Beoordelingen Monastir en Skanes

Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,9
Cultuur
7,0
Omgeving
6,6
Stranden
7,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,3
Het weer

24  °C

23 oktober 2014

Monastir en Skanes
7,0
568 beoordelingen
Beoordelingen Monastir en Skanes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monastir en Skanes. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monastir en Skanes. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monastir en Skanes? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monastir en Skanes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 568 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 55 Hotels in Monastir en Skanes. Op Zoover vind je bovendien 320 vakantiefoto's van Monastir en Skanes. Je kunt 1 video van Monastir en Skanes bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monastir en Skanes. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

290 beoordelingen over Monastir en Skanes

7,0
568 beoordelingen
Waardering
6,4
Uitgaansleven
4,7
Cultuur
6,6
Omgeving
5,9
Stranden
6,7
Sfeer
6,2
Zorg voor natuur
4,3
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Okt. 2014
"Dit nooit meer"vertalen
Familie van Schagen
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
3,0

17-10-2014 Tunesie is niet voor ons bestemd, stadje is moeilijk te bereiken, er valt weinig te zien.

met partner, Okt. 2014
"Lieve mensen"vertalen
Cella
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
2,0

15-10-2014 Het dorpje zelf is gemoedelijk en de mensen zijn erg vriendelijk zeker als je ze met een lach tegemoet komt. (wat je geeft krijg je terug). En voel je dus niet verplicht om te kopen en als je koopt; de helft kan er Minstens vanaf en anders zeg je gewoon: "nee"... Vaak komen ze je dan alsnog achterna dus maak je geen zorgen.
Op straat vind je veel bouwafval en puin; de stoeptegels liggen ook niet allemaal recht.
Voor de kinderen is er weinig te doen.
Bij alles wat je onderneemt moet je denken: "Het is bijna af" en "Het is het bijna". Vaak gaan er dingen kapot onderweg of het is wat primitief voor onze begrippen. Je moet gewoon genieten en er de humor van inzien. De mensen doen echt heel hard hun best!
Wil je voor weinig lekker het zonnetje opzoeken en spreek je een mondje Engels en Frans (Frans is een pré); dan is dit toch echt een aanrader!!!

met vrienden, 2014
"Leuk, niet ver van sousse en monastir"vertalen
tim
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

02-10-2014 jammer dat onze vlucht niet op de luchthaven die er net achter ligt land, transfer zou veel korter zijn! + treinstop niet ver van hotel...

met partner, Sept. 2014
"Veel mooie plekjes vindbaar in de omgeving"vertalen
Ike Bierhuien
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
3,0

01-10-2014 Veel excursies te doen zoals:
- Verken de hoofdstad
- Sahara, el dem, grotwoningen, zoutvlakte oase, keiroan
- Catemaran tocht.
- Piratenboot
- Glazen bodemboot
- Medina Monastir (winkelen)
- Medina Sousse (winkelen)
- Slimcenter Sousse + naasgelegen winkelcentrum (dure orginele artikelen) (winkelen)
Maak er wat van ontdek de omgeving

met partner, Sept. 2014
"Geeft een verwaarloosde indruk."vertalen
douwe en francien
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
6,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
3,0

30-09-2014 In de omgeving veel niet afgebouwde hotels straten zijn opengebroken geweest en niet weer opnieuw bestraat. De stad Monastier heeft een paar culturele dingen waarvan het mausoleum van de oude president het best is onderhouden, maar de Ribat van de stad was gesloten i.v.m. een renovatie, maar ik kreeg niet de indruk dat het erg opschiet om het klaar te krijgen. Wat wij begrepen hebben is dat alles stil ligt om dat de overheid geen geld meer heeft. Dit zie je ook door het hele land overal ligt puin , zijn er niet afgebouwde projecten. De echt grote trekpleister worden zo goed en kwaad als het gaat onderhouden. Wij hoppen voor de bevolking dat erna de verkiezingen een betere tijd zal aanbreken, zodat ook toeristen weer een goede indruk gaan krijgen. Mensen zijn vriendelijk.

met vrienden, Sept. 2014
"Leuk land, maar erg vies"vertalen
Ellen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
2,0

25-09-2014 Het is best een mooi/leuk land, maar overal ligt afval dat is zo jammer.

met oudere kinderen, Sept. 2014
"Buiten verblijf niets te beleven"vertalen
william van der meu...
Waardering
3,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
1,0
Stranden
7,0
Sfeer
1,0
Zorg voor natuur
2,0

10-10-2014 middle of nowhere, buiten het hotel niets te beleven. moet het van de hotel en strand hebben wat de verwachtingen niet kan voldoen

Sept. 2014
"Omgeving Kaal..."vertalen
Diana
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

22-09-2014 Buiten het resort is het erg rommelig !

met partner, Sept. 2014
"Somber en saai"vertalen
Paul
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
7,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
3,0

06-10-2014 In Monastir zijn alleen de historische gebouwen te zien. En natuurlijk de medina al is die niet zo bijzonder. Na zonsondergang is er niets meer te doen.

met partner, Sept. 2014
"Dit nooit meer"vertalen
lida van geijten
Waardering
2,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
6,0
Omgeving
4,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

15-09-2014 ik ga er nooit meer heen eten slecht bedden slecht personeel onvriendelijk het land is erg smerig en stinkt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?