Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,7
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,6
Het weer

38  °C

28 juli 2014

Monastir en Skanes
7,0
539 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 539 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 313 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

269 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
539 beoordelingen
Waardering
6,3
Uitgaansleven
4,7
Cultuur
6,6
Omgeving
5,9
Stranden
6,6
Sfeer
6,2
Zorg voor natuur
4,4
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Juli 2014
"1 grote vuilnisbelt"vertalen
Debbie
Waardering
3,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

27-07-2014 Overal in de omgeving afval. Door de ramadan zijn de mensen ook erg snel geïrriteerd. Er is weinig te doen.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Heerlijke plek voor weinig geld"vertalen
Nicole en Manou
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

23-07-2014 Ben alleen met mijn 15 jarige dochter naar Monastir geweest, vooraf vele waarschuwingen gekregen, maar allemaal voor niets. De bevolking is gewoon heel vriendelijk en het is er spot goedkoop.
Een aanrader voor iedereen met een kleine beurs die van zo'n, zee en cultuur houdt!

met oudere kinderen, Juli 2014
"Mooi"vertalen
De boever Lieven
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

26-07-2014 wie al geweest is weet dat het buiten het hotel vuil is en dat je daar altijd een taxi nodig hebt maar is wel betaalbaar als je praat.
Lokale mensen vriendelijk en beleeft soms beetje opdringerrig op iets te kopen maar is normaal mensen moeten er van leven en is in andere landen niet veel beter

met jonge kinderen, Juli 2014
"Rustige omgeving"vertalen
Maurice
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

25-07-2014 Verwacht niet te veel, dan valt t altijd mee. Wil je stappen? Neem een taxi naar Sousse.
Ga je naar Monastir? Bezoek het Mausoleum.
Ga je naar de medina? Je kunt veel afdingen? Geen zin hierin? Ga dan naar een van de vele shoppingmalls. Hier zijn de prijzen vaak vast.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Come si come sa"vertalen
M. den Boef
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
4,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
4,0

25-07-2014 Mounastir en Skanes zelf zijn niet zo aansprekend.
Beter om de omgeving verder te bezoeken.
Ook diverse excursies zijn absoluut de moeite waard.

met vrienden, Juni 2014
"De omgeving is 1 grote vuilnisbelt"vertalen
Iris Ridderikhoff
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
2,0

24-06-2014 De omgeving van het hotel is keurig met planten en bloemen. Maar enkele meters verderop wordt alles neergegooit en nooit meer opgeruimd. Vuilniswagens NIET gezien.

met partner, Juni 2014
"Veel cultuur"vertalen
Anita
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

17-06-2014 alleen dat je niet rustig kunt winkelen want ze trekken je zowat de winkels in dat is niet leuk

met een groep, Mei 2014
"Omgeving is niet zo veel"vertalen
Dominique
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-06-2014 De omgeving van het hotel waar wij zaten (el mouradi skanes) is niet zo veel. Tegenover het hotel is een winkelcentrumpje, maar verder is het wat vervallen en is er weinig in de buurt te doen. Zelf zou ik hier 's avonds niet graag alleen of met een vriendin lopen (blonde dame van 21). Wel staan er veel taxi's voor; voor niet al te veel geld ben je zo in Sousse of Monastir.

met partner, 2014
"Voor mij geen Tunesië meer.."vertalen
Rick
Waardering
3,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
4,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

22-05-2014 Weinig leuks aan dit land..

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Een ervaring rijker,"vertalen
Fam. van Eldik
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
1,0

14-05-2014 In Monastir zijn ze in de medina erg opdringerig en niet zo vriendelijk, is onze ervaring!
in Sousse daartegen weer wel! Ze halen je wel binnen en willen graag verkopen, maar lukt hun dat niet is het ook goed!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?