Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,6
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,7
Het weer

41  °C

23 augustus 2014

Monastir en Skanes
7,0
546 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 546 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 313 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

274 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
546 beoordelingen
Waardering
6,4
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
6,6
Omgeving
5,9
Stranden
6,6
Sfeer
6,3
Zorg voor natuur
4,8
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Aug. 2014
"Leuke tijd gehad"vertalen
anja heere
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

14-08-2014 de stranden om het hel waren super,,omgeving was weinig te beleven

met vrienden, Juli 2014
"1 grote vuilnisbelt"vertalen
Debbie
Waardering
3,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

27-07-2014 Overal in de omgeving afval. Door de ramadan zijn de mensen ook erg snel geïrriteerd. Er is weinig te doen.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Rommel"vertalen
gesthuizen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
1,0

07-08-2014 op de acc.is het schoon maar buiten de hekken daarvan veel afval en rommel,op de straten en in de bermen.heel jammer ze maken het land minder aantrekkelijk voor toeristen.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Leuke zonvakantie"vertalen
patricia jansen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

30-07-2014 land is opzicht niet mooi ligt een hoop zwerfaval en kapotte gebouwen
strand is mooi en schoon mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam
kan je er goed redden met engel en duits.

met partner, Juli 2014
"Monastir is een leuke stad."vertalen
Jacky en Ewelina
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

30-07-2014 De stad monastir is een leuke stad.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Heerlijke plek voor weinig geld"vertalen
Nicole en Manou
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

23-07-2014 Ben alleen met mijn 15 jarige dochter naar Monastir geweest, vooraf vele waarschuwingen gekregen, maar allemaal voor niets. De bevolking is gewoon heel vriendelijk en het is er spot goedkoop.
Een aanrader voor iedereen met een kleine beurs die van zo'n, zee en cultuur houdt!

met oudere kinderen, Juli 2014
"Mooi"vertalen
De boever Lieven
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

26-07-2014 wie al geweest is weet dat het buiten het hotel vuil is en dat je daar altijd een taxi nodig hebt maar is wel betaalbaar als je praat.
Lokale mensen vriendelijk en beleeft soms beetje opdringerrig op iets te kopen maar is normaal mensen moeten er van leven en is in andere landen niet veel beter

met vrienden, Juli 2014
"Mooie locatie"vertalen
sivdbunt
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

12-08-2014 De vakantiegangers in het hotel zijn over het algemeen russen. Dit is natuurlijk een volkje apart. Wij waren samen met 4 andere de enige nederlanders. Verder zijn de gasten engels, frans en duits. Iedereen van het personeel spreekt Frans maar met engels kom je een eind!

met jonge kinderen, Juli 2014
"Rustige omgeving"vertalen
Maurice
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

25-07-2014 Verwacht niet te veel, dan valt t altijd mee. Wil je stappen? Neem een taxi naar Sousse.
Ga je naar Monastir? Bezoek het Mausoleum.
Ga je naar de medina? Je kunt veel afdingen? Geen zin hierin? Ga dan naar een van de vele shoppingmalls. Hier zijn de prijzen vaak vast.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Come si come sa"vertalen
M. den Boef
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
4,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
4,0

25-07-2014 Mounastir en Skanes zelf zijn niet zo aansprekend.
Beter om de omgeving verder te bezoeken.
Ook diverse excursies zijn absoluut de moeite waard.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?