Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,6
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,6
Het weer

38  °C

19 september 2014

Monastir en Skanes
7,0
553 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 553 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 319 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

280 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
553 beoordelingen
Waardering
6,4
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
6,6
Omgeving
5,9
Stranden
6,7
Sfeer
6,3
Zorg voor natuur
4,8
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2014
"Dit nooit meer"vertalen
lida van geijten
Waardering
2,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
6,0
Omgeving
4,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

15-09-2014 ik ga er nooit meer heen eten slecht bedden slecht personeel onvriendelijk het land is erg smerig en stinkt

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Veel leuker dan menigeen denkt"vertalen
Martin
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
3,0

31-08-2014 genoeg te zien en te doen. vriendelijke mensen.

met oudere kinderen, 2014
"Mooi, voor één keer ivm cultuur daarna niet meer"vertalen
Mo
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
7,0
Omgeving
5,0
Stranden
9,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
6,0

28-08-2014 Het land is leuk aan de kust, de steden zijn echter vies en het is als toerist toch niet heel veilig

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Omgeving"vertalen
kpl-gold
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
5,0
Stranden
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
4,0

23-08-2014 Ik moet zeggen dat de mensen daar die er wonen er een puinhoop van maken en alles op straat gooien
moet wel zeggen dit is niet bij het resort maar wel waar de gewone man woont

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooie omgeving"vertalen
viona van den Berg
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

30-08-2014 Prima bestemming met kleine kinderen. We konden zo de zee in en heerlijk zwemmen

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Als je beseft waar je bent is het mooi!"vertalen
Sela
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
5,0

29-08-2014 het dorpje stelt weinig voor maar, er hangt wel een gezellige sfeer. iedereen s heel relax en geniet van de toeristen. Veel mensen zeggen dat het een vies land is. hier ben ik het niet helemaal mee eens. De mensen dragen zorg voor hun Eigen spullen en hebben daar geen plaataselijke roteb of een ander bedrijf dat het vuil ophaald het is geen Nederland.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Leuke tijd gehad"vertalen
anja heere
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

14-08-2014 de stranden om het hel waren super,,omgeving was weinig te beleven

met vrienden, Juli 2014
"1 grote vuilnisbelt"vertalen
Debbie
Waardering
3,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

27-07-2014 Overal in de omgeving afval. Door de ramadan zijn de mensen ook erg snel geïrriteerd. Er is weinig te doen.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Rommel"vertalen
gesthuizen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
1,0

07-08-2014 op de acc.is het schoon maar buiten de hekken daarvan veel afval en rommel,op de straten en in de bermen.heel jammer ze maken het land minder aantrekkelijk voor toeristen.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Leuke zonvakantie"vertalen
patricia jansen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

30-07-2014 land is opzicht niet mooi ligt een hoop zwerfaval en kapotte gebouwen
strand is mooi en schoon mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam
kan je er goed redden met engel en duits.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke van deze steden denk jij dat het meest veilig is?