Appartement Abou Nawas Nejma*** in Sousse Tunesië beoordelingen 6.9 | Zoover

6,7

Appartement Abou Nawas Nejma*** Sousse

Beoordelingen Appartement Abou Nawas Nejma***

Route de la Corniche, 4000, Sousse
Appartement Abou Nawas Nejma scoort een 6,9 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Abou Nawas Nejma***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Abou Nawas Nejma*** in Sousse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Appartement Abou Nawas Nejma*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Appartement Abou Nawas Nejma*** met andere accommodaties in Sousse.

37 beoordelingen over Abou Nawas Nejma***

6,1
met partner, Sept. 2010
"Vreselijk!"
marjo heezius
30-9-2010 Van buiten ziet het er leuk uit, vanbinnen is het een ramp! In ons appartement was alles kapot (barsten in de ramen, veren die uit de banken staken, luchtverfrissing (die installatie kun je geen airco noemen) werkte niet, koelkast ook niet, kasten sloten niet , durfden niet te douchen in het bad vanwege de grote roestplek etc. etc.
Nachtreceptionist gaf ons bepaald niet het gevoel dat we welkom waren: zijn computerspelletjes gingen vóór, en voor een broodnodig drankje (al was het maar water, we kwamen om 1.30u aan!) verwees hij ons naar de supermarkt.
Wat een zielige zooi!
De lieve hostess Dyana heeft ons geluukig verhuisd naar Le Monaco.

"Zeer gastvrij prima hotel"
sonia
1-8-2010 zeer vriendelijk personeel die er alles voor doen om je een prima vakantie te geven. ruime goedverzorgde kamers. wordt komende winter nog mooier gemaakt door renovatie.

met vrienden, Mei 2010
"Gezellig hotel"
M. Moers
6-6-2010 Wij zijn nu voor de derde keer in dit hotle geweest. Wij gaan al 13 jaar naar Sousse. Het bevalt ons prima. Wij worden heel goed behandelt door de lokale bevolking. Het hotel is een rustig hotel, dus als je rust wilt ga er dan eens kijken. Het ontbijt is uitgebreid maar het diner is eenvoudig ondanks dat kun je er goed eten. Het personeel in het gehele hotel is vriendeliijk en behulpzaam. Ik zeg dan ook zoals jij wilt behandelt worden behandel iemand anders ook zo. Zo kun je rekenen op een fijne vankantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Abou Nawas Nejma*** b...

met partner, Sept. 2009
"A boeh na was nie maal wieder"
Monique
7-10-2009 We zijn hier voor onze huwelijksreis geweest. De saharatour was geweldig. mix grill in de Albatros heerlijk. Het strand voor de deur ook heerlijk niet letten op al de troep die er ligt maar de zee was lekker. Bij de receptie zijn Amira en Salah J erg vriendelijk, de kamer meisjes zijn ook zeer vriendelijk. Hier en daar loopt er wel een aardig iemand nog rond maar het restaurant personeel is vreselijk onbeschoft, vooral de maître wat een arrogante man, alleen voor de nodige dinars deed hij vriendelijk. Het eten was zeer slecht en er was weinig keus er werd bijna niet aangevuld en als je om half 10 kwam ontbijten kon je fluiten naar je eten terwijl het tot 10 uur open zou moeten zijn. Ga ook niet tijdens de Ramadan wij toonde veel respect maar kregen dat niet terug. beetje jammer. We hebben er wat van gemaakt maar elke avond brood moeten eten omdat dat het enige is wat er nog een beetje vers was is niet mijn idee van een huwelijksreis.

met vrienden, Aug. 2009
"Redelijk appartement"
G.H
22-4-2010 Redelijk appartement. Direct werd gevraagd of we zeezicht of zwembadzicht wilden. Dit werd zeezicht. Kluis bij receptie. Kamer was schoon, badkamer net (al was het douchegordijn en wc aan vervanging toe). Balkon was mooi, met zeezicht en aan de drukke boulevard. Bedden waren goed. Stel je niet in op Europese maatstaven!

Ontbijt was karig. 's Morgens ratatouille, één keer in 10 dagen roereieren gehad. Ga er niet 's avonds eten, want er ligt een geweldig frans restaurant (L'escargots) in de buurt waar je voor 13 euro een vijfsterren-eten krijgt, waar je hier gemakkelijk 40 euro voor neertelt. Prijzen zijn overal spotgoedkoop!

