Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,9
Cultuur
7,0
Omgeving
6,6
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,6
Het weer

31  °C

1 oktober 2014

Monastir en Skanes
7,0
558 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 558 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 319 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

283 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
558 beoordelingen
Waardering
6,4
Uitgaansleven
4,7
Cultuur
6,6
Omgeving
5,9
Stranden
6,7
Sfeer
6,3
Zorg voor natuur
4,7
Toon score en beoordelingen van:
met partner, sep 2014
"Geeft een verwaarloosde indruk."vertalen
douwe en francien
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
6,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
3,0

30-09-2014 In de omgeving veel niet afgebouwde hotels straten zijn opengebroken geweest en niet weer opnieuw bestraat. De stad Monastier heeft een paar culturele dingen waarvan het mausoleum van de oude president het best is onderhouden, maar de Ribat van de stad was gesloten i.v.m. een renovatie, maar ik kreeg niet de indruk dat het erg opschiet om het klaar te krijgen. Wat wij begrepen hebben is dat alles stil ligt om dat de overheid geen geld meer heeft. Dit zie je ook door het hele land overal ligt puin , zijn er niet afgebouwde projecten. De echt grote trekpleister worden zo goed en kwaad als het gaat onderhouden. Wij hoppen voor de bevolking dat erna de verkiezingen een betere tijd zal aanbreken, zodat ook toeristen weer een goede indruk gaan krijgen. Mensen zijn vriendelijk.

met vrienden, Sept. 2014
"Leuk land, maar erg vies"vertalen
Ellen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
2,0

25-09-2014 Het is best een mooi/leuk land, maar overal ligt afval dat is zo jammer.

Sept. 2014
"Omgeving Kaal..."vertalen
Diana
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

22-09-2014 Buiten het resort is het erg rommelig !

met partner, Sept. 2014
"Dit nooit meer"vertalen
lida van geijten
Waardering
2,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
6,0
Omgeving
4,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

15-09-2014 ik ga er nooit meer heen eten slecht bedden slecht personeel onvriendelijk het land is erg smerig en stinkt

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Veel leuker dan menigeen denkt"vertalen
Martin
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
3,0

31-08-2014 genoeg te zien en te doen. vriendelijke mensen.

met oudere kinderen, 2014
"Mooi, voor één keer ivm cultuur daarna niet meer"vertalen
Mo
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
7,0
Omgeving
5,0
Stranden
9,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
6,0

28-08-2014 Het land is leuk aan de kust, de steden zijn echter vies en het is als toerist toch niet heel veilig

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Omgeving"vertalen
kpl-gold
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
5,0
Stranden
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
4,0

23-08-2014 Ik moet zeggen dat de mensen daar die er wonen er een puinhoop van maken en alles op straat gooien
moet wel zeggen dit is niet bij het resort maar wel waar de gewone man woont

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooie omgeving"vertalen
viona van den Berg
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

30-08-2014 Prima bestemming met kleine kinderen. We konden zo de zee in en heerlijk zwemmen

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Als je beseft waar je bent is het mooi!"vertalen
Sela
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
5,0

29-08-2014 het dorpje stelt weinig voor maar, er hangt wel een gezellige sfeer. iedereen s heel relax en geniet van de toeristen. Veel mensen zeggen dat het een vies land is. hier ben ik het niet helemaal mee eens. De mensen dragen zorg voor hun Eigen spullen en hebben daar geen plaataselijke roteb of een ander bedrijf dat het vuil ophaald het is geen Nederland.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Leuke tijd gehad"vertalen
anja heere
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

14-08-2014 de stranden om het hel waren super,,omgeving was weinig te beleven

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met je huisdier als je op vakantie gaat?