Hotel Le Marabout*** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.3 | Zoover

Hotel Le Marabout*** Sousse

Beoordelingen Hotel Le Marabout***

Boulevard du 7 Novembre, TN-4000, Sousse
Hotel Le Marabout scoort een 7,3 uit 10, op basis van 232 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Marabout***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Marabout*** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 252 vakantiefoto's van Hotel Le Marabout*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Le Marabout*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Le Marabout*** met andere accommodaties in Sousse.

197 beoordelingen over Le Marabout***

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Het was weer fijn!"
annemariezandee
10-5-2012 Voor de tweede keer Hotel Marbout bezocht, de eerste keer was 2 1/2 jaar geleden. Weer enorm naar onze zin gehad. Het hotel heeft een mooi strand, een mooi zwembad met leuke glijbanen voor de kinderen, tennisbanen etc. Alle ingredienten voor een heerlijk zon vakantie zijn aanwezig. Natuurlijk is Tunesie een arabisch land dat armoede kent en een andere cultuur heeft. Maar lands eer, lands wijs!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Vakantie februari 2012"
Erik Krijgsman
6-3-2012 Helaas is de winterperiode niet de tijd om met kinderen naar dit hotel te gaan. Waar in het verleden nog animatie in de winter werd geboden, is dit nu niet meer het geval. Het eten is weinig gevariëerd, maar toch voor ieder wat wils. Salades zijn okay, de soepen ook, alleen mag de keuken zich op kookgebied wel wat breder oriënteren. We hadden een superior room geboekt en die is uitstekend bevallen. Personeel is vriendelijk zelfs tegen mensen die het nodig vinden rond te schreeuwen en te schelden alsof ze totaal zijn uitgebuit. In de winterperiode is all inclusive niet aan te raden. Er wordt weinig geboden. Boek liever half pension zoals wij ook hebben gedaan. Helaas werden de bars 's-avonds overvuld met Tunesische mannen die op een enkeling na allemaal roken. Dat betekent dus met je kinderen ergens anders je drankje nuttigen, wat meer dan jammer is. Al met al zijn wij tevreden met dit hotel. We gaan daarom in oktober weer voor een weekje terug.

met partner, Okt. 2011
"Fijne 8 dagen gehad!"
cinn
3-11-2011 Wij zijn 8 dagen in Tunesië geweest. Wij hadden een kamer in het nieuwe gedeelte en dat zag er allemaal prima uit,mooie badkamer met bad en ruime wastafel, balkon met uitzicht op het zwembad, flatscreen. Wij hadden de laatste 3 dagen regen en onweer dat was erg jammer, daarvoor was het erg mooi weer. Lekker aan het strand gelegen en in de zee/zwembad gezwommen. Het ontbijt was goed, avond eten te weinig variatie. Wij hadden trouwens half-pension, als je all-in wilt zou ik voor een 4 sterren hotel gaan. Sousse is een leuke plaats, voor jong en oud, in het begin even wennen met die verkopers, ik werd er gek van! Gewoon doorlopen! Ook heb je leuke shopping centers waar je echt leuke moderne winkels hebt. De taxi's zijn heel goedkoop, wij zijn naar port el kantoui geweest daar kan je met de boot varen en aan de terrasjes zitten. Zoek via je hostess een leuke excursie uit zodat je ook nog wat van het land ziet! Genoeg te doen! En de lekkere crêpes met chocolade/banaan zal ik wel missen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"1 x nooit meer wat een slecht service!!!!!!"
van den berg
25-9-2011 wij zijn van 17 oktober tot en met 24 september naar dit hotel geweest.
op de hoop een leuke en vooral onbezorgde vakantie te hebben.
maar alles anders dan wat wij onze hoofd hadden. Zijn de hele dag bezig geweest om een baby bedje te krijgen ze wilde dat onze oudste van 5 samen met de jongste van 1 in 1 1 persoons bed zou slapen. na veel zeuren toch gekregen. Onze hotelkamer ja waar zal ik beginnen...... de stekkerdozen en het sleutel kastje waren los en kapot. de wc heeft de hele week door gelopen dus doortrekken ging moeizaam. de airco lekte als een vergiet en werd na 3 dagen gemaakt op tunesische wijze denk ik. hij lekte niet meer maar iets anders deed hij ook niet.
dus boek een hotelkamer aan de nieuwe zijden dat is wel goed. dat kan zelfs ter plekke geboekt worden.
het all inclusief is ook beroerd alles is koud of niet gaar. en de keuze is nihiel.
de kinderdisco zou om 21.00 zijn maar was er pas om 21.30. dit noem ik geen kinder disco.en niet vriendelijk pers. ps 1 x nooit meer.

"Goed hotel met perfecte ligging"
Miranda G.
30-9-2011 Ben voor de 2e keer in dit hotel geweest en het bevalt prima. Al is de service t.o.v. 2010 wel achteruit gegaan. Het ontbijt is echt heel uitgebreid, diner is soms beetje afgezaagd maar heeft voor elk wat wils (helaas 2x meegemaakt dat eten niet warm was) Groot probleem zijn de vele Russen en ander oostblokkers in dit hotel!!! Superieurkamer in het nieuwe gedeelte is echt een aanrader om te boeken! Mooi ingericht, schoon, individueel te regelen airco die het ook doet!, ijskastje standaart op de kamer, mooie badkamer en flatscreen tv aan de muur en heel goede bedden. Had kamer aan zwembadzijde dit betekent wel dat je savonds in de herrie van het terras zit/ligt aangezien het entertainment programma (wat weinig variatie biedt) pas laat begint. Strand is mooi en schoon met genoeg ligbedden mits je smorgens komt. Wij hadden halfpension geboekt en kregen meer service dan de all inclusive boekers. Het hotel is gewoon geen all inclusive hotel. Al met al in dit hotel heerlijke vakantie gehad.

