Hotel Karthago El Ksar*** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.702 bezoekers online
Home > Tunesië > Sousse > Hotel Karthago El Ksar***

Beoordelingen Hotel Karthago El Ksar***

30 januari 2012

6,6
Hotel Karthago El Ksar*** Sousse

Hotel Karthago El Ksar scoort een 7,8 uit 10, op basis van 581 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Karthago El Ksar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Karthago El Ksar*** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 255 vakantiefoto's van Hotel Karthago El Ksar*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Karthago El Ksar*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Karthago El Ksar*** met andere accommodaties in Sousse.

539 beoordelingen over Karthago El Ksar***

Voor ons niet voor herhaling vatbaar!
W. Hermens
17-9-2011 El Ksar heeft goede faciliteiten. Onze kamer aan het hoofdzwembad met zeezicht ruim en schoon met erg harde matrassen en met de afwerkingsniveau zoals gebruikelijk is in Tunesie.

Mooi strand, met te weinig bedjes dus elke dag of heel vroeg uit de veren 06:30 - 07:00. dan al 75-80% bezet, of vanaf dag 1 de strandmeester een flinke fooi geven en dat blijven doen, dan ka je uitslapen. 2 zwembaden, het hoofdzwembad met animatie en zeer luide muziek, de 2e rustiger en ook nog erg ruim van opzet. De animatie voor wie dit erg leuk vindt is goed opgezet.

Het personeel aan de bar binnen alsmede aan het strand, nors onvriendelijk tot soms op het botte af. Dit was over het algemeen ons grootste bezwaar, allemaal kleine zaken die gedurende dag het irritant maakte en ook niet snel een 2e keer zullen boeken.

Eten: gevarieerd en vaak lauw/koud.

TIP: investeer met fooi van 2 - 5 dinar dit deden wij de laatste 3-4 dagen en de bediening/service gaat met sprongen omhoog, bar en strandbar uitgesloten.

Het eten was altijd koud
Pieter met partner
15-9-2011 Het eten was toch koud als je ging opscheppen. Kwam misschien door de airco in het restaurant en het stond te lang. De kok stond ook 1 keer shoarma te bereiden maar je kreeg maar 3 of 4 stukken vlees in 1 broodje. Het broodje was ook niet te eten, erg taai. Het hotel is erg verouderd en 1 ladekastje was ook stuk. Wij zijn beging september geweest en er waren verbouwingswerkzaamheden op de begane grond. Waardoor er erg veel lawaai was 's-ochtends en wij niet konden uitslapen. Voor de rust moet je hier niet naar toegaan want de luide muziek van de discotheek gaat tot 4.00 uur s-ochtends door. Als je een beetje pech hebt wanneer je dicht bij de discotheek zit dan kan je dus je nachtrust wel vergeten. Dit hotel is zeker geen 4 sterren waard.

Schande
Leon
26-8-2011 Dit was het slechtste hotel waar wij ooit waren! Heel veel mensen hadden diarree! De glazen aan de strandbar werden in een grote vieze waterbak "schoongemaakt".De bediening door de obers was uitermate zwak. Soms kwam er iemand de bestelling opnemen om die vervolgens nooit meer terug te zien! Buffet werd bijna niet schoongemaakt. Het was er gewoon een hele vieze bende......

Dit nooit meer
hugo
6-7-2011 we zijn al op vele plaatsen geweest het hotel op zich ziet er goed uit en is mooi groot
maar dat eten daar niet normaal
we zijn helemaal niet kieskeurig
gewoon schandalig

mensen waren vriendelijk
echt een aanrader.

Perfect hotel
Andre en Mia
29-6-2011 Voor de tweede keer geweest,blijft een goed hotel erg gezellig.

Was terug een topper
VAN DER SLUYS LINDA
16-6-2011 Voor de 3 de maal opnieuw naar dit hotel.
Was weer super , leuk animatieteam en iedereen zeer vriendelijk en hadden veel tijd voor de gasten doordat er veel minder volk was door er nog veel mensen bang zijn om naar tunesie te gaan en is nochtans niet gevaarlijk.
In september gaan we terug.
Linda Van der Sluys

Nooit meer
Kelly
24-3-2011 Net terug van een week El Ksar. Voor kinderen wordt hier heel veel gedaan door het animatieteam. Wij verbleven in een Bungalow waarvan zowel de douchekraan als de badkraan constant bleven sijpelen(aan de bevestiging in de muur) waardoor er elke dag 10cm water in het bad stond (verspilling dus). Mieren vanaf onze voordeur tot in de badkamer (dit is zo'n 6meter). Ze zaten op de duur zelfs tot op het douchegordijn! Er was een uitgebreid buffet, spijtig genoeg elke dag hetzelfde! Dit was vaak ook koud.. Al bij al is het personeel wel vriendelijk, maar je merkt een heel duidelijk verschil wanneer je met Dinars rondstrooit. WIFI niet beschikbaar op de uren waarop het vermeld is. Kortom... het is eens een leuke streek om te bezoeken, maar neem dan beter een ander hotel!

met een groep
Doen!
Jill
2-1-2011 Wij zijn gisteren terug gekomen van vakantie, wij hadden 1 week in hotel El Ksar gelogeerd en we zijn dik tevreden. Vriendelijk personeel. Het animatieteam was super! je had heel veel aanspraak en hoefde je niet te vervelen. Veel te doen in het hotel elke avond een leuke show.
het eten was goed, veel variatie heel goed verzorgd. de mensen die hier nog over te klagen hebben zijn nooit tevreden want we vinden het jammer dat we naar huis moesten het had nog wel een paar weken langer mogen duren!

met partner, Dec. 2010
Beter verwacht van een 4 sterren hotel
Ewout
14-1-2011 + aan het strand
+ ziet er goed uit
- eten is niet goed (op aantal "dishes" na)
- personeelsleden gaven slechte service en brutaal (niet alle personeelsleden)
- 1 binnenzwembad toegankelijk maar ander binnenzwembad (groter en leuker) apart voor betalen (?)
- kakkerlakken op de badkamer

6,7

met een groep (5)