Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)**** in Port El Kantaoui Tunesië beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)****

zwembad

Beoordelingen Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)****

Zone Touristiques Sousse 40, TN-4089, Port El Kantaoui
Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 163 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)**** in Port El Kantaoui, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 118 vakantiefoto's van Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)**** met andere accommodaties in Port El Kantaoui.

148 beoordelingen over El Mouradi Port El Kantaoui (vh Sol El Mouradi)****

"Redelijk hotel; wel goed geprijsd"
Spiekertie
7-10-2011 Het hotel ziet er goed uit; de kamers zijn netjes en schoon. De algemene ruimtes zijn ook netjes ingericht. Wij verbleven in een kamer welke aangepast is voor mindervaliden; er is voldoende ruimte om met de rolstoel aan beide kanten van het bed te komen. Ook de badkamer is ruim voldoende voor de rolstoel. Er is een zitje in de douche, en bij het toilet zijn beugels. Met de rolstoel op het balkon is niet goed mogelijk. De openbare ruimten zijn allemaal bereikbaar (muv winkeltje en kapper), soms via een kleine omweg. Het centrum van Port el Kantaoui is met een busje of taxi prima te bereiken. Het animatieteam heeft een dagvullend programma en bieden activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor mensen die voordelig op vakantie willen, en niet teveel waarde hechten aan luxe is dit hotel een prima keus.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Verouderde accomodatie, wel waar voor je geld."
jacqueline05
24-8-2011 Wat verouderde, maar wel ruime kamers. Ook badkamer is aan een opknapbeurt toe, alles functioneert wel goed. En hierdoor zeker geen 4 sterren waard.
Wordt goed aandacht besteed aan het eten, maar blijft een buffet voor heel veel mensen. Doen wel hun best door ook altijd ter plekke pizza, pasta en iets van vlees te bereiden. Groot minpunt voor ons was dat er buiten maar een beperkt aantal plekken zijn om te eten. Bij het ontbijt zelfs helemaal niet. Toch jammer bij het mooie weer. Erg leuk en enthousiast animatie-team.
In ca. 20 minuten loop je over het strand naar Port El Kantouie. Leuk plaatsje aan een haventje met mooi plein met fonteinen. Ook een bezoek aan de Medina in Sousse is een aanrader. Goed te doen met een taxi voor 8 Dinar

"HUWELIJKS CADEAU...."
willy en marleen
22-8-2011 Wij hebben een week op dit domein verbleven. Het was er zeer aangenaam en hebben ons geen minuut verveeld. Ons bed was bij aankomst heel mooi versierd met bloemen. Het eten is er lekker en uitgebreid, wel vond ik sommige gerechten heel vettig.Het domein is prachtig gelegen vlak tegen het strand. De meesten van het personeel zijn ook zeer vriendelijk maar krijgen wel graag eens een fooi. Ook elke avond is er een show wat wel de moeite is. En de coctails mag je zeker niet overslaan want ze zijn er heel lekker. Het enige minpunt aan onze vakantie is dat de mensen van de meest winkels in Sousse en Monastir heel opdringerig zijn.

"Geweldige vakantie gehad!"
Els
9-7-2011 Wij zijn net terug van een week in El Mouradi en we hebben het geweldig naar ons zin gehad (2 volwassenen en een meisje van 13 jaar). De kamer was gerenoveerd, elke dag alles blinkend schoon in de kamer en badkamer. Eten méér dan prima en ruime keuze, elke dag weer. Personeel ook gewoon vriendelijk en je hoeft echt niet eerst een fooi te geven hoor - een vriendelijk woord en af en toe zelf je kopje of glas naar de bar terugbrenen is wel zo aardig! Ook aan het zwembad en aan het strand was de service gewoon goed.
De mijnheer achter de bar bij het zwembad had er duidelijk minder zin in, maar een gesprek met een aantal mensen uit het hotel leerde dat zij daar 7 tot 10 dagen achter elkaar moeten werken! Een aanrader is een behandeling in de schoonheidssalon (vergeet niet een fooi te geven want de meiden zijn echt vakkundig) en de shopping centra in de buurt zijn een feest voor iedereen die van "echte nepkleding" houdt. Vragen? Vraag mijn mailadres en ik wil je met alle plezier antwoorden.