"Niet voor herhaling vatbaar"
jef
8-9-2011 wij zijn een jong koppel en waren eigenlijk op weinig gebied tevreden over dit hotel en zijn omgeving. Ik denk dat er meer gebouwen in afbraak of opbouw zijn dan dat er gebouwen degelijk zijn afgewerkt. Overal liggen er bergjes afval langs de weg en er hangt een onaangename geur. Foto's genoeg die dit kunnen beamen.
In het hotel waren we helemaal niet tevreden over de hygiene, zowel in de kamer als buiten de kamer. Iedereen is uit op je geld en ze vallen je buiten het hotel om de 50 meter lastig met de vraag of je drugs wilt kopen.
Het eten dan : het is niet zo moeilijk om pasta goed te kopen of een frietje goed te bakken misschien zijn wij belgen een beetje verwend maar het is een kleine moeite om te zorgen dat het eten goed genoeg gekookt of gebakken is.
mijn conclusie is dat dit hotel nog wel meevalt voor een gezin met kindjes vanwege het ( ook voor de lokale bevolking toegankelijke ) "aquapark".

"Mooi hotel"
martijn
5-9-2011 het hotel is redelijk groot zit een waterpark bij. bij het all in zat het waterpark bij in begrepen. vriendelijk personeel. ik had als eerst geen bed. ben twee keer naar de receptie toe gelopen. en bij de tweede keer stond er nog geen kwatier later een bed. de gamehall in het hotel zijn ook veel meer dingen bij gekomen. behalve de bar naast de receptie moet je geld betalen en bij het restaurant naast het zwembad. maar het gewone restaurant zat er wel weer in begrepen en ook het restaurant aan zee zat all in bij. bij niet all in kon je niet s,middags eten en ook niet bij de hi tea maar het middag eten leek wel weer veel op het avond eten. ontbijt ook gewoon goed en avond eten ook. de nieuwe kamers zie je ook wel verbetering in breed beeld tv en in de oude kamers een koelkast tvtje maar een heel goed hotel verdiend van mij wel vijf sterren. en bij de receptie werkt ook vriendelijk personeel over het hele hotel.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Jennifer
5-9-2011 Voor de 2de keer naar dit hotel geweest. Vorig jaar hadden ze alleen de halfpension formule en dit jaar voor het eerst ook gedeeltelijk all inn. Voordat we vertrokken was ik geschrokken van de reacties over het all inn maar dit is me meer dan 100% meegevallen.
Wij hebben ter plaatse een superior kamer geboekt wat heel erg bevallen is. Drinken op basis van All Inn kon je halen bij het Moors café ( van 9uur tot 23uur ) Na 23uur deden ze ook voor een laatste drankje niet moeilijk. Tevens drinken te verkrijgen aan de strandbar en in het restaurant. Bij de snackbar en boven in de bar moest je betalen voor je drankjes. De bekers zijn van hard plastic waar ik totaal geen hinder van heb ondervonden. Hightea was er iedere middag met crepes, ijs, hotdogs, sandwich enz. Het eten wat geserveerd wordt in het restaurant is van 4* kwaliteit en je verblijft in een 3*. Er was voldoende keuze en de patat in het restaurant was altijd goed gebakken.
Volgend jaar zeker weer Marabout

"Niet slecht...."
fam van den Hurck
18-8-2011 Wij hadden een familiekamer zonder balkon. De kamer was ruim, eenvoudig, netjes. Er zijn maar 2 stopcontacten dus was even lastig met het opladen van nds -en en gsm. Personeel en animatie is vriendelijk. Ruime keus in eten, met all inclusieve kan je de hele dag door eten. Avond eten is vrij eentonig, ruime keus bij de saladebar, rijst, friet, runderpoulet met elke avond een andere saus, pasta, kip, vis. 1 avond mosselen gehad en 1 avond paëlla. Wat wel ergerlijk was dat er Nederlanders zijn die hun borden zo vol opscheppen en vervolgens meer als de helft laten staan. Rondom het zwembad voldoende bedjes en parasols. Matrasjes voor de bedjes zijn voor all inclusieve arr. gratis, je krijgt wel een bonnetje. Ook een kamelentocht gemaakt via het hotel zelf en niet via touroperator. Via het hotel kan je nog wat van de prijs afdingen. En voor de kids gaat het toch om op de kameel te hebben gezeten. De dinar kan je makkelijk daar pinnen. Gunstige koers en geen extra kosten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima Hotel met mooie ligging"
Familie uit Tiel
23-8-2011 We hadden een 3-persoonskamer met ruim balkon en goede douchefaciliteiten, meer dan OK. Het eten was ruim voldoende en de keuze was reuze al snak je na 2 weken wel weer naar Hollandse kost. Het zwembad was groot en heeft een prachtige ligging tussen het hotel omringd door palmbomen, de zee was op 30 meter van het zwembad en heeft een mooi zandstrand en heldere zee. De zee was soms ruw en dan weer rustig, waterfaciliteiten volop aanwezig. Strand was afgezet en alleen toegankelijk voor de hotelgasten. Bij het hotel was een animateam aanwezig voor overdag en in de avond.
Voor kinderen tussen de 14 en 20 jaar was er in de avond niet al te veel te doen, voor onder de 14 was er iedere avond een minidisco. Het personeel in het hotel is erg behulpzaam en aardig, buiten het hotel kom je wel veel opdringerige verkopers tegen ... soms heb je het idee dat ze doof zijn als je NEE zegt ... beetje te !!