Appartement Les Maisons de la Mer*** in Port El Kantaoui Tunesië beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Les Maisons de la Mer***

6,2

Het appartementen complex

Beoordelingen Appartement Les Maisons de la Mer***

4089, Port El Kantaoui
Appartement Les Maisons de la Mer scoort een 7,4 uit 10, op basis van 200 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Les Maisons de la Mer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Les Maisons de la Mer*** in Port El Kantaoui, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 248 vakantiefoto's van Appartement Les Maisons de la Mer*** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Les Maisons de la Mer*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Appartement Les Maisons de la Mer*** met andere accommodaties in Port El Kantaoui.

200 beoordelingen over Les Maisons de la Mer***

6,2
alleenreizend, Dec. 2011
"Prachtplek om tot rust te komen"
Godi Dijkman
11-1-2012 Les Maisons de la Mer is een aanrader (geboekt bij touroperator). Aanvankelijk 2-kamerappartement 1035, daarna 285. Appartement (2 kamers) 1035 ligt op de 1e verdieping aan het einde van de haven met uitzicht daarop, balkonnetje: wat benauwd en donker en heb gewisseld. Appartement (2 kamers) 285 ligt met uitzicht op het midden van de haven op de 2e verdieping met open terras waar je heerlijk kunt zonnen. Het heeft een groot raam en balkondeur. Helemaal TOP! Het weer was goed, lekker fris en meestal blauwer lucht en zon, het waaide af en toe. Niet veel gasten aanwezig, daardoor heerlijk rustig. Ik reisde alleen, en dat is goed te doen omdat ik verbleef in een appartement voorzien van 3x verwarming (!), goede bedden, alle keukenbenodigdheden, TV (5 dinar per dag extra, is een aanrader: BVN is goed te ontvangen via satelliet) en prima service: schoonmaak, handdoeken, slepen met koffers etc. Ontbijt te gebruiken in Café Glacier, 500 meter lopen, ook aan de haven. Lekkere amandelcroissants.

"Goede plaats maar niet oorspronkelijk Tunesisch."
Gerrit
12-9-2011 Wij verbleven in "Masion de Mer'' in een 2 kamer appartement met Air Condition.
Veel appartementen hebben dit niet, alleen een Ventilator.
Ze zijn wat ouder van inrichting maar redelijk goed onderhouden en men werkt aan vernieuwingen.

alleenreizend, Juni 2011
"Mooie lokatie in en rond het stand en haven"
voor de 5e keer in ...
29-7-2011 les maisons de la mer ligt rond de haven en strand en ook nog eens in het centrum

is er vrij groot apartementen complet

ik reis erg vaak naar port el kantaoui om dat het apartement prima geschikt is voor iemand die ook alleen reist

je hebt alle vrijheid receptie is centraal midden in het centrum
daarom heen alle apartementen

of je nu alleen ga of met 6 personen dat is hier prima te doen mooi aan gelegde tuin

ze zijn hier en daar wat aan het verbouwen vooral bij het strand daar komt een nieuw apartement complex maar is niet meer van maisons de la mer dis wordt verkocht in het midden zit een nieuw zwembad weet niet of die straks ook door de gasten gebruikt mag worden

dit zal eind dit jaar wel klaar zijn de bouw is in volle gang

verder een paar min punten er zit geen airco in de apartementen dus als je in de maanden juni tot september ga moet je daar wel beetje rekening mee houden dat je dit niet hebt voor de winter kan je hier ook zitten en heb je verwarming

met jonge kinderen, 2011
"Leuke plek!"
sangeeta
12-5-2011 het was een leuke plek we bleven daar 8 dagen via TO.
toen we er aan kwamen werden we met een golfkar erheen gebracht erg leuk!!
het huis was erg netjes en koel zelf verbleven wij op numer 137 uit me hoofd gezegt.
en het ontbijt die we erbij kregen was ook heerlijk, het bestond uit:
thee/koffie, ei, 4of5 stukjes stokbrood, kaas,worst, crosssant,jam,chocoladepasta en een lekker sapje!! heerlijk toch.
wij hebben een leuk vakantie gehad,
en de Sultana is echt een aanrader!!

