Hotel Melia El Mouradi Palm Marina***** in Port El Kantaoui Tunesië beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Melia El Mouradi Palm Marina*****

Hotel Melia El Mouradi Palm Marina***** Port El Kantaoui

Beoordelingen Hotel Melia El Mouradi Palm Marina*****

Zone Touristique El Kantaoui, 4089, Port El Kantaoui
Hotel Melia El Mouradi Palm Marina scoort een 7,6 uit 10, op basis van 167 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Melia El Mouradi Palm Marina*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Melia El Mouradi Palm Marina***** in Port El Kantaoui, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 134 vakantiefoto's van Hotel Melia El Mouradi Palm Marina***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Melia El Mouradi Palm Marina***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Melia El Mouradi Palm Marina***** met andere accommodaties in Port El Kantaoui.

150 beoordelingen over Melia El Mouradi Palm Marina*****

met vrienden, Apr. 2012
"Super vakantie"
Ellen
24-4-2012 Het hotel is heerlijk, n.a.v. de vorige beoordelingen waren we een beetje huiverig, maar het hotel, personeel en het eten is ons super goed bevallen. De kamers iets verouderd. Elke dag schoon beddegoed. Vriendelijke mensen. Prijs kwaliteit helemaal goed. Het ligt vlak bij het havenplaatsje en dit is lopend te doen. Met de taxi is Sousse makkelijk te bereiken.
Dikke pluim voor het heerlijke ontbijt, lunch en buffet.

met partner, Apr. 2012
"Precies zoals een vakantie behoort te zijn...."
Familie Van der Mei...
10-5-2012 In 2011 zijn we in dit hotel geweest. In 2012 hadden we aanvankelijk een ander 5 sterren hotel geboekt. Dat was zo slecht dat we ons weer naar dit hotel hebben laten overboeken. De kamers zijn inderdaad gedateerd en ook de meubels in de lobby zijn aan vervanging toe. Ons is verteld dat deze binnenkort vervangen worden. Wij zijn uiterst tevreden over het eten en de bediening. De bediening in de Pianobar, de eetzaal en bij het zwembad, ze zijn allemaal even gastvrij. Het kan in het hotel druk zijn door allerlei activiteiten maar wij ervaren dit niet als hinderlijk. Wij gaan zeer zeker terug naar dit hotel.

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer"
zaal
30-10-2011 De service moet "gekocht" worden. Laat je in het restaurant of bar
niet regelmatig TD zien, laten ze dit overduidelijk merken (dan zien ze jou ook niet meer). Voor ons nooit geen Tunesië meer. Het is ook een smerig land.

"NOOIT MEER!!!"
Melissa
10-4-2012 Verschrikkelijk vieze oude en kapotte kamers. Toen wij aankwamen was de wc in onze kamer vuil, lagen er haren in bed en liepen de mieren in de badkamer. Na 1 dag hebben we een nieuwe kamer kunnen regelen. Toen we in deze nieuwe kamer kwamen zaten er scheuren in de gordijnen kastjes hingen uit elkaar en de douche/ badkamer zag zwart van de schimmel. de vloerbedekking in de gangen is ver versleten en de tegeltjes rondom het zwembad lagen los. in overleg met onze hostess van touroperator een ander hotel kunnen regelen in mouradi palace dit was vele malen beter!!!!

met vrienden, Aug. 2011
"Toplocatie"
Harold
13-9-2011 Een kleine week terug vanuit Tunesië. We kwamen in de nacht aan maar dit was geen probleem. Konden direct inchecken en koffers werden keurig naar de kamer gebracht. De ligging was prima, het hotel ligt direct aan het (privé)strand waar ook bediening is. Watersport zoals parasailen of waterscooter kan je hiervandaan direct regelen. Zwembad is ruim met voldoende bedjes, erg gezellig is de muziek die hier gedraaid wordt. Het eten was gevarieerd en goed, wel kan je voor het diner (vanaf 18:30) beter iets later gaan dan worden er nieuwe schalen neer gezet die stukken warmer zijn dan de eerste. De kamers zijn prima, niet gloednieuw maar wel keurig en verzorgd. Taxi's staan er 24/7 bij de poort te wachten. Wel voor het instappen een prijs afspreken (Port el Kantaoui 3 dinar, Sousse 10 din. en Monastir 20 din.) dat zijn beetje de standaard prijzen. Ook zeker een aanrader is de tweedaagse excursie naar de woestijn.(wij regelde dit via touroperator) Je ziet enorm veel van het land in korte tijd