"Super vakantie gehad!"
J & R
21-7-2011 Super vakantie gehad in El Mouradi Port El Kantouai.
Beide waren jarig in de week dat we hier waren en hebben allebei een super verjaardag gehad in combinatie met de leuke shows, het lekkere weer, het top animatie personeel. Leuke uitstapjes zijn ook te boeken!
Zeker een aanrader!

met een groep, Juni 2011
"Ok hotel voor weinig geld"
edith
14-6-2011 Ben met mijn ouders en broer weekje naar Tunesië geweest omdat het daar lekker warm is, niet te ver vliegen is en de prijzen op dit moment zeer goed zijn. Ben 13 jaar geleden ook al naar Tunesië geweest en mijn verwachtingen waren nu niet al te hoog. In Tunesië valt er niet superveel te beleven en de mensen zijn nogal opdringerig en laf. Niet dat ik me daaraan stoor maar ze hebben hun trucjes daar. Het belangrijkste voor mij was dus warm weer en een hygiënisch hotel. Het was de hele week rond de 28 graden, heerlijk dus;-) Het hotel was best ok voor de prijs die we betaalden. Veel variatie qua eten, vriendelijk personeel, kamer vielen wel een beetje tegen. Vond de badkamer niet echt proper en het tapijt op de kamers en gangen was niet echt proper. Hebben enkele leuke uitstappen gedaan ej jem, monastir, sousse, port... en zijn gaan buggy rijden, echte aanrader als je van een beetje actie houdt. Al bij al was het een heerlijke vakantie!

met partner, Mei 2011
"Leuk hotel voor niet al t veel geld"
Pim
7-6-2011 Aardig hotel, faciliteiten zijn goed. Personeel is vriendelijk als ze voldoende fooi krijgen anders zijn ze vrij bot en kortaf. Eten is voortreffelijk geregeld en voldoende afwisselend. Badkamer was slecht onderhouden, vieze kitten en roestende leidingen. Hier moet je doorheen kunnen kijken. Al met al een leuke bestemming voor middenklass.

"Prima"
denise
16-6-2011 prima hotel voor die prijs kamers klein, zwemband en strand prima jammer dat je moest betalen voor een kussen (2 dinar) eten prima maar na 2 weken heb je het wel een beetje gehad. aanrader 2 daagse trip naar de sahara. verder in de buurt niet zo veel te beleven. avond personeel bar chagerijnig heb ze bijna nooit zien lachen ja misschien als je ze fooi geeft overdag wel vriendelijk.., animatie top in de avond leuke shows!

"Goed hotel!"
Esther
9-1-2012 Mooi, groen park met een leuk hotel. Het eten is er prima; redelijk gevarieerd en genoeg voor iedereen. Wij hadden all-in geboekt en de service in het restaurant is geweldig. Na een paar dagen werden wij al herkend door een wat oudere ober, die dan vervolgens al een tafel voor ons klaar maakte en een fles wijn voor ons open trok. Er wordt dan natuurlijk wel wat fooi verwacht, maar dat vind ik niet meer dan normaal. Overigens was er ook iedere avond een erg leuke show waar een kinderprogramma aan vooraf ging. Het animatieteam deed hier bijzonder zijn best om het alle gasten naar hun zin te maken. Hoewel ik meerdere malen heb gehoord dat sommige hier juist iets TE ver in gaan ..
Kamers in het hotel waren niet bijzonder groot, maar werden gelukkig wel goed iedere dag schoon gehouden. Officieel was het niet toegestaan om drankjes van de bar mee te nemen naar je kamer, maar gelukkig deden ze hier niet erg moeilijk over.
Al met al echt een super vakantie gehad in Port el Kantaoui!

"Geen aanrader"
Arnold
8-5-2011 Positief:ligging en strand
negatief:zeer verouderd hotel.eten steeds hezelfde 8 dagen zowel smiddags als savond
Alleen wat telt zijn dinnars. Zeker geen aanrader