Hotel El Mouradi Skanes**** in Monastir en Skanes Tunesië beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel El Mouradi Skanes****

6,4

Vooraanzicht, rustige zwembad

Beoordelingen Hotel El Mouradi Skanes****

Zone Turistique Dkhila, 5000, Monastir en Skanes
Hotel El Mouradi Skanes scoort een 7,3 uit 10, op basis van 188 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel El Mouradi Skanes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel El Mouradi Skanes**** in Monastir en Skanes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 163 vakantiefoto's van Hotel El Mouradi Skanes**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel El Mouradi Skanes**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel El Mouradi Skanes**** met andere accommodaties in Monastir en Skanes.

148 beoordelingen over El Mouradi Skanes****

6,4
met partner, Mei 2012
"Prima prijs/kwaliteitsverhouding"
Tamar
19-5-2012 Dit was mijn 2e keer in een El Mouradi hotel, en opnieuw was het weer helemaal prima. Het eten is ontzettend goed, genoeg keuze, wordt goed bijgevuld. Het animatie team werkt keihard om er elke avond weer een feest van te maken.

Midden in de nacht hadden wij een kakkerlak in onze kamer. Ik ben naar de receptie gerend voor misschien een spray o.i.d. De receptionist kwam direct mee naar boven en heeft hem voor ons weggehaald. Niets is te veel.

Wel komen er hier aardig wat russen die denken dat ze alles zijn, msaar die kun je opzich gewoon negeren want het hotel is groot genoeg.

Tuurlijk zijn er betere hotels, maar voor wat wij betaald hebben is dit gewoon fantastisch.

met partner, Mei 2012
"Uitstekend"
chris/irene
21-5-2012 Omgeving en strand niet bijzonder, wel leuke uitspapjes te maken en heel goed hotel.

met een groep, Mei 2012
"Geweldige vakantie gehad"
Arwen
18-5-2012 Dit was mijn eerste ervaring met een all inclusive hotel, en het was absoluut een aanrader. We hebben geboekt bij touroperator en hebben daardoor ook nog een aantal excursies gedaan, maar ik had ook gerust de volle 8 dagen op het complex willen blijven. Met het strand vlak bij de deur en een overdekt zwembad én buitenzwembad is dit een heerlijke plek om even bij te komen op een vakantie. Er was enorm veel keus qua eten en drinken, en zolang je niet direct boven de bars slaapt is het 's avonds heel rustig. De kamers zijn enorm ruim en voor een kleine fooi krijg je een extra goede behandeling. Als ik nog een keer naar Tunesië ga houd ik zeker dit hotel in gedachten, het is zeer goed bevallen! Het enige minpunt was het feit dat de bus vanaf het vliegveld Enfidha in zeker 15 hotels mensen moet afzetten, en we dus bijna 2 uur in de bus hebben gezeten. Pluspunt was dat in ons hotel dan wel nog warm eten geserveerd werd, wat in andere hotels niet het geval was.

