Hotel RIU El Mansour**** in Mahdia Tunesië beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel RIU El Mansour**** Mahdia

Beoordelingen Hotel RIU El Mansour****

Route Touristique, B.P 98, 5111, Mahdia
Hotel RIU El Mansour scoort een 8,8 uit 10, op basis van 230 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU El Mansour****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU El Mansour**** in Mahdia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 248 vakantiefoto's van Hotel RIU El Mansour**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel RIU El Mansour**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel RIU El Mansour**** met andere accommodaties in Mahdia.

202 beoordelingen over RIU El Mansour****

met partner, Apr. 2012
"DIT NOOIT MEER IN DEZE PERIODE"
stevens hans
9-5-2012 Dit hotel is op die periode niet riu waardig. Het eten was er allesbehalve uitgebreid en kan misschien wel liggen aan de 70 gasten die er maar waren. Maar als je het aanbod verkleind kan je toch ook perfekte gerechten geven. Doch kan ik zeggen dat het personeel en animatie team héél vriendelijk is en toch hun best doen. Is reeds de vijfde maal dat we naar een riu hotel gaan en dit was één vande minste die we hebben meegemaakt. heb foto's gezien van mensen die er in december zijn geweest en die buffetten zagen er 10 x beter en lekkerder uit

met partner, Dec. 2011
"Prima hotel !"
Luc
7-1-2012 Van 17 tot 24 december waren we in dit uitstekend hotel. Spijtig genoeg moet je er wel een rit van zo'n twee uur voor over te hebben om er van het vliegveld in Enfida te geraken (en bij afreis uiteraard ook). Prima service, bij aankomst om 2030 Hr konden we nog eten in het overigens ook uitstekend restaurant met vriendelijke bediening. Mooie, goed onderhouden kamer met een kleine safe om wat waardevolle spullen in op te bergen. Ook het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. De animatie was iets minder aangezien we in een niet-drukke periode gegaan zijn maar 's avonds was er wel altijd een show, karaoke, een bingo of kon er gewoon ook gedanst worden. Er is ook draadloos internet aanwezig waar je 5 dinar per uur voor moet betalen ; stel er je echter niet te veel van voor want de connectie is niet altijd zo schitterend. Al bij al, een prima al-inn hotel en zeker een aanrader als je in de winter eens tot rust wil komen.
Ingrid en Luc

"Goed voor een stranvakantie"
pia en ruud
18-9-2011 Strand:
Helder water met goede ligbedden. Aardige standboys met zeer goede service.
Er is geen strandbar maar 1 minuutje lopen naar de bar aan het zwembad
Eten / Restaurant:
Voldoende keuze en goed van kwaliteit. Drankjes worden geserveerd en iedereen heeft bij diner (2 shifts) een vaste tafel wat goed werkt.
Geen hemdjes of korte broeken voor de mannen. Rosé is goed te drinken. Prima service aan tafel
Kamers:
Ruim en schoon. Prima bedden en airco. Koelkast wordt op verzoek met water aangevuld
Bars:
Beperkte maar voldoende keuze in drankjes.
sávonds saai, geen muziek op het terras wat een minpunt is, er is wel animatie tot 22:30 bij de strandbar.
Overig:
Buiten het hotel is niet veel te beleven. Vrijdags markt. Je kan met een toeristentreintje door de plaats rijden.
Redelijk wat russen, zij veroorzaken geen overlast. Redelijk wat mensen mat kleine kinderen.
Hostess van touroperator (Ellen Noorderhaven) is voortvarend en gaf prima informatie.

"Prima hotel!"
Henk en Ellen Kok
2-10-2011 We zijn hier van 17 tot 24 september geweest en op de reis na, 2 uur in de bus vanaf het vliegveld, was het verder een top hotel. Goede service, s'nachts bij aankomst nog een maaltijd op de kamer, en overdag en s,avonds was niets te veel voor het altijd vriendelijke personeel. S'avonds altijd wel een show o.i.d. en er kon ook gedanst worden. Lekker aan zee gelegen alleen van de omgeving van het hotel moet je je niets voorstellen. Wij vonden het een soort van vuilnisbak, zoveel vuil lag er op straat. Maar op het hotel-terrein was het allemaal schoon en goed onderhouden. Kortom een heerlijk al-inn hotel als je tot rust wil komen.
Henk en Ellen

