Hotel Vincci Nour Palace***** in Mahdia Tunesië beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Vincci Nour Palace***** Mahdia

Beoordelingen Hotel Vincci Nour Palace*****

Zone touristique Mahdia, 05100, Mahdia
Hotel Vincci Nour Palace scoort een 7,4 uit 10, op basis van 123 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vincci Nour Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vincci Nour Palace***** in Mahdia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 111 vakantiefoto's van Hotel Vincci Nour Palace***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Vincci Nour Palace***** met andere accommodaties in Mahdia.

97 beoordelingen over Vincci Nour Palace*****

6,7
met partner, Okt. 2010
"Absoluut geen aanrader"
Jacquemijn-Torfs
27-10-2010 Steeds het zelfde aanbod voor het ontbijt.
Steeds het zelfde aanbod voor het middag- en avondmaal. (kip en/of kalkoen,stoofvlees soms niet voldoende mals en altijd dezelfde vissoorten: sardientjes, op poon gelijkende vis en zeepaling). Altijd dezelfde weerkerende groenten,(o.a:iedere dag wortelen)
Voor het avondmaal geen aangepaste kledij vereist. (sportkledij, open t-shirt en short,) alles was toegelaten : een 5-sterrenhotel onwaardig.(Toen wij er waren: veel onbeleefde, ongemanierde Russische toeristen aanwezig.)
Een zeer uitgebreid desserten buffet.
Minimaal aanbod in de all-in formule!!
Kamer ruim en proper.
Door de oker kleur heeft het gebouw geen fris
uitzicht,het lijkt eerder een ouder hotel alhoewel pas sinds 2002 in gebruik.
Prijs/kwaliteit verhouding: te duur! Geen 5-sterren waard, eerder 4 bleke sterretjes.
Wij gaan er nooit meer terug.

met vrienden, Okt. 2010
"Geweldige vakantie gehad"
Anika
31-10-2010 Net een paar dagen terug van deze geweldige vakantie. Ik denk iedere dag weer, was ik nog maar daar. Het hotel heeft van buiten, niet echt een geweldige uitstraling. Van binnen was het netjes. De eerste bar is chaotisch maar wel gezellig. We zijn hier heerlijk uitgerust en hebben ons erg goed vermaakt met het animatie team. Je kan volleyballen, jeu de boules spelen, handboogschieten, bowlen(niet incl. maar voor 2,50 euro) golven en er is opvang voor baby's en kinderen. 's Avonds is er een leuk avondprogramma en is er disco. Jammer van de bezopen Polen iedere avond, maar ook het personeel vond dit niet leuk. Niks aan te doen dus. Service en personeel vriendelijk en goed! Hier ga ik vaker terug.

met partner, Okt. 2010
"Waar voor ons geld"
Guido Scherpereel
17-10-2010 We zochten zon en rust voor een betaalbare vakantie in oktober, en die hebben we hier gevonden. Temperatuur viel reuze mee (30°), enkel 2 avonden na 16u regen gehad.
Het hotel heeft misschien wel een ster teveel. Vele zaken mankeren die "laatste 20%..". Maar de verwachtingen waren voor ons in die richting. Nadelen bij ons: enorm veel vliegen - in restaurant en aan zwembad, qua hygiëne: tafels werden niet steeds netjes geveegd, tekort aan glazen in hoofdbar, heel zwakke service qua pedicure bvb, enorm veel ongemanierde Russen, matig ontbijt (kan zeker beter). Pluspunten: prachtig zwembad, héél mooi strand, keigoede en supervriendelijke animatie, het eten valt echt wel mee en de bediening was prima. Voor een kleine fooi tonen ze de grootste dankbaarheid. De kamers zijn geen luxe, maar alles is er voorhanden.

met vrienden, Okt. 2010
"Prijs/kwaliteit goed"
G en T
10-11-2010 Dit hotel is ideaal als je er even tussenuit wil voor een prijsje. Het eten is inderdaad eentonig, na 4 dagen heb je het wel gezien. Daarom is een verblijf van een week in dit hotel echt wel voldoende.
Een pluspunt is dat je er tegen spotprijzen prachtige uitstappen kan doen.
Vooral het Quad rijden, de piratenboot en het duiken zijn echte aanraders.
Het personeel is niet allemaal even vriendelijk, het animatieteam daarentegen is superenthousiast zonder zich op te dringen.
Ook een dikke pluim reisleider ter plaatse, hij leidt er alles in goede banen.