met vrienden, Mei 2012
"Hier ga ik nooit meer heen"
Margo
10-5-2012 Eerste indruk was al slecht. Jij komt voor een vakantie en ze zijn het hotel nog aan het opknappen waar van je overlast hebt.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super goed bevallen"
Fam. v Boxmeer
7-5-2012 We zijn 24 april 2012 aangekomen, de temperatuur was ongeveer 27graden. De kinderen konden zich van s'morgens tot sávonds goed vermaken bij het zwembad, waar een eenvoudige maar heerlijke pizza gebakken werd. Het hotel is net helemaal geschilderd. De sfeer in het hotel was gezellig, met in het hotel een gezellige hangplek met fauteuils. Er waren veel Europeanen: Duitsers/Fransen/Engelsen en natuurlijk Nederlanders. De hele dag door was er volop te eten en wat opviel een buffet met van alles en nog wat, maar ook veel soorten groenten. Niet te vergeten... er stonden 2 automaten met Nescafe koffie, dus lekker genoten van een mooie vakantie. Denk eraan als je er naar toe gaat: Je kunt in het hotel Tunesche Dinars krijgen voor een goede koers, maar wissel niet teveel in want je kunt het niet meer terugwisselen ook niet op het vliegveld in Enfida.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk hotel, goede prijskwaliteit verhouding"
Barry
15-5-2012 In het voorseizoen geweest, hotel werd zomerklaar gemaakt. Kinderen hebben zich goed vermaakt. Is geen exteem lux hotel, maar voor de prijs (goedkoop) die je betaald krijg je veel. Bediening is vriendelijk zeker als je ze een tip geeft. Strand is schoon. Eten was goed, dochter heeft gluten alergie maar heeft er geen last van gehad omdat voor de meeste maaltijden maismeel wordt gebruikt. Vooraf even aan de kok gevraagd wat evt problemen zou opleveren.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima voor een week zon"
Vincent
29-4-2012 Voor de prijs/kwaliteit (258,-pp) is dit heerlijk voor een week zon. Voor de kleintjes(onze dochter is 5) was het een topweek, ze was steeds bij de animatie die erg leuk was. En waar ze alle aandacht krijgen van de Tunesiërs . Het eten was warm 50% hetzelfde, 50% wat anders! Dus genoeg keus. Geef een kleine tip in het restaurant en je bent een week lang de koning.
De kamers waren wel gehorig, maar je slaapt er toch alleen maar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Redelijk hotel voor een week"
Esther Dirkse
8-5-2012 Zondag terug gekomen uit Tunesië. Hotel was redelijk. Werklieden zijn nog druk bezig met schilderen/stuccen etc. Kamer was ruim, badkamer schoon. Uitzicht slecht. Keken tegen naasgelegen leeg gedeelte van ander hotel aan. Eten was goed! Gevarieerd, warm en lekker. Er lopen veel katten rond die ook binnen komen. In sommige gedeeltes waar je langs liep, rook je de kattenpis. Volgens mij werd er flink gesproeid door de katten op sommige plaatsen. En dat is écht niet fris. Verder is het hotel verouderd. Binnenzwembad niet echt schoon. Het water was net zo warm als badwater. Ik ben écht niet de moeilijkste en ben al in veel hotels geweest maar ik zou niet snel nóg een keer naar dit hotel gaan. Pas op voor de goud/zilververkoper in het hotel. Wij zijn zwaar genept!! Beide kettingen (zilver én goud) waren niet écht!! Paar winkels aan de overkant al om 20.00 uur dicht 's avonds.

met een groep, 2011
"Niet rolstoeltoegankelijk!"
Amal
26-10-2011 Hotel is prima maar niet rolstoeltoegankelijk!

met partner, Okt. 2011
"Fantastische hotel in prijsverhouding"
Globetrotter
8-10-2011 Zeer fijne tijd gehad. Wordt goed schoon gemaakt. Eten is warm, vers en divers. Animatieteam doet het goed.

Excursies hebben we 3 gedaan. De lasershow folklore, Tunis en 2 dagen naar de sahara.

2 dagen naar de sahara is een topper en een echte aanrader. Je ziet Tuniesie in verschillende contrasten. Begeleider is Mo en spreekt goed nederlands, hij begeleidt de 2 dagen ook zeer goed.

Dag naar Tunis en cartaghe is ook erg leuk. Lasershow is leuk voor een avondje weg.

Verder moet zorgen dat als je als een koning behandeld wilt worden, dat je overal 1 a 2 dinar geeft. Bijv. de kofferdrager, bediende, receptie en schoonmaaksters. Om aan te geven 1 dinar is ongeveer 50 euro cent.

Je zult merken dat de mensen harder voor je lopen, meer voor je willen doen en je als een fijne geziene gast behandelen.

Plaasten als El port kantouie en Sousse is zeker de moeite waard.

Naar Monastir centrum is geen aanrader.

Hotel ligt prima en service is goed.

Taxi kost 7td