Hotel Kaiser** in Sousse Tunesië beoordelingen 7.0 | Zoover

voorzijde van het hotel

Beoordelingen Hotel Kaiser**

AV. TAIEB M'HIRI, 4000, Sousse
Hotel Kaiser scoort een 7,0 uit 10, op basis van 95 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kaiser**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kaiser** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Hotel Kaiser** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Kaiser** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Kaiser** met andere accommodaties in Sousse.

94 beoordelingen over Kaiser**

6,5
6,2
alleenreizend, Mrt. 2011
"Dieven"
paul couwenberg
22-3-2011 700 euro gestolen uit mijn kluis en beweren vierkant dat het niet kan,ze hebben gewoon copieen van de zogenaamde 2e sleutel die ze jou geven,vertrouw ze niet.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Mooi hotel"
jolanda Swagers
8-9-2010 Goed hotel voor iemand die van eenvoudig houd. eten is eenzijdig maar wel lekker.
Mooi gelegen vlak bij het strand.Het personeel heeft wat last van humeur maar dat wijten we aan de Ramadan.
Veel mooie stadjes bezocht, en het is echt super goedkoop hier.
Een aanrader voor mensen die niet van luxe houden.

met partner, Sept. 2010
"Zeer leuke vakantie"
Marcel en Bea
27-9-2010 Goedkoop hotel maar wel prima kamers. Schoon, voorzien van airco e.d. Eten is prima maar wat beperkt in keuze. Had je wat anders verwacht voor die prijs ? Nee toch.Indien gewenst zijn er restaurants genoeg om te gaan eten. Pizza of pasta heb je al v.a. 4 dinar ( 1 dinar = € 0,55 ). Personeel is vriendelijk en behulpzaam.In de oude binnenstad ( medina ) zijn erg veel leuke winkeltjes en kraampjes. Opdringerigheid is ons erg meegevallen. Ideaal vervoer is de Tuk Tuk. Kost 2 dinar p.p. ongeacht de afstand. Dus lekker goedkoop naar b.v. het 10 KM verder gelegen havenplaatsje Port El Kantaoui. Daar zijn o.a. diverse leuke boottochtjes te boeken. Twee daagse Saharatoer is zeker de moeite waard. Aan het strand kun je goedkoop parasailen, banaan varen enz. En zelf kun je ook op pad met de trein naar andere plaatsen in de omgeving. Alle ingredienten voor een leuke vakantie zijn aanwezig. Een goede vakantie gewenst.

met partner, Aug. 2010
"Prima hotel voor weinig geld."
Sebastiaan Sanna
1-9-2010 Net terug uit Tunesie en ik moet zeggen dat we flink genoten hebben.Hotel,eten en de kamers zijn goed genoeg voor het geld dat deze vakantie kost, veel meer kun je mag je niet verwachten voor het geld.Alles schoon en een goede service, en belangrijk is ook dat het personeel leuk en behulpzaam is.Het eten is niet al te uitgebreid maar wat er word voorgeschoteld is prima.Taxi en verder openbaar vervoer kost geen drol, de tuk tuk is een leuke aanrader.De 2daagse sahara trip is een echte aanrader.De organisatie van touroperator laat in 2 drukke dagen veel moois van het land zien zoals de Sahel woestijn, diverse filmlocatie,s en veel mooie plaatsen waar je anders nooit zult komen, super!!! Zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen
"Goed prijs kwaliteit verhouding"
naomi
12-3-2010 goedkoop maar zeker goed hotel voor deze prijs!!
voor kleine kinderen een topper!
zeker kind vriendelijk en en word goed op gelet!
wij gaan zeker nog een keer terug met ons dochtertje!

met partner, Nov. 2009
"Goed voor 1 week"
jos
4-12-2009 leuk hotel voor een week, eenvoudig, maar netjes en schoon

met partner, 2009
"Gunstige ligging voor een leuke prijs"
Sytse Sijbrandij
13-10-2009 Het hotel is een beetje gedateerd maar alles werkt prima. De kamers zijn basic maar alles is aanwezig. Het eten is altijd genoeg, lekker en betrouwbaar. De bediening is aardig en de prijzen voor dranken zijn zeer schappelijk. De locatie is top, het hotel zit tussen het centrum en het uitgaansgebied in. Tegenover het hotel is een mooi viersterren hotel (Taj Mahal) met een leuk cafe. Er is weinig ruimte rond het zwembad maar het stand is prima beloopbaar. Wat ons betreft een aanrader.

"Eenvoudig hotel"
Fam. v. Lierop
3-10-2009 Wij zijn in hotel Kaiser geweest van 5 t/m 19 september.(15 dagen HP. voor 2 personen nog geen 750 euro)
Een eenvoudig, beetje oud, maar verder, op het eten na, een goed hotel, voor 2 sterren. Het is trouwens wel het enige hotel waar we ooit geweest zijn waar het eten echt goed warm was, vaak laat de temperatuur van het eten te wensen over..
Je kunt van een 2 dterren hotel dan ook niet al te veel verwachten. Als je je van te voren goed geinformeerd hebt weet je waar je terecht komt en wat je kunt verwachten, dus moet je achteraf niet klagen. De kamers waren goed, ruim en met de constante airco lekker koel, bedden werden op tijd verschoond en elke dag zuivere handdoeken, personeel was vriendelijk. Wij hebben in ieder geval een leuke vakantie gehad.

met oudere kinderen
"Nooooit meer drama"
linda
9-9-2009 we hadden een kamer aan de achterkant in een hoekje kamers gewoon vies veel haren op de grond en badkamer eten is niet te eten elke morgen het zelfde verbrande crosantjes dit hotel nooit meer en afrader

"Dit nooit meer drama"
diane
7-9-2009 eten slecht geen smaak alles heel smaakloos neem maggie mee als je er na toe gaat op de kamer veel haren wel mooi ruim best wel een eind lopen naar het strand en helemaal als het heet is buiten boek ook nooit vol maar half als je vol boekt dan ken je maar uit 3 gerechten kiesen bha bha voor mij nooit meer