Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,9
Cultuur
7,0
Omgeving
6,6
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,5
Het weer

24  °C

27 november 2014

Monastir en Skanes
7,0
577 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 577 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 327 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

296 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
577 beoordelingen
Waardering
6,4
Uitgaansleven
4,7
Cultuur
6,6
Omgeving
5,9
Stranden
6,7
Sfeer
6,2
Zorg voor natuur
4,2
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Nov. 2014
"Mooie plek om vakantie te vieren"vertalen
Leo
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0

19-11-2014 Monastir is zeker de moeite waard om te gaan bekijken ook Souse en Port El Kantaoui zijn zeker de moeite waard.
De laatste plaats heeft een leuke haven met diverse terrassen en is het meest toeristisch.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Mooie touristische gebieden"vertalen
Richard1974
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
3,0

22-11-2014 Mooie toeristische gebieden, daar buiten een vuilnisbelt

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Leuk plaatsje"vertalen
Eraa
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
5,0

28-10-2014 Het mausoleum is een aanrader!
Om te shoppen kun je beter naar de grotere winkels (warenhuizen) gaan, deze zijn een stuk goedkoper.

Let op!!
Wij hebben meerdere malen meegemaakt dat we werden aangesproken door mensen op straat die beweerden in het hotel te werken. Zo probeerden ze dan je vertrouwen te wekken en mee te nemen naar de 'goede' winkels. Zodra ze in de gaten hebben dat ze je niks kunnen verkopen, zijn ze ineens verdwenen. Wij hebben het vermoeden dat deze mensen ingelicht worden door taxichauffeurs.

Met vrienden, Okt. 2014
"Dit nooooit meer."vertalen
Lieke
Waardering
3,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
1,0
Stranden
2,0
Sfeer
1,0
Zorg voor natuur
1,0

27-10-2014 De mensen zijn onvriendelijk. Ze willen je alleen meer oplichten en sommigen bedreigen je ook. Het is een vies land overal ligt puin en afval! Goed nadenken voor je dit boekt of anders heel snel omboeken.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Rust en relax!"vertalen
G.A.A.
Waardering
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
7,0

29-10-2014 All inclusive, geen zorgen en alles is geregeld. Goed voor ontspanning en zorgeloze vakantie. Bijzonder leuk personeel.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Dit nooit meer"vertalen
Familie van Schagen
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
3,0

17-10-2014 Tunesie is niet voor ons bestemd, stadje is moeilijk te bereiken, er valt weinig te zien.

Met partner, Okt. 2014
"Lieve mensen"vertalen
Cella
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
2,0

15-10-2014 Het dorpje zelf is gemoedelijk en de mensen zijn erg vriendelijk zeker als je ze met een lach tegemoet komt. (wat je geeft krijg je terug). En voel je dus niet verplicht om te kopen en als je koopt; de helft kan er Minstens vanaf en anders zeg je gewoon: "nee"... Vaak komen ze je dan alsnog achterna dus maak je geen zorgen.
Op straat vind je veel bouwafval en puin; de stoeptegels liggen ook niet allemaal recht.
Voor de kinderen is er weinig te doen.
Bij alles wat je onderneemt moet je denken: "Het is bijna af" en "Het is het bijna". Vaak gaan er dingen kapot onderweg of het is wat primitief voor onze begrippen. Je moet gewoon genieten en er de humor van inzien. De mensen doen echt heel hard hun best!
Wil je voor weinig lekker het zonnetje opzoeken en spreek je een mondje Engels en Frans (Frans is een pré); dan is dit toch echt een aanrader!!!

Met partner, Okt. 2014
"Redelijke omgeving"vertalen
Helen
Waardering
8,0

02-11-2014 op 10 minuten loopafstand zitten paar winkeltjes en cafes (bij Alibar ook free wifi en lekkere cappucino).
Van het complex af: de straten en de natuur wordt slecht bijgehouden. Hierdoor ziet alles er vies en verpoupert uit, soms 1/2 afgebouwde huizen/hotels.
Wij zijn met taxi naar Monastir/skanes geweest. Voor 40 dinar tourt de chauffeur je rond en verteld dan ook eea
Met taxi naar Sousse is 10 dinar, dit is een stad met hele leuke medina en ziet er redelijk schoon en onderhouden uit. Loop door medina en ontdek leuke restaurantjes.

Let op: overal proberen ze je naar binnen te kletsen en zodra je taxi uitstapt wil iemand je gidsen (probeer dus vriendelijk maar stevig nee te zeggen), verderop in de medina wordt dit stuk minder en kun je relaxter rondlopen.

Met vrienden, 2014
"Leuk, niet ver van sousse en monastir"vertalen
tim
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

02-10-2014 jammer dat onze vlucht niet op de luchthaven die er net achter ligt land, transfer zou veel korter zijn! + treinstop niet ver van hotel...

Met partner, Sept. 2014
"Veel mooie plekjes vindbaar in de omgeving"vertalen
Ike Bierhuien
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
3,0

01-10-2014 Veel excursies te doen zoals:
- Verken de hoofdstad
- Sahara, el dem, grotwoningen, zoutvlakte oase, keiroan
- Catemaran tocht.
- Piratenboot
- Glazen bodemboot
- Medina Monastir (winkelen)
- Medina Sousse (winkelen)
- Slimcenter Sousse + naasgelegen winkelcentrum (dure orginele artikelen) (winkelen)
Maak er wat van ontdek de omgeving

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Vind jij het leuk om landgenoten tegen te komen tijdens je wintersportvakantie?