Supermarkt is in de buurt (hotel uit, naar links en dan loop je er langs). Mensen zijn vriendelijk, doch alleen als je ze geld geeft. Alles heeft een prijs in Tunesië, zelfs simpele informatie. Geef de bewaker, de schoonmaakster en de vrouw achter de receptie fooi, dan doen ze alles voor je.

Vermijd de bank naast het hotel, fouten met pinnen!!

Tip: Sahara Tour

"Waar voor je geld maar verwacht geen luxe"
heidi
12-9-2008 het is een simpel maar net hotel. Ik neem zelf altijd jam mee en vind een ontbijtje met een kopje thee, eitje en een broodje perfect. Maar dat is smaken verschillen. Het avondeten vond ik niks maar mijn man wel. Moet erbij zeggen dat ik een moeilijke eter ben. Maar op "straat" zijn genoeg restaurantjes waar je goed en goedkoop kan eten. Je moet de schoonmaak niet vergelijken met nederland. Maar geef je bv een keer 5 dinar en je vraagt of ze extra goed schoonmaken dan doen ze dat ook en versieren ze je bed met bloemen!! En toen ik er was werd er ruzie om de bedjes gemaakt omdat mensen hun handdoek op de bedjes leggen en dan pas rond 4 uur komen!!!! Nou dat kan natuurlijk niet dus hebben ze de handdoeken eraf gehaald en kon je die ophalen bij de receptie. Vind ik ook het eerlijkst.

met vrienden, Sept. 2008
"Geweldig en een goede ligging"
M. Moers
30-11-2008 We zijn de laatste weken van september geweest ondanks de ramadan, was het weer perfect.
We gaan al wat jaren naar Sousse.
We gingen in de afgelopen jaren naar Karawan, waar we een goede band hadden met het personeel.
We zagen er dan ook tegenop om voor dit hotel te gaan, maar we zijn hier heel goed behandeld en het eten was ook goed. We gaan dan ook zeker terug naar dit hoetel.

met partner, Aug. 2008
"Leuke vakantie!"
Jelske
5-1-2009 Ik ben afgelopen zomer met mijn vriend naar dit hotel geweest en het is ons goed bevallen!
Voor kinderen is het minder maar voor (oudere) stelletjes vind ik het perfect! Niet te druk in het zwembad en geen gillende kinderen. De kamers zijn niet super mooi maar voldoen aan alle eisen, alleen ons toilet deed het soms wat minder. Personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam en de kamers werden altijd goed schoongemaakt (een paar dinar fooi werkt prima!)
De excursie naar de sahara met Mo is ook echt een aanrader! super gaaf!
Veel te mooi land om alleen maar op het strand te liggen! En geniet van alle koopjes!
Have fun!

"Prima hotel gezien prijs/kwaliteit"
Marieke
21-7-2008 Net terug van 8 dagen Sousse. En dat is qua tijd ruim voldoende. Hotel heeft een perfecte ligging, direct aan het strand. Leuk zwembad, de bedjes zijn helaas elke dag vanaf 's ochtends vroeg (!!) al bezet omdat gasten hun handdoek al vroeg neerleggen, asociaal. Ontbijt prima, simpel maar oke. Zou er geen avondeten bijboeken gezien de beperkte keuze... uiteten in één van de vele restaurantjes sprak ons meer aan!
Onze kamer lag aan de straatkant, wat een overlast/herrie. Na 4 dagen komt de gewenning. Airco ook aanwezig!
Prima hotel gezien prijs/kwaliteit.

Eddy Sassen
20-7-2008 Mijn vriendin en ik zijn net terug. Het apartement ziet er goed uit,de ligging is goed midden in het centrum,aan het mooie strand en vlakbij de Medina.Bijna alles is in het apartement aanwezig.De mensen zijn zeer behulpzaam en staan je altijd te woord.Het ontbijt is goed als je je eigen beleg meeneemt.Er is vrijwel geen keus in beleg alleen een soort Jam en worst die al lang heeft gelegen aan de rode randjes te zien.Een ander nadeel vonden wij dat we niet veel keukengerei aanwezig was:Geen fles- blikopener,geen glaasjes alleen 1 steelpannetje,2 messen en 2 vorken en 2 bordjes.De reactie van het app.was dat we alles in de bar en het restaurant konden kopen.Voor de rest een super vakantie gehad,mede door de 2-daagse Sahara tour waarbij je heel veel van het mooie en veelzijdige landschap ziet.In Sousse is niet veel te doen qua gezellige kroegjes en terrasjes.