xxxxxx

met partner, Mei 2011
"Top!!!!"
roel en sam
2-6-2011 Wat een steengoed hotel,echt helemaal perfect!mooie appartementen goede security,prima personeel,schoon netjes noem maar op.omgeving is prachtig veel beter dan sousse zelf.vraag naar appartement nummer 2024, kun je in je nakie zonnen als je wilt zoveel privacy.

met partner, Dec. 2010
"Ideaal plekkie!"
Peet
10-1-2011 Prima vakantie gehad in Maisons de la Mer!We zaten helemaal achter in de haven,bij aankomst werden we met een golfkar gebracht!Maar bij de terugreis moesten we lopen met alle koffers,en dat viel niet mee!De ligging is echt helemaal fantastisch!Prachtig uitzicht en veel gezelligheid.Het appartement zelf is netjes,maar kan wel wat schoner.Ook zijn er wel een aantal dingen aan vervanging toe.Maar dat mag de pret niet drukken.Bedden liggen prima.Om de dag werden ze verschoond,niks op aan te merken.Restaurantjes en koffiegelegenheden in overvloed aanwezig,alleen alcohol is niet overal verkrijgbaar.Maar in de Irish Pub en Brauhaus kan je voor je borreltje terecht,niet echt goedkoop,moet ik zeggen.Verder kan je in de supermarkt wel alcohol krijgen en is de Magon wijn echt heel lekker en kost ongeveer 4 dinar de fles.In de Irish Pub en Brauhaus is dezelfde fles 22 dinar.Maar dan krijg je er wel weer livemuziek bij!Eten kan je op veel plaatsen erg goedkoop

met partner, Dec. 2010
"Goed genoeg!"
Peet
8-3-2011 Wij zaten in kamer 1098,met een prachtig uitzicht op de haven!De kamer wordt om de dag schoongemaakt,maar van jif of ontkalker hebben ze daar nooit gehoord!bedden lagen prima,maar de inrichting was voor de rest wel beneden peil.Maar ach...wat zit je nou eigenlijk binnen.Kantaoui is erg schoon,de rest van het land niet.Voor herhaling vatbaar!!!

met partner, Okt. 2010
"Superrrrrr"
eveline
18-10-2010 8 waanzinnige dagen in les maisons de la mer geweest
Zeer goed appartement. Hele goede ligging midden in het centrum. Je kunt heerlijk eten bij op de boot resterant Ook wij hebben de Sahara trip gedaan dat is zeker een aanrader want je ziet Tunesie weliswaar in vogelvucht maar je heb een goed inzicht van het land Het appartement werd goed schoon gehouden
we zaten aan het einde van de haven dus een eind lopen van en naar de receptie met de koffers ...geen probleem alle koffers op een golfkarretje en rijden maar
ja we komen beslist terug

met partner, Sept. 2010
"Super vakantie gehad!!!"
jolanda en ad
16-10-2010 Wij zijn 8 dagen weggeweest en eigenlijk een paar dagen tekort!!
Misschien al vaker gelezen,maar de 2 daagse tour mag je niet missen.dat was echt geweldig!!!
Zelf een dagje Tunis gedaan met de trein,erg leuk.
Het park opzich is heel schoon en netjes.appartementen wel wat verouderd maar daar is de prijs ook naar.
Ontbijt vonden wij prima je kreeg genoeg,en de bediening was ook prima,ligt ook aan jezelf.
Wij gaan zeker nog een keer terug!!!

met partner, Sept. 2010
"Goed te doen"
F en G
18-10-2010 Wij zijn 8 dagen op het park van Les Maisons de la Mer geweest.

appartement was eenvoudig maar prima te doen. Schoonmaakster verschoonde het bed om de dag en verder maakte zij ook goed schoon. We hadden haar 4 dinar als fooi gegeven en ze liet ons echt merken dat ze daar erg blij mee was, ze deed zelfs de afwas.

Park is ook netjes en schoon, leuke winkeltjes en je kan er heerlijk eten in de verschillende restaurantjes.

Kortom, een leuk vakantie verblijf.