Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,1
Cultuur
7,0
Omgeving
6,7
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,9
Het weer

40  °C

24 juli 2014

Monastir en Skanes
7,0
534 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 534 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 313 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

265 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
534 beoordelingen
Waardering
6,3
Uitgaansleven
4,7
Cultuur
6,6
Omgeving
5,8
Stranden
6,6
Sfeer
6,2
Zorg voor natuur
4,4
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Juli 2014
"Heerlijke plek voor weinig geld"vertalen
Nicole en Manou
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

23-07-2014 Ben alleen met mijn 15 jarige dochter naar Monastir geweest, vooraf vele waarschuwingen gekregen, maar allemaal voor niets. De bevolking is gewoon heel vriendelijk en het is er spot goedkoop.
Een aanrader voor iedereen met een kleine beurs die van zo'n, zee en cultuur houdt!

met vrienden, Juni 2014
"De omgeving is 1 grote vuilnisbelt"vertalen
Iris Ridderikhoff
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
2,0

24-06-2014 De omgeving van het hotel is keurig met planten en bloemen. Maar enkele meters verderop wordt alles neergegooit en nooit meer opgeruimd. Vuilniswagens NIET gezien.

met partner, Juni 2014
"Veel cultuur"vertalen
Anita
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

17-06-2014 alleen dat je niet rustig kunt winkelen want ze trekken je zowat de winkels in dat is niet leuk

met een groep, Mei 2014
"Omgeving is niet zo veel"vertalen
Dominique
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-06-2014 De omgeving van het hotel waar wij zaten (el mouradi skanes) is niet zo veel. Tegenover het hotel is een winkelcentrumpje, maar verder is het wat vervallen en is er weinig in de buurt te doen. Zelf zou ik hier 's avonds niet graag alleen of met een vriendin lopen (blonde dame van 21). Wel staan er veel taxi's voor; voor niet al te veel geld ben je zo in Sousse of Monastir.

met partner, 2014
"Voor mij geen Tunesië meer.."vertalen
Rick
Waardering
3,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
4,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

22-05-2014 Weinig leuks aan dit land..

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Een ervaring rijker,"vertalen
Fam. van Eldik
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
1,0

14-05-2014 In Monastir zijn ze in de medina erg opdringerig en niet zo vriendelijk, is onze ervaring!
in Sousse daartegen weer wel! Ze halen je wel binnen en willen graag verkopen, maar lukt hun dat niet is het ook goed!

met oudere kinderen, Apr. 2014
"In directie omgeving is niets te beleven."vertalen
diana
Waardering
4,0

09-05-2014 Monastir en Sousse zijn niet ver weg maar lopend vanuit je hotel is er werkelijk niets te zien of te beleven.

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Goed hotel"vertalen
nelis nijhoff
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

13-05-2014 Tunesie is niet een schoon land, bij het hotel is alles netjes maar daarbuiten niet.

met partner, 2014
"Aardig"vertalen
Angel
Waardering
7,0

08-02-2014 Aparte cultuur maar ik hou meer van luxe

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Monastir is een vieze stad! Er valt niets te zien."vertalen
Rien
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
3,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0

26-10-2013 Beter naar Sousse of Port El Kantaoui

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?