2x per dag je kamer gedaan, handdoeken worden netjes op je ligbed neergelegd, als je iets wilt drinken komen ze het brengen, eten is afwisselend en goed van smaak, voldoende warm echt SUPER, we gaan in de toekomst zeker nog een keer

alleenreizend, Mei 2011
"Fantastisch hotel met een super service !"
W. Vugts
31-5-2011 Voor de derde keer heb ik mijn vakantie in Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa in Sousse doorgebracht. Deze keer een opsomming van de restaurants:

Restaurant Mosaïque is het resort hoofdrestaurant, met show-cooking en thema-buffetten.

Restaurant Tapeo is het enige Spaanse restaurant in Sousse, waar zowel traditionele Tapas als meer uitgebreide Spaanse gerechten worden geserveerd.

Restaurant Sendai biedt een ruime keuze aan sushi en warme gerechten, bereidt door chef-koks op de Aziatische Teppanyaki tafels.

Restaurant Levant Grill & Jacuzzi serveert een scala aan ''zee lekkernijen'', mixed grills, zomerse salades en verfrissende cocktails, direct aan zee.

Restaurant La Villa biedt zijn fijnproevers de beste "fusion" keuken te ervaren in Sousse.

Er zijn verschillende bars, waar je voor een overheerlijke kop koffie, glas wijn of cocktail terecht kan.

Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa in Sousse is verreweg het beste hotel in Sousse en omgeving.

met vrienden, Nov. 2010
"Superluxe hotel met goede service"
Suzanne
18-11-2010 Het hotel ziet er supermooi uit, aan alles is gedacht. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, zo werd bijvoorbeeld je stoel aangeschoven en je glas bijgevuld wanneer het leeg was. Er is een verwarmd zwembad, zodat je in november nog buiten kunt zwemmen. Het eten is lekker en gevarieerd. Er is een spa waar je na een behandeling gebruik kunt maken van een binnenzwembad. Onze kamer werd twee keer per dag schoongemaakt. Zeker een aanrader!

alleenreizend, Nov. 2010
"Voor de tweede keer naar Hotel Mövenpick"
Pittie
2-12-2010 Voor de 2e keer heb ik mijn vakantie in hotel Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse doorgebracht. Deze keer was nog beter dan de 1e keer. Heel vriendelijk en bekwaam personeel,
De kamers worden uitstekend schoongemaakt. In de luxe ingerichte badkamer heerlijk badschuim, douchegel, conditioner en bodylotion. Grote, lekker ruikende badlakens en een badjas met slippers. Er is een groot flatscreen tv met veel zenders en radiokanalen
Het ontbijt is heel uitgebreid, alles wat een mens maar kan wensen, inclusief verse jus d'orange. Je wordt door een gastvrouw naar je tafel begeleid. Zowel bij het ontbijt, lunch als diner is de tafel gedekt met linnen servetten.
Het fitnesscenter is verzorgd met professionele Technogym fitness apparatuur.
Er is een verwarmd zoutwater buiten zwembad met jacuzzi.
De à la carte restauranta o.a. ''La Villa'' biedt een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Een derde verblijf in hotel Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse staat al weer gepland !

met partner, Okt. 2010
"Zeker geen vijf sterren waard"
Deconinck Walter
17-10-2010 Personneel in restaurant onbeleefd.niet bekwaam.Tafels niet op tijd opgeruimd.vele managers die meer kijken naar de vrouwen dan naar het werk.kwaliteit van het eten niet goed,enorm vele salades;eten niet warm genoeg.kamaers waren goed verzorgd.veel lawaai van de andere kamers:denk dat ze de isolatie vergeten zijn;volgende maal terug RIEU BELLE VUE PARK

met partner, Okt. 2010
"Ondanks de negatieve kritiek, prima vakantie"
marion wild
18-10-2010 Wij zijn 6 dagen in dit hotel geweest. Prima vermaakt, goede service aan het zwembad met handdoeken en heerlijke ligbedden. Dat de tunesiërs veel naar vrouwen kijken is gebruikelijk in het land, daar kijk je maar doorheen.
De All Inn formule was soms een beetje onduidelijk. In 1 speciale bar gold dit niet en daar kwam je dan later achter. Kamers prima in orde, heerlijke bedden, goed schoongemaakt. Mooi uitzicht en ja je hoorde wel eens wat, maar waar niet?
Eten geweldig, een rijkdom aan verse groenten, vleessoorten, salades, stoofschotels, vis etc. Een genot om iedere avond jouw keuze samen te stellen. Het eten was warm en werd steeds aangevuld. De bediening was niet helemaal in orde. Maar ik neem niet aan dat iedereen hogere hotelschool heeft gehad en het stoorde mij niet. Er wordt meer voor je gedaan als je fooien geeft maar heel toeristisch tunesië leeft van de fooien van de mensen. Ergerlijk was echter het naar binnen trekken in de winkels in Sousse / medina / souk.