Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,1
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,7
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
5,0
Het weer

24  °C

18 april 2014

Monastir en Skanes
7,1
521 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,1 uit 10, op basis van 521 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 313 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

257 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,1
521 beoordelingen
Waardering
6,3
Uitgaansleven
4,7
Cultuur
6,5
Omgeving
5,9
Stranden
6,6
Sfeer
6,2
Zorg voor natuur
3,0
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2014
"Aardig"vertalen
Angel
Waardering
7,0

8-2-2014 Aparte cultuur maar ik hou meer van luxe

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Monastir is een vieze stad! Er valt niets te zien."vertalen
Rien
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
3,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0

26-10-2013 Beter naar Sousse of Port El Kantaoui

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Leuk, niet bijzonder"vertalen
Verbeek
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

22-10-2013 Leuk stadje met fijn zandstrand(je)

met partner, Okt. 2013
"Leuke plek"vertalen
Peter
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

19-10-2013 lkkr een week rust en niks!

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Monastir is leuk wel klein"vertalen
Jamie van zanten
Waardering
6,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

24-10-2013 Monastir leuk, skanes niet geweest

met partner, Sept. 2013
"De stranden zijn mooi"vertalen
erna van bakel
Waardering
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0

17-10-2013 buiten de hotels zie je pas echt tunesie een land wat heel langzaam uit een diep dal komt en waar mensen leven wat wij ons hier niet iets van voorkunnen stellen .

met vrienden, Sept. 2013
"Niks mis mee"vertalen
Claudia
Waardering
8,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

14-10-2013 Skanes is eigenlijk een dorp waar niets te doen is er zijn een aantal winkels met souveniers een zeepwinkel een sportwinkel en een sportcafe waar overigens wel gratis WiFi is gedurende de hele dag.
Monastir is top er is een bazaar bezoek er het graf van de president en minister en bekijk dan de begraafplaats eens van de gewone burger.
Hier is duidelijk te zien het verschil tussen rijkdom en armoede.

met partner, Sept. 2013
"Ga er met de kerst dagen weer heen"vertalen
Pi
Waardering
6,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

10-10-2013 plaats monastir is leuk veel winkels en het binnen praten in de winkels valt reuze mee

met jonge kinderen, Sept. 2013
"Eens maar nooit meer"vertalen
t schuurmans
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
9,0
Sfeer
4,0

22-9-2013 tijd heeft daar stilgestaan

met partner, Sept. 2013
"Mooi zandstrand"vertalen
mieke van doorn
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0

11-9-2013 ik hou van zonnen en zwemmen, liefst in zee, en hier zijn de smalle zandstranden heerlijk zacht en de zee is lekker warm.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?