Vakantiepark Vime Lido**** in Nabeul Tunesië beoordelingen 7.9 | Zoover

Vakantiepark Vime Lido**** Nabeul

Beoordelingen Vakantiepark Vime Lido****

Avenue Du 7 Novembre , 8075, Nabeul
Vakantiepark Vime Lido scoort een 7,9 uit 10, op basis van 138 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Vime Lido****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Vime Lido**** in Nabeul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Vakantiepark Vime Lido**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Vime Lido**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Vakantiepark Vime Lido**** met andere accommodaties in Nabeul.

134 beoordelingen over Vime Lido****

Onderkomens
"Vime Lido een heeerlijk oord"
PGT
Onderkomens
19-6-2011 VIME IDO is een fijn hotel/resort om een heerlijke ontspannen vakantie door te brengen.
De ligging is wat achteraf, maar de accomodatie, de vriendelijkheid van het personeel maakt dit ruim schoots goed.
Het eten is zeer goed, maar wel wat eentonig.
De all inn formule is in dit hotel prima. Geen plastic bekertjes, maar goed bediend in een glas.
Kortom eenn perfecte lokatie voor een fijne vakantie

met partner, Okt. 2010
"Goed te doen!"
Shanna
Onderkomens
23-10-2010 Wij zijn net terug van een weekje in het hotel. Eten was goed te doen, geen last van buikpijn gehad... Wel jammer inderdaad dat er vaak hetzelfde was.
Animatieteam was erg leuk. Hadden er duidelijk zin in en waren erg vriendelijk. De bediening viel ons ook erg mee na het lezen van de verhalen. Het is wel zo als je ze wat fooi geeft, dat ze meer hun best doen.
Schone kamer, ook iedere dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Daar waren we erg over te spreken, heel netjes! We hebben zelf in het hotel gezeten en daar waren we ook wel blij om want er waren bungalows die echt bizar ver van het hoofdgebouw stonden. Niet erg fijn als je s avonds even naar het hoofdgebouw wilt gaan, want het is er goed donker. Wij hebben 2 dagen wolken gehad en moeten toegeven dat je er als volwassen dan niet veel hebt. Je kan binnen in de loge gaan zitten met een boekje maar dan houdt het verder op. Er is niks in de omtrek om te doen!
Maar eerlijk is eerlijk nogmaals hierheen zouden we niet snel doen....

"Heerlijke vakantie gehad..."
Caat
Onderkomens
22-10-2010 Het is een ruim opgezet "park" met een hotel en een heleboel ruime bungalows (2-4 en 4-6 persoons). Erg schoon, nieuwe bedden (wel erg hard) en heerlijk dichtbij de zee. Personeel was niet allemaal even vriendelijk, wellicht zou een fooi wonderen doen? Zelf het vriendelijke personeel een fooi gegeven.
Eetzaal kon idd erg warm en drukkend aanvoelen en vanwege de schoolvakantie erg veel lawaai van kinderen. Eten is prima en veel keus, alleen wel simpel. Elke dag pasta met rode saus en dezelfde soort groenten (sla, tomaat e.d.)
Zwembad erg groot en schoon, maar men legt dus al voor het ontbijt artikelen om de stoelen te "reserveren" erg jammer.
Schoonmaak in de kamers is matig en opeens verdwenen er ook persoonlijke artikelen vanuit onze kamer.
Het animatie-team is er enthousiast en heeft een ruime keuze uit activiteiten, de hele dag door.
Ook de excursies zijn erg leuk, aanraders; zwemmen met dolfijnen (€70-75) en het varen/zeilen met de catamaran,dolfijnen zwommen bij ons om de boot!

"Prachtig top hotel!"
Romee
Onderkomens
6-11-2010 Een prachtig hotel!
13 jaar geleden voor het eerst hier geweest 3 jaar later nog een keer. Toen was het al goed! Maar nu, ze hebben alles vernieuwd en nog uitgebreider gemaakt. Prachtig!
Personeel nogsteeds super aardig. Doen alles voor je zelfs zonder fooi.
Het animatie team doet heel erg zijn best en is ook echt erg leuk!
Binnenbad is tijdelijk gesloten, ze zijn het aan het uitbreiden.
Het is echt een super hotel, een aanrader! Ik kom hier zeker weer terug!

"Gezellig park"
jolanda
Onderkomens
24-10-2010 11 dagen via arke geweest. Helaas deden we er de heenreis 3h over met de bus maar hier zou verandering in komen ivm ander vliegveld.

Leuk park met gezellige bungalowhuisje, sommige liggen dan ook echt op 't strand. Het eten is erg gevarieerd en vaak gekoppeld aan een thema die weer samenloopt met het animatie team. Groot animatieteam met activiteiten voor jong en oud. 's Avonds vaak nog een kinderdisco of show met daarna de gewone disco. Stel hier niet te veel van voor.

