Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center**** in Port El Kantaoui Tunesië beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center****

6,7
6,3

Het hotel

Beoordelingen Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center****

B.d. 7 Novembre B.P, 4089, Port El Kantaoui
Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center scoort een 7,4 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center**** in Port El Kantaoui, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Aparthotel Vincci Port El Kantaoui Center**** met andere accommodaties in Port El Kantaoui.

96 beoordelingen over Vincci Port El Kantaoui Center****

6,7
6,2
met partner, Okt. 2011
"Prima hotel"
Marije
17-10-2011 Wij hebben een week doorgebracht in een appartement van Vincci. Vriendelijk personeel, schone kamers, mooi hotel, schoon en mooi zwembad en dichtbij het strand. Wij hebben 1 keer in het hotel gegeten maar dat viel erg tegen. Ontbijt en diner vonden wij niet heel lekker.
Gelukkig zijn er op loopafstand heel veel leuke restaurantjes.
In de bar van hotel is het iedere avond gezellig. Er komen weinig toeristen naar deze bar (toeristen zitten allemaal in de all in bar), maar het is iedere avond, 7 dagen in de week, gezellig met de locals.
Wij zijn heel tevreden over het hotel, zeker als je kijkt naar de prijzen!
Wat ons betreft absoluut een aanrader!

"Nooit meer."
André en Josefine.
21-9-2011 Een hotel waar niets is te doen dan zwemmen. Geen terras om lekker op te zitten. Een donker hotel van binnen. Het eten en de bediening daarvan is goed. Zit langs een drukke weg. Het schoon maken van het hotel en kamer laat te wensen over. T'is geen 4 sterren waardig. Het is aan onderhoud toe. Slecht engels sprekende receptie.

met partner, Okt. 2010
"Goed voor de lage prijs"
Nina
22-10-2010 Wij zijn oktober 2010 als lastminute naar dit hotel op vakantie geweest. We hadden een goede rpijs dus moet je niet al te veel verwachten. Wat wij ook niet deden. Het hotel zelf ziet er mooi uit, het is groot en de kamers zijn schoon. We hadden wel een klein balkon maar de ruime kamer maakte een hoop goed. We waren blij dat we in ieder geval een "buiten"hadden. Het personeel was niet heel aardig of attent maar dat mag de pret niet drukken. Het zwembad is van redelijk formaat. Je kan goed baantjes trekken. Het eten was slecht. Zoals vaker gehoord zie je 's middags vaak de potjes van de vorige avond maar dan anders. Het ontbijt was prima maar de lunch en diner een heel stuk minder. Wij gingen voor een relaxvakantie bij het zwembad of bij het strand. En dat hebben we prima gekregen. Gewoon niet al te veel verwachten!

met partner, Okt. 2010
"Prima"
Roely
5-12-2010 de schoonmaak kan wat beter maar verder een prima hotel, heerlijk eten en heel vriendelijk personeel.

met partner, Juni 2010
"Nooit meer"
van kerckhove
8-7-2010 4 sterren vergeet het maar ontbijt was goed als je wil weten wat je als diner krijgt ga dan maar smiddags eten s'' avond was het zelfde kan je wel wat varieren in het begin maar het houd toch eens op dan maar buiten de deur eten. all in, waar 1 bar americano de rest betalen ,bij het zwembad snacks van 12 tot zes echt niet je kon drie keer lunchen bij het zwembad reserveren 24 uur tevoren, bar bij het zwembad dan om10 uur open dan om 11 uur open, dicht om 16.00 animatie bij het strand en s ávonds in de betaalbar .personeel was vriendelijk, de kamer was een oude rotbende stukken van het bed uitkijken voor splinters balkon was heel klein , zoek je een koffielepeltje voor je zacht gekookt eitje vergeet het maar er is een tekort aan lepeltjes overal kwakkeltafels er werden wat papiertjes gebruikt. de wc sávonds heel smerig werden niet bijgehouden . de ligging was goed dicht bij het centrum gelukkig . maar nooit meer dit hotel . dit is de 1keer in 25 jaar dat het zo slecht is geen aanrader