met partner, 2010
"Super hotel wel heel groot"
enjoy
16-9-2010 mooi hotel
maar er zijn mensen die thuis van gouden schalen en borden eten en een buther hebbben
die mensen moet niet hier komen
tuurlijk is het een groot hotel maar super mooi
en te klagen hebben we allemaal wel wat
maar ik ga er zeer zeker weer heen

met partner, Apr. 2010
"Kom graag terug onvergetelijk"
mcvanbeek
5-5-2010 Het beste hotel in heel tunesie waar ik ooit ben geweest Een service die bijna 100 procent is met een uitstekende leiding.Personeel van hoog tot laag erg vriedelijk en behulpzaam.Niet opdringend.Een staf direkteur-manager voor wie niets te veel is .Aan alle verzoeken voor eten werd voldaan en alles was er in overvloed.All-in betekend ook hier echt all-in om de 5 min. werden er comsupties aangeboden.

"Nooit meer voor ons..."
Biggetje
11-4-2010 Wij zijn hier op vakantie geweest ,en wij zijn VEEL betere hotels gewend als dit , dit waren echt 15 vreselijke dagen ,ik heb een infectie gehad van het eten :s met alle gevolgen van dien ,en bijna uitdroging...
De kamers daar en tegen zijn wel mooi , proper en ruim , het zwembad was groot maar niet altijd zuiver...
Personeel was soms vriendelijk als je ze genoeg fooi gaf...

Wij gaan hier alvast nooit meer terug naar toe...

met jonge kinderen
"Te geweldig voor woorden!!"
Zoë
1-11-2009 dit was echt de geweldigste vakantie van allemaal!!!
van al die keren in spanje enzo en nu de eerste keer in Thunesië.
dit was echt helemaal geweldig.
en speciaal een compliment aan het animatie team!!wat een geweldige mensen allemaal. en het eten is zo geweldig en ook veel!! en s'avonds een speciale kinder disco een half uur en daarna elke avond een geweldige leuke show!!!
dit moet je echt een keer gezien hebben dit hotel dit is gewoon supper geweldig sjiek !!!!!!!!!
ik had gister de tranen in mijn ogen toen ik weg moest want ik wou dat ik nog 2 weken daar kon blijven!
alles was echt practig gemaakt en er werd alles voor je klaargezet/gedaan.
en voor de mensen van het animatie team:
i hope that the nex year i come back.
because you all are great people.
and i miss you mutch!
XXXhope that i see you again! Zoë.

"Super mooi hotel"
karlijn
30-10-2009 Ik snap al het slechte commentaar van de mensen niet. Wij vonden het een super mooi hotel. Kamer was groot en altijd schoon. Eten was super lekker en gevarieerd. Bediening was altijd vriendelijk. Als je de bediening 1 dinar gaf dan brachten ze de hele avond je drankjes. Zwembad was groot maar in de tijd dat wij er waren wel erg koud. Strand was lekker dichtbij en mooie zee.
Kortom alle reden om naar vincci nour palace te gaan!!!!!!!

met vrienden, Okt. 2009
"Niet tunesisch"
Souha
17-6-2010 salaam

jullie klagen dat het geen echt 5 sterren hotel is, maar wat verwacht je in tunesie? als je daar bent moet je het in tunesische begrippen bekijken niet in nederlandse want je zit daar dan niet ;)
zelf vond ik de bediening erg aardig, zeker als je bedenkt wat hun verdienen en waar ze wonen en toch nog rondlopen met een smile, want daar denken jullie nederlanders ook weinig overna.
zelf vind ik het jammer dat je weinig echte tunsische sfeeren terug ziet daar ik hou het in ieder geval gewoon bij familie in ksour essaf. daar zie je teminste geen klagende nederlanders ;)
bousa kbira