Er is genoeg te doen in de omgeving, wij zijn wezen zwemmen met dolfijnen, via TO een dagje naar Tunis geweest. Hou je net zoals ons niet van een busje vol toeristen? Ga dan lekker met de trein, je stapt in Nabeul op en binnen een uur ben je in Side Bou Said of Tunis. De markt in Nabeul is erg toeristisch, op de andere dagen is het veel gezelliger en kan je hetzelfde kopen in de medina waar je veel beter geholpen wordt.

Wij hebben een heerlijke uitgeruste vakantie gehad.

met vrienden, Sept. 2010
"Leuk hotel"
Marieke
Onderkomens
11-10-2010 Prima hotel. Wel vond ik het personeel niet altijd even vriendelijk. Soms moest je lang wachten voor iemand je kwam helpen aan de bar, ook merkte ik dat mannen werden voorgetrokken. Het hotel en het restaurant waren vaak erg warm/ benauwd, ik had niet het idee dat de klimaatregeling goed werkte.

Afgezien van deze minpuntjes heb ik een prima vakantie gehad en me uitstekend vermaakt!

"Fastastische plek"
Fred en Herma
Onderkomens
23-9-2010 Vime lido is werkelijk top,Kamers schoon,eten prima,personeel,erg aardig geef ze fooi en ze doen alles voor je,animatie is top voor jong en oud.
Dus al met al een top locatie.

"Leuke vakantie gehad"
Natasja
Onderkomens
13-9-2010 We zijn net terug van Lido , we gingen er met gemengde gedachten heen , na het lezen van de reactie's ....... 200% meegevallen GELUKKIG.
Echt super personeel !!! Je word behandelend , zoals je graag behandeld wilt worden , gastvrij en super vriendelijk .
Met 1 of 2 dinar zijn die mensen zooooooooo blij en doen ze alles voor je , ach en wat is dat nou voor onze begrippen .
Eten was goed , niet super , maar voldoende soms moest je wel ff kijken wat gaan we nu eten ..... want wat een boer niet kent eet hij niet .
Bedjes viel bij ons wel , tot een uur of 10.30 kon je nog kiezen daarna was het krap aan .
Al met al een leuke , lekkere vakantie gehad .

"Smaakloos"
Izaak
Onderkomens
16-9-2010 We waren hier maar 6 dagen.Bungalow frontline aan de beach was prima. Goed ruim en tamelijk schoon. Wel de toilet 2x verstopt en lichte rioollucht. Zorg dat je vanuit het hoofdgebouw bekeken aan de rechterzijde van het strand zit. Leuk strandje met mooi helder water en lang ondiep. Personeel is super aardig, zelfs als je geen fooi geeft.Het eten is erbarmelijk slecht, toegegeven ik ben een fijnproever. Buffet is ruim gesorteerd maar vet en smaakloos. Fruit vaak rot, yoghurt warm, stokbrood oud, kip te droog, rundvlees taai, pastasaus haalt het niet bij heinz ketchup, vleeswaren van de ochtend zitten s'middags in de salade, friet slap en rauw en zo kan ik nog wel even doorgaan.Tip neem zo veel mogelijk lokaal voedsel (cous,vijgen,dadels etc.). Slechtere koffie kan niet, bier en wijn waterig.Transfer vanaf Enfidha vanwege wegzetten/ophalen van gasten in hammamet minimaal 2 uur.Veel te harde top 40 muziek bij zwembad.Shops alleen maar namaaktroep.

"Geweldig hotel"
Ina en John
Onderkomens
25-9-2010 Wij zijn er vanaf 4 sept 18 dagen geweest en hebben het enorm naar onze zin gehad. De kamers zijn schoon. Eten en drinken is volop aanwezig, het eten is heel gevarieerd en de keuze aan gebak enorm. De bedienig was bij ons zeer vriendelijk, wel even een fooi geven maar dan ben je verzekert van een vaste tafel en ober. Het zwembad is mooi en het animatieteam is heel entousiast bezig, wil je niet meedoen ook geen punt. Een minpuntje vond ik dat het overdekte zwembad en sauna momenteel verbouwd wordt dus geen fijne sauna en massage. Nabeul is een leuk stadje met leuke winkelstraten behalve de toeristenstraatjes is er ook een prachtig nieuw winkelcentrum. Ga op de vrijdag markt even verder kijken dan de toeristenmarkt. Achter de marktstraat is de ,,echte,, overdekte lokale markt waar van alles aan de man gebracht wordt voor de lokale mensen, stukken leuker dan de toeristenstraten. Een taxi naar de stad kost 2 dinar dus daar hoef je het niet voor te laten.