Hotel Golden Beach Club**** in Monastir en Skanes Tunesië beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Beach Club****

het zwembad

Beoordelingen Hotel Golden Beach Club****

Zone Touristique, 5000, Monastir en Skanes
Hotel Golden Beach Club scoort een 7,7 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Beach Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Beach Club**** in Monastir en Skanes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Golden Beach Club**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Beach Club**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Golden Beach Club**** met andere accommodaties in Monastir en Skanes.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Golden Beach Club****

met vrienden, 2010
"Netjes"
willemijn
22-7-2010 mooi netjes verzorgt hotel. goed voor gezinnen. mooi strand.
nette kamers

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Excellent en super eten"
horstman
28-2-2010 Hoi,

Echt een aanrader!
In voorjaarsvakantie met kinderen dit hotel bezocht.
Veel gepensioneerden maar de kids hebben zich prima vermaakt.
Schoon, vriendelijk en echt waanzinnig goed eten. Goede combinatie van westers en lokaal waarbij het elke dag weer een feestmaal wordt. Geen enkel hotel kan daar aan tippen.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Goede spot"
harco
1-5-2011 heel tevreden, het eten was wat eentonig, zeer kindvriendelijk

met een groep
"Echt geweldig!"
Chantal
17-12-2008 Er zijn veel dingen te doen en voor de kinderen een echt paradijs, er is een groot waterpark en grote zwembaden. voor de rest kun je heel makkelijk naar de stad komen dus de ligging is ook helemaal goed. het eten is lekker omdat het steeds afwisseld kwa buffet. de mensen zijn ook vriendelijk en de kwaliteit is top. het hotel is echt waar voor je geld. ZEKER NAAR TOE GAAN!!!!!!!!!!!!

"Tevreden"
bert
16-8-2008 wij waren er in 2005
en ik moet zeeker niet klagen
ken altijd beter maar dan moet je niet in tunesie gaan
maar wij zijn zeker tevreden en zijn al 3 jaar achter elkaar terug geweest
EN NIET VERKEERD VERSTAAN MENSEN 3 XIN GOLDEN BEACH
BERT SWINKELS

met partner, Apr. 2008
Gerrit en Christine...
16-5-2008 Wij, echtpaar rond de vijftig, zijn hier van 26 april t/m 3mei 2008 geweest. De kamers worden perfect schoon gehouden, altijd schone handdoeken en voldoende toiletpapier. Bij de buffetten ging het er soms wel een beetje hectisch toe, tafels die niet afgeruimd waren, geen schoon bestek e.d. maar je bent op vakantie en met een beetje geduld komt alles wel goed. Eten was voldoende en smaakte goed. De variatie had iets uitgebreider gekund, maar verhongeren doe je echt niet. Animatie kan ik niet beoordelen, wij wisten ons prima zelf te vermaken. Zijn met de trein naar Monastir geweest, retourtje 2 dinar per persoon!!! Overlast van vliegveld valt mee, maar oordoppen zijn niet geheel overbodig.

met partner, Apr. 2008
fam. franz
5-5-2008 ivm de negatieve reactie op dit hotel gingen we met gemengde gevoelens hier naar toe.
Ik snap niet wat mensen hier op aan te merken hebben.
De kamers waren schoon,het eten was heerlijk en fantastisch personeel.
wij hebben een super vakantie gehad.En voor de mensen die nog gaan naar dit hotel:laat je niet beinvloeden door de negatieve verhalen.

Familie
Elly
4-11-2007 19 t/m 26-okt 2007 geweest met 5 volwassenen en 3 kinderen (3-6-9 jr.).
Ligging: slecht. Op loop afstand van het hotel is enkel het vliegveld. Kamer: eenvoudig, maar schoon. Onze kamer aan de voorkant van het hotel, waardoor we een aantal dagen(afhankelijk van windrichting) veel geluids overlast hadden van de vliegtuigen. Vanaf 06.00 uur,iedere 10 minuten. Eten: was vrij ééntonig, en ERG chaotisch georganiseerd. Als je niet meteen om 18.30 uur ging eten, maar iets later. waren er enkel nog vuile, niet gedekte tafels. Je moest dan zelf voor je bestek e.d zorgen. Veel was niet All-in n.l : "snacken" (pizza+pannekoek). Matrasje bij het zwembad, en ijs.
De sfeer in het hotel was wel goed. en de Animatie deed erg hun best. M.a.w. vindt ik het qua prijs kwaliteit verhouding een redelijk hotel. Je moet in zo'n land gewoon niet teveel verwachten. Wij gaan er in elk geval niet meer terug!

Familie, Aug. 2007
Erwin
21-8-2007 Als je op de derde dag van je verblijf door een hoofd ober wordt uitgescholden als je een klacht over de ellende in de eetzaal bij de hostes hebt ingediend bepaald dit voor een groot deel de mening over dit hotel. Het is echter een redelijk hotel voor Tunesische begrippen. De entourage en verzorging omtrent het eten is slecht. Het eten zelf is redelijk tot goed. De kamer is klein maar voldoet. Het schoonmaken is zelfs voor Tunesische begrippen aan de matige kant. Vergelijk het hotel met een drie sterren NL hotel. Zoek je een luxe hotel moet je hier niet zijn. Wel is het hotel kindvriendelijk en de amimatie is het beste van wat we de afgelopen jaren in Tunesie hebben meegemaakt. Het is een standaard vakantiehoten en verwacht niet te veel. Pas op voor de (hoofd)obers die coctails of ijs verkopen ze hebben zogenaamd nooit wisselgeld en dat krijg je later ook niet terug ook al zegt men dat. Kies bewust voor Tunesie en verwacht geen Spanje waar je kunt stappen en flaneren. Taal vrnl Duits.

Familie, Juli 2007
Toon en Gertrude
11-8-2007 We gingen met lage verwachtingen omdat er zoveel negatieve reacties stonden. Echter geheel onterecht. Vriendelijk personeel, dat altijd zijn best voor je deed. Bij de receptie spraken ze perfect engels en ook met duits kon je je daar prima redden. O.k. soms kwam er zo'n grote groep mensen het restaurant binnen en dan waren de glazen op, maar men haastte zich naar de keuken om nieuwe glazen te halen. Lang hoefde je daar nooit op te wachten. Het eten vonden wij goed, geen frietjes, maar er was iedere dag pasta, rijst en diverse soorten groeten en vlees. Daarnaast kon je de hele middag verse pizza's en pannenkoeken krijgen. De animatie was super, je hoefde je echt niet te vervelen. Het strand was geweldig, zacht zand en zeker 200 meter langzaam aflopend tot je middel in het water. Er was een gedeelte afgezet, zodat daar geen boten en waterscooters konden komen. Echt heerlijk.
De ligging zo vlak bij de luchthaven was wel makkelijk, echter soms wel wat herrie. Kortom een aanrader

1 2 3 4 5 6 volgende