Hotel One Resort Monastir**** in Monastir en Skanes Tunesië beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel One Resort Monastir****

Hotel One Resort Monastir**** Monastir en Skanes

Beoordelingen Hotel One Resort Monastir****

Skanes, Route Touristique, TN-5029, Monastir en Skanes
Hotel One Resort Monastir scoort een 8,3 uit 10, op basis van 269 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel One Resort Monastir****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel One Resort Monastir**** in Monastir en Skanes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 343 vakantiefoto's van Hotel One Resort Monastir**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel One Resort Monastir**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel One Resort Monastir**** met andere accommodaties in Monastir en Skanes.

239 beoordelingen over One Resort Monastir****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk hotel"
rjmtaz
13-5-2012 Net terug van een heerlijk weekje.
Het hotel ziet er netjes en verzorgt uit.
Leuke / mooie zwembaden en een fijn strand.
De nieuwe glijbanen zijn ook erg leuk.
Vriendelijk personeel en zeker het animatie team is top!!!
Er word heel de dag door dingen georganiseerd.
Eten is wat je mag verwachten van Tunesie.
Redelijk wat variatie maar niet alles is even warm.
Wij zaten in het oude gedeelte maar dit is prima te doen.

"Erg Goed !"
mieke
10-5-2012 We hebben een hele goed wk gehad in dit hotel.Het eten is lekker,voldoende variatie.Veel mogelijkheden voor tussendoor een hap te eten.Drinken is van goede kwaliteit .De bediening is goed en klantvriendelijk.Wat ons ook op viel dat er bij de nieuwe glijbanen zowel boven en benden toezicht is! Mooi wit strand.Echt top,een aanrader!!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
corrie_dejong
24-4-2012 voor jong en oud wel wat te doen, een prachtig strand zee goede beveiliging en het personeel krijgt een dikke pluim...vooral Buba...een echte topper kamers worden alle dagen schoon gemaakt er is een handdoeken service dus geen gesleep met je eigen en dan de shows! in 1 woord geweldig!!

met partner, Apr. 2012
"Super vakantie!!!!!!!!"
adje en nicole
24-4-2012 We zijn net terug na 8 geweldige dagen in one resort. We zijn goed ontvangen en daarna begon pas echt onze vakantie. Alles was gewoon goed van het eten tot de animatie was gewoon perfect. Jammer was dat er nu veel fransen waren en niet zo erg netjes zijn tegen mede gasten, maar dat is niet te verwijten aan het hotel. We hebben een zeer prettig verblijf gehad in het hotel. De Sahara trip van touroperator is niet aan te raden!!!
Verder gewoon zeer tevreden.

"Mooi en leuk resort"
chantal_buchly
21-4-2012 Het is een mooi resort wat zeker aan te raden is. De mensen zijn heel vriendelijk en alles is erg schoon. Het nieuwe aquapark is een aanrader. Ook in april was er al animatie en die gasten zie je 6 dagen in de week lopen en doen erg hun best om het ook de volwassen naar de zin te maken. Wij waren hier met onze zoon van net 3 jaar. Een babybedje is wel aan te raden, want anders komt hij op een harde bedbank terecht. Ondanks dat onze zoon thuis al in een tussenbed ligt hebben wij hem wel in een ledikantje gelegd. Wij hadden een kamer met zeezicht en erg netjes en ruim. Het eten is gevarieerd en voor iedereen is er wel wat. Klein nadeel is wel dat de vluchten landen op Enfindha waardoor je wel een busreis heb van 1,5 uur. Verder is er dan ook niets wat wij kunnen bedenken wat er niet goed was. Wij hebben geen excursies gedaan, ze zeggen dat je deze ook niet via die mannetjes in het hotel moet boeken, maar gewoon bij de reisleiding.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super goed hotel zeker een aanrader"
j bresser
10-5-2012 net terug van een week in hotel one resort
echt een goed hotel
prachtige kamer
wij hadden de familiekamer met zeezicht
vriendelijk personeel
eten was goed
wij hebben een fantastische week gehad

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima vier sterren hotel"
j van woensel
1-5-2012 Net terug van een week Monastir. Aquapark is open, wel veelgezegd hoor. Is een wat groter zwembad met zeven glijbanen.
Pluspunten:
- hele dag door eten en drinken verkrijgbaar
- mooi strand direct aan het hotel
- hele mooie kamers (familiekamer hoofdgebouw)
Minpunten:
- slecht onderhoud (speeltuin, gebouwen ed)
- ligging (omgeving niks te doen, maar was bekend)

De vier sterren is het hotel wel waard. Volop te doen, oa tennis, voetbal, sauna, midgetgolf ed.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Goed Hotel"
aandekust
30-10-2011 Voor ons is dit de derde keer in One Resort,de eerste keer in oktober 2009 was in 1 woord geweldig,het eten was toen heel gevarieerd.
Het eten was beslist niet verkeerd maar als je het vergelijkt met hoe het was in 2009 en met een ander hotel in Tunesie waar we zijn geweest dan is dit wel achteruit gegaan.
Verder is het een mooi hotel direct gelegen aan het strand en is beslist niet af te raden

met partner, Okt. 2011
"Leuke vakantie"
Kathy Logie
10-10-2011 Het was een goed hotel, we zijn heel goed ontvangen geweest met een cocktailtje, we mochten relax in de zeteltjes gaan zitten en manager bracht alle papieren en de sleutel. Dit was een heerlijk onthaal. Ook een fantastische kamer, mooi ingericht en toffe badkamer. We zaten in het hoofdgebouw aan de voorkant. De service was uitstekend. zowel bij l'express bij Kalem en team, als de rest van het personeel. Heel goed animatieteam. Enkel het eten in het buffetrestaurant was tegengevallen. Heel veel hetzelfde, wat uitgedroogd. à la carte Asiatique was heel lekker en mooi gedresseerd in aangenaam kader. Hele lekkere drankjes. Heel leuke excursies via het hotel, we hebben met quads gereden, meegegaan met kameelkaravaan en met de piratenboot! Het was heel leuk, aangenaam, verrassend!Leuke zwembaden en wat een enorme meevaller was is dat de zee zo dicht was! Er was ook plaats voor iedereen op het strand! Het is ook een heel proper hotel, zelfs het strand!

"Voor deze prijs prima hotel."
toon
8-10-2011 4 september 2011 teruggekomen voor de derde keer ,van One resort is weinig of niets op aan te merken alleen heeft het hotel zijn pijlen gericht op het Russische tourisme met als gevolg dat het hotel goed bezet is wat natuurlijk de bedoeling was ,want andere hotels in de buurt hadden een bezetting van nog geen 60%.
Helaas is het zo dat veel van deze Russen die hier komen ongemanierd zijn en een onacceptabel gedrag vertonen,voor ons dus de laatste keer in One resort helaas want het is een leuk en gezellig hotel.