""Leuk" hotel maar geen **** RIU waardig"
Jan & Yvonne
17-9-2011 Wij zijn woensdag (14-9-11) terug gekomen van een 19 daags verblijf. Waarschijnlijk zijn wij de afgelopen 11 keer in diversen RIU hotels over de wereld, té verwend geweest. Opzich een keurig hotel, mooi van opzet en een prettige ligging. Niks is mis met het strand, zwembad of kamer (4de verdieping). Maar de kwaliteit en keuze van het eten is ten opzichten van véle andere RIU hotels minimaal!!. Helaas ook in El Mansour zeer vele Russen, welke in geen enkel opzicht bijdragen aan een prettige relaxte vakantie, met name in de nacht(en)!!. Ons volgende RIU verblijf gaat toch weer richting boven of benedenwindse eilanden, waar een prettigere sfeer, gemoedelijkheid en service gegarandeerd is?!!

"Mooi, zeer verzorgd"
eva
8-9-2011 nette kamers, ook de voordeelkamers. mooi zwembad. ligging is aan zee, met een mooi strand en lekkere gratis ligbedjes.
eten is prima, elke dag een ruime keus.
service uitstekend. onze doucheslang lekte, dit werd binnen een paar uur verholpen.
personeel vriendelijk, bijna nederig. ze zijn erg blij met een fooi.
we kwamen 's avonds laat aan en op de kamerstond een maaltijd klaar. super.
's morgens vertrokken wij voor het ontbijt en konden we in een apparte ruimte toch om 5 uur 's morgen ontbijten. geweldig.

"Top hotel!"
Ilona
3-7-2011 Rit vanaf Enfidha duurde 1u 45min. Een week all inclusive, half juni geweest. Prachtig weer, een superior zeezichtkamer (bovenste etage). Nette schone kamer met balkon en uitzicht over zwembad met daarachter de zee, schitterende zonsopgang om 5.00 uur. Elke dag werden de kamers schoongemaakt. Elke dag qua ontbijt zelfde ruime keuze (diverse soorten brood, eieren,yoghurt).Elke avond iets ander diner, in buffetvorm. Voldoende keuze.
Luchen kan bij de bar aan het zwembad (beperkte keuze) of in het restaurant. Bij zwembad en strand staan borden dat het niet is toegestaan je handdoek vooraf neer te leggen, dan kan de ''staff'' je spullen verwijderen. Maar het was dagelijks aan de orde, mensen die daar dan twee weken verblijven en elke dag zelfde plek, en er wordt niets aan gedaan. Vanaf strand kun je naar Mahdia lopen, of taxi nemen (5 dinar)

met partner, Mei 2011
"Een super hotel waar je erg verwend word"
joha
6-6-2011 Zijn hier voor de tweede maal geweest omdat het een super hotel is. Iedereen even vriendelijk.
Heel gevarieerd eten alles even lekker.
Ook alles erg schoon.
Het animatieteam is ook leuk. Het is gewoon erg
gezellig daar!

met partner, Nov. 2010
"Echt super hotel"
dennis snoey
19-11-2010 Zijn gisteren terug gekomen. Echt super hotel! ,wel iets ouder dan andere hotels in de omgeving, verder niets op aan te merken. Eten goed en veelzijdig, als je hier nog wat over te klagen hebt, is er iets mis met je. Kamers zijn netjes en personeel ontzettend vriendelijk. Wij hebben in ieder geval een super vakantie gehad. Enig minpuntje zwembad niet verwarmd water.

met partner, Nov. 2010
"Voor ons om nogeens terug te gaan"
E. A. Broeren den B...
11-1-2011 Het hotel was heel erg mooi. Het viel op bij de binnenkomst dat dit hotel van goede kwaliteid was.
De service en de vriendelijkheid was enorm goed.
Alles was goed schoon. het is een gezellig hotel ook 'savonds met een drinkje en een dansje.
Het eten was lekker echter de keus van de gerechte was minder (er was ook keus voor diabetisch) maar wat er was was smakelijk en de wijn was toppie.