Vakantie Beoordelingen Sousse Tunesië vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.178 bezoekers online
Home > Tunesië > Sousse

Beoordelingen Sousse

9 februari 2012

6,5
Sousse

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sousse. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sousse. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sousse? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sousse scoort een 7,1 uit 10, op basis van 367 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 7 Aparthotels en 43 Hotels in Sousse. Op Zoover vind je bovendien 277 vakantiefoto's van Sousse. Je kunt 2 video's van Sousse bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sousse. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.

338 beoordelingen over Sousse

met partner, Dec. 2011
Laagseizoen
Noortje
Sfeer
18-1-2012 Wij waren er in het laagseizoen en hierdoor was het tamelijk rustig op straat. De stranden zijn lang en van zand en de stad Sousse is gezellig. Er zijn genoeg barretjes en restaurantjes waar je heerlijk en goedkoop kunt eten.

met vrienden, Okt. 2011
Leuke stad
De klep
Sfeer
21-10-2011 Wij hebben ons tijdens onze wandelingen op de stranden en in de stad geen enkel moment bedreigt gevoeld. Het scheelt waarschijnlijk wel, dat wij in de stad altijd met 3 personen op stap zijn geweest.
Ook wij hebben een jonge Duitse vrouw bij de balie gezien met blauwe plekken, die was lastig gevallen en beroofd door jongelui.
Het credo luidt derhalve helaas: niet alleen de straat op.
Geen ervaring met het uitgaansleven in Sousse.
Aanrader met de trein naar Tunis voor het museum en de Medina.

met partner, Okt. 2011
Ga er wel weer een keer heen
elskeslager
Sfeer
23-10-2011 De omgeving is mooi. Je kunt in een treintje of paardenkoets. een ritje maken. De prijs valt mee

Sousse niet meer na 2 keer.
jettepetje100
Sfeer
18-11-2011 Er is in Sousse niet heel veel te beleven , met uitzondering de medina maar voor de rest breng je veel door op het strand

Leuke stad, maar de armoede is te zien
roosjuh25
Sfeer
26-8-2011 Zijn een dag naar Sousse geweest, naar de locale markt.
Was erg bijzonders om dat eens mee te maken.
Je kunt het beste niet op slippers gaan, vanwege het stromende riool door de straten.
Het is wel jammer dat ze je de winkels in trekken en maar blijven proberen.
Wel begrijpbaar dat ze iets willen verkopen maar je wordt er erg moe van.
Mede omdat wanneer je aangeeft niks te willen kopen ze niet meer zo aardig blijven doen.
Verder door Sousse gewandeld, veel armoede gezien. Bedelende kinderen. Erg sneu.
Maar het is echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan Sousse.

NOOIT MEER
marilyn
Sfeer
5-9-2011 het was mijn eerste reis naar tunesie en het is DIK tegengevallen, niets van cultuur, onvriendelijke lokale bevolking, alle gebouwen en huizen waren oftewel afgebroken of in opbouw, de straten stonken naar afval, uitgemergelde dieren die langs de straat staan.. ik kan nog uren doorgaan.. we zijn daar tien dagen geweest en na 3 dagen waren we het al kotsbeu. we hebben dan een poging gedaan om een vlucht vroeger terug te nemen , tevergeefs. er is ginder niets te zien.

alleenreizend, Juli 2011
Mooie plaats om vaker heen te gaan
hootsen
14-12-2011 gezelig centrum met leuke kroegen

met partner, Mei 2011
Mooi en rustig
Nineke
Sfeer
12-6-2011 Sousse is een mooie stad en de prachtige haven Port el Kantaoui ligt op een korte afstand wat men goed met de taxi of een tractor treintje kan bereiken . De mensen daar zien de toeristen graag komen en zijn er vriendelijk ondanks hun problemen die het land nu heeft . De stad Sousse zelf smeekt naar toeristen zodat hun welvaart terug wat kan verbeteren . De medina is zo gezellig maar de meeste toeristen blijven er weg en toch is het er niet gevaarlijk denk ik en zeker niet als men in groep naar daar gaat wij zijn er met 5 naartoe geweest en hebben geen problemen ondervonden maar zo weinig toeristen tegengekomen die dag . Jammer want het is een aanrader Sousse .

met partner, Jan. 2011
Educatief Vakantieland
Jeranimox en Rhea
Sfeer
10-2-2011 Ga niet als de domme toerist naar Tunesie want, dan kom je bedrogen uit. Stel je open voor de bevolking en snuif aan de cultuur, dan ervaart men pas echt wat voor een mooi land tunesie is. Een mooi en gastvrij en vriendelijk land voor de toerist die zich open stelt voor cultuur en mensen. Zie foto´s.

met vrienden, Dec. 2010
Voor herhaling vatbaar
Kieft
Sfeer
5-1-2011 Hartelijke mensen, mooie omgeving, lekkere gerechten, een aanrader.

6,3

met een groep (5)