Hotel Mahdia Beach**** in Mahdia Tunesië beoordelingen 7.6 | Zoover

Hotel Mahdia Beach**** Mahdia

Beoordelingen Hotel Mahdia Beach****

Zone Touristique, B.P. 105, 5100, Mahdia
Hotel Mahdia Beach scoort een 7,6 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mahdia Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mahdia Beach**** in Mahdia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 70 vakantiefoto's van Hotel Mahdia Beach**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Mahdia Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Mahdia Beach**** met andere accommodaties in Mahdia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Mahdia Beach****

met oudere kinderen, 2012
"Goed hotel"
an
6-5-2012 Wij hebben er een leuke tijd gehad. Hotel Mahdia Beach is een leuk hotel waar het animatieteam erg hun best doen.
Helaas het sanitair is niet goed