Hotel Le Prince*** in Nabeul Tunesië beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Le Prince*** Nabeul

Beoordelingen Hotel Le Prince***

AVENUE MOHAMED V, 8000, Nabeul
Hotel Le Prince scoort een 7,7 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Prince***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Prince*** in Nabeul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Le Prince*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Le Prince*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Le Prince*** met andere accommodaties in Nabeul.

3 beoordelingen over Le Prince***

6,4
6,4
6,2
met oudere kinderen
"Meivakantie 2009"
olivia
3-5-2009 Het viel ons erg tegen. Het eten was echt vies, vooral het ontbijt, dat stelde niets voor! De zee en strand smerig. Gelukkig was er een binnenbad.
De kamer was wel goed. Het meeste personeel erg chagarijnig. De annimatie was wel leuk. Hier zullen we niet meer naar toe gaan. Liever naar de rode zee in Egypte.

alleenreizend, Sept. 2008
"Een TOP aanrader"
Roel
30-9-2008 Net terug van een heerlijke week in dit hotel. Wat is dat een fijn hotel. Perfecte ligging aan een eigen strand, grote verzorgde tuin met heel mooi zwembad. Voor de wintemaanden is er een overdekt zwembad. Leuke kamers, erg verzorgd, super schoon. Perfect eten zowel ontbijt lunch als diner. All Inclusive is echt aan te raden hier. Personeel is erg vriendelijk en omdat het een wat kleiner hotel (290 kamers) is heb je ook gemakkelijker en sneller contact met al het personeel. Niets is hun teveel, ze staan gelijk voor je klaar en vinden het vreemd als je een fooi geeft.Binnen 10 minuten lopen sta je midden in de Medina van Nabeul. Animatie team is echt geweldig, ze zijn niet opdringerig als nee zegt dan drammen ze niet door. En als je dan ziet waarmee ze bezig zijn en hoe ze het doen dan heb je er spijt van dat je nee gezegd hebt. Ga volgend jaar zeer zeker terug.

Carine
6-11-2007 buiten de afgeleefde vieze badkamer, de niet mooie gangen, het veel naar receptie gaan voor dingens die niet in orde waren of er niet waren, zou ik best terug gaan. Was best heel gezellig ,het buitenterras om te eten (alsook binnen), zwembad, de avondanimatie was echt het betere werk (en buiten). Wel veel gezever voor all-in ,mochten niet, tegenstaande armbandje ,met ons kaartje (nieuw) niet overal bestellen doch tot 24u iets krijgen was al positief . We voelden ons voor de rest wel thuis, personeel was wel tof en persoonlijk. Eten best te doen, mooie disco. Nog nooit zoveel op mijn blote voeten in een hotel rond gelopen. Een aanrader als je niet continue in het hotel wilt vertoefen en ook niet als je voor de eerste maal naar Tunesë gaat.