"Dit nooit meer..."
yane
25-8-2009 Het hotel trok echt op NIKS! Wij hadden All Inclusive, maar dit was niet te merken. Als snack in de namiddag kregen wij kleine koekjes (die je helemaal beneden in de Bar Americano moest gaan halen. Ook voor drank moest je telkens helemaal naar beneden. Het hotel ligt op een super drukke straat, als je pech hebt zit je op een kamer met zicht op een drukke boulevard.. Het eten viel mee, maar de bediening trok ook op niet veel. Smiddags en Savonds moesten we altijd zeer lang op onze drank wachten (we kregen deze pas als we ons eten al een kwartier op hadden gegeten). Het zwembad is ook vrij klein, en de ligzetels zijn uit hou (zeer ordinair). Ik had de commentaren op deze site gelezen, en hier stonden een paar slechte dingen tussen, maar ik dacht dat dat allemaal wel zwaar overdreven zou zijn. Dat was dus NIET overdreven! Dit hotel is ABSOLUUT geen aanrader!

met partner, Juli 2009
"Prima hotel en aardige medewerkers!"
N & H
25-7-2009 Vooraf maakte ik me al een beetje zorgen over dit hotel. Dit was nergens voor nodig. Het hotel is groot en het personeel is aardig. Ze kunnen prima engels en zelfs wat woorden Nederlands. Het strand hebben we een keer bekeken, maar dat lag helemaal vol met handdoekjes van mensen die hun bedje vast gereserveerd hadden! Beetje jammer! Daarnaast waren er bij het zwembad altijd bedjes beschikbaar en hier kon je heerlijk liggen. Het ontbijt was heel goed en het middageten en avondeten waren echt Tunesisch. Drinken kun je bij een bar halen, wat niet echt een groot probleem is. Je wordt snel geholpen en mag het ook meenemen naar buiten. (dan in een plastic bekertje). Je kon ook gratis flessen water krijgen! Wij hebben nog een Saharatour gedaan. Dit is zeker een aanradertje. Je ziet veel van het land en we hadden een Nederlandse reisleider wat helemaal fijn was! Port el Kantoui is een gezellig dorpje, waar je ook leuk uiteten kan. Sousse trok ons wat minder. Kortom, prima vakantie!

met partner, Feb. 2009
"Tunesie verkennen"
Henk
28-2-2011 Was niet onze eerste keus, maar was wel betaalbaar. lastig om iedere keer de bonnetjes te tekenen terwijl je een armband draagt met all inclusive.
mensen zeer vriendelijk, leuk animatieteam. eten heel goed. kijk wel uit met salades!! beiden een dag ziek geweest. dicht bij het stadje leuk winkelen, Souse minder, je wordt bijna de winkels ingesleurd.

"Zeker voor herhaling vatbaar"
Rob en Monique van ...
3-11-2008 Afgelopen herfstvakantie zijn wij heerlijk een weekje in Tunesie geweest.
We hadden het hotel met HP geboekt.
Het ontbijt en het diner waren zeer goed. Er was voldoende keuze voor iedereen. Je moet niet naar dit hotel gaan als je alleen maar snitzels met patat wil eten. De obers waren zeer vriendelijk, ook al het andere personeel.Bij problemen werd je direkt geholpen. Het zwembad [zowel buiten als binnen] is zeer aangenaam.Alleen het sportcentrum daar moest je voor betalen. Het hotel ligt zeker op loopafstand van het strand en het centrum. Wij hebben het er erg naar ons zin gehad.

Familie
"Dit nooit meer"
Patricia
29-10-2008 ik ben onlangs terug van een vakantie in dit hotel. Ik had vantevoren de vakantie wijzer gelezen ik dacht dat wat hier stond wel mee zou vallen.
Maar helaas op de 2e dag van onze vakantie is de PSP van mijn zoon gestolen ook door personeel. Hij vond het erg en hij voelde zich totaal niet meer veilig. Personeel hielp ons totaal niet dit was erg frustrerend.