"Voor de 4e keer"
Anneke & Richard
9-9-2011 We zijn dit jaar voor de tiende keer in Tunesie geweest en voor de vierde keer in dit hotel. In acht nemende dat je niet in Europa bent dan is dit een goed hotel. ER zijn misschien wel een aantal puntjes die beter kunnen, maar dat is in ieder hotel. We hadden een fantastische kamer (660) en ook de service van de medewerkers was goed. Een groot aantal (her)kende ons nog. We haden onze "vaste" obers en na een of twee dagen hoef je niet eens meer te vragen maar komen ze zelf bezorgen. Ook in het restaurant hadden we onze vaste ober die alles al geregeld had voordat we aan tafel zaten. Ondanks dat het all-inclusive is geven we wel alrijd een fooi en we denken dat dat ook wel helpt. Aan de andere kant moeten de mensen het in Tunesie daar ook wel van hebben omdat de salarissen niet om over naar huis te schrijven zijn.
Voor ons dus volgend jaar gewoon weer hier heen. Lekker relaxed en altijd heerlijk weer.

"Geen 5 sterren waard"
Fam. uit Belgie
24-7-2011 Dit hotel bied geen 5 sterren accommodatie. Het eten is ondermaats, slechte service in het restaurant, vuil zwembad, vuil rond het zwembad, kamers oud, alles ruikt er naar javel, receptie dikke nul (doen of je niet bestaat, het geld is toch al binnen), opdringerige verkopers rond het zwembad, vuil op het strand, ........
Zo kunnen we nog een eind doorgaan. Als je al die kleine puntjes bekijkt, maakt het uiteindelijk dat dit hotel niet goed bevonden is voor ons. Trouwens het stikt er van de russen en polen (niks persoonlijk tegen deze mensen maar toch!)

"Nooit meer"
frank cibos
28-7-2011 russen russen en russen als je er van houd moet je gaan maar blijf er liever weg.voor de rest een goed hotel maar zeker geen 5 sterren waard.personeel is zelf niet gelukkig met die russen en als ze horen dat je niet een rus bent worden ze wel vriendelijk.jammer voor de rest een degelijk hotel. groot zwembad en veel plaats voor te liggen. proper kamer gehad. dus jammer van die russen anders zeker een goed hotel.

"Enkele minpuntjes maar een heerlijke vakantie"
Esmee
3-8-2011 Als je je niet teveel stoort aan de kleine minpunten heb je een prima vakantie. De ligging is direct aan het strand. 's Avonds waait het hard, het kan dan fris zijn buiten. De buitenkant van het hotel ziet er prima uit. De kamers zijn wat verouderd, maar wel schoon. Helaas hadden wij de pech dat onze kamer zich boven de keuken bevond. De borden in de eetzaal zijn vies en vet. Goede bediening als je wat Dinars hebt gegeven. Je moet op tijd (7.00uur) opstaan voor een plekje bij het zwembad. Hier lopen mensen rond van bedrijfjes in de buurt waar je activiteiten kan boeken. Afrader: het Aziatische a la carte restaurant. Mensen liepen weg tijdens het eten, we hebben van verschillende mensen gehoord dat er gasten ziek van zijn geworden. Als je naar Sousse gaat, wees voorbereid op alle verkopers die je mee willen nemen naar hun winkeltje! Bij de fixed-price winkeltjes kan je rustig rondkijken. Port el Kantaoui is een aanrader om naar toe te gaan. Ook is het leuk om een kamelentocht te maken.

"Juist wat we wilden; zeker voor herhaling vatbaar"
Norbert Vanhoutte
28-6-2011 Enig minpunt: wifi = slechts 4 maal tijdens 14 daags verblijf. Lekker en gevarieerd eten. Beleefd en goede service. Sporadisch tekort aan borden, tassen, lepeltjes. Goede en deugddoende vakantie gehad in een voorbijgestreefd (17 j.)doch goed onderhouden en net hotel. Volgend jaar of misschien in najaar, zeker terug. De internationale dranken zijn zeker te drinken.