Beoordelingen Hotel Caribbean World Monastir***

22 mei 2013

Caribbean World Monastir***
Beoordelingen Hotel Caribbean World Monastir***
Zone Touristique Dkhila – B.P. 5 Sahline, 5012, Monastir en Skanes
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Caribbean World Monastir*** in Monastir en Skanes, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Caribbean World Monastir*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Caribbean World Monastir scoort een 7,2 uit 10, op basis van 141 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Caribbean World Monastir*** in Monastir en Skanes, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Caribbean World Monastir***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Caribbean World Monastir*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 150 vakantiefoto's van Hotel Caribbean World Monastir*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Caribbean World Monastir*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Caribbean World Monastir*** met andere accommodaties in Monastir en Skanes.

114 beoordelingen over Caribbean World Monastir***

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Gemiddeld hotel, niet meer niet minder"
g_neijland
18-9-2012 Wij hebben een prima vakantie gehad in Caribbean World Monastir. Onze kamer was ruim genoeg, schoon, en het eten was over het algemeen redeiljk tot goed (warm). Aangezien we ook niet heel veel betaald hadden is de prijs/kwaliteit verhouding prima. We hebben ons wel erg gestoord aan het chagrijnige personeel (uitgezonderd de schoonmaakdames en de animatie), en de in zeer ruime mate aanwezige asociale russen. Het hotel ligt redelijk afgelegen, maar er zijn altijd wel taxi's die je voor ongeveer 4 a 5 euro naar Sousse of Monastir brengen. Het hotel beschikt over eigen wateractiviteiten zoals jetski, banaan, parasailing etc. Dit is erg leuk en zeer goedkoop (zowel jetski als parasailing 15 euro). Touroperator biedt deze accommodatie aan als 4 sterren, dit is het absoluut NIET. Je moet dit zien als een redelijk tot goed 3 sterren hotel. LET OP, het waterpark is een zoutwater park. We hebben veel (vooral kleinere) kindjes gezien die hier niet tegen konden. Hou hier wel rekening mee!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"De eerste en laatste maal "
kevin
13-8-2012 Juist terug thuis van onze reis,er is altijd wel iets kapot,eten trekt op niks,kids hebben 11 dagen bijna hetzelfde gekregen+hun eten was koud,dranken waren lauw hygiene kennen ze daar blijkbaar niet zo goed kortom veel te veel betaald voor wat het maar is!!!!!!!!

met een groep, Juli 2012
"Wat een hel hebben wij daar meegemaakt"
PAOLA
15-8-2012 Wij hebben een reis kado gekregen naar jullie "fantastische"hotel, zoiets vreselijks heb ik nog nooit meegemaakt. aanmaak limonade, alles onder de insecten spray, koud/vies eten, alle restjes werden wel dagen gebruikt in verschillende opstellingen. vieze kamers, zeer, zeer onbeschoft personeel. En als kado'tje kregen er 4 !!!!!!!!! mensen voedselvergiftiging. Lang leve hotel carribiën world. NOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GEEN AANRADER niet met en niet zonder kinderen, geen geld aan uitgeven gewoon een dagje efteling is beter.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fantastische vakantie"
Fam Boesjes
9-8-2012 Prima Accommodatie, ruim opgezet geen last van alle zwembaden of entertenment, als je dat niet wil, ruime tuinen,, 3 zwembaden, 3 restaurants, prima en lekker eten en drinken (behalve de wijn, maar er is lekkere te koop) limonade was wat zoet maar dat lengde we aan met water, bier was koud . Water activiteiten, zoals banaan/parachute enz enz. maar ook aquagym / yoga / salsa / waterpolo enz, maar als je niets wilde was er ook best rust. personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Omgeving was naast andere accomedaties tussen Monastir (15 minuten rijden met taxi) en Sousse (20 min rijden) 10 minuten lopen was er een shoppingcentrumpje waar je ook kon pinnen. Je kon ook excursies doen zoals kameelrijden / quatrijden / de sahra in / naar Tunis / naar de wijngebieden enz. We hadden een familiekamer wat helemaal super was, schoon, goede airco, tv, koelkastje, lieve schoonmaakster.
We hebben een zalige vakantie gehad!

met partner, Juni 2012
"Nooit meer"
Dimitri
25-6-2012 De hygiëne laat de wensen over,
Het eten was niet lekker, veel hetzelfde.
Weinig keuze van drank, stinken in het restaurant,
Ze zijn niet snel om u te helpen.
Heel lastige verkopers in het hotel,
Wifi werkt ene keer wel andere keer niet en ze doen er niets aan.
bedden in een hele week niet ververst, warm om te slapen want airco ging nog niet.

Wij gaan zeker niet meer terug!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk weekje"
Luc Abbing
6-3-2012 Een heerlijke week in een complex direct aan zee. Eten prima en gevarieerd. Animatie prima en leuk voor de kids. Ben, Calimero en de anderen aardige lui. Kamers top en schoon.

"'t was aangenaam"
MICHELLE ROOSE
4-8-2011 Voor de kinderen was het een paradijs,het is een groot complex dus was het vree rustig aan het zwembad
wel heel veel Russen!!!!vriendelijk personeel,alleen waren de alcoholische dranken niet zo lekker,frisdrank was namaak
het ontbijt was wel alle dagen hetzelfde,maar wel keuze genoeg

"Geweldige vakantie"
fam van oijen
30-7-2011 druk, levendig hotel. met echt veel russen en polen. en weinig nederlanders. kamers aan renovatie toe. maar wel dagelijks schoonmaak. animatieteam doet goed zijn best en werkt heel hard met de weinig middelen die ze hebben. 3 golfsticks en 1 bal op het hele complex. in de omgeving weinig te doen. piratenboot verschrikkelijk met 500 man op een boot met onvoldoende zit plaatsen en geen dolfijn gezien. met eten in het hotel veel te druk. een kwartier wachten in de rij was normaal ook smorgens voor de koffie. voor de kinderen een ideale plek met het aquapark kinderclub niet leuk. aleen maar tekenen. als je de ober 1 dinar geeft heb je elke avond een vrije tafel. heel corrupt maar het werkt wel zo toch 15 fijne dagen gehad met dank aan sam,nino,en de rest!

"Leuke vakantie (met irritaties)"
fam vis uit waterin...
24-7-2011 11 dagen verbleven met 2 kinderen 11 en 13. glijbanen erg leuk voor de kids. zoute water is minder. Eten is redelijk, verwacht er niet teveel van. En wees snel met opscheppen anders vreten de russen alles op. Wat een idioten zijn dat zeg. Bier in 80 verschillende glazen of soms in een koffiebekertje. piratenboottochtje is leuk maar erg druk. quadrijden is super . kamers goed en schoon. hele park wordt 24u/p gedweild. Pas op glad! Personeel vriendelijk (met fooigedachte).Animatie moet je van houden, ik ga niet voor gek staan. Sommige avondshows zijn wel erg leuk, alleen alle talen behalve Nederlands. Al met al leuke vakantie gehad. Maar tunesie heb ik nu wel gezien.

met partner, Okt. 2010
"GEWELDIG!!!"
M. v.d. laar
4-4-2011 Wij zijn met z'n 2e gegaan. Maar we zagen ook een hoop ouders met kinderen (die het gewelig vonden) we zagen jongere die van stappen hielden. En er is genoeg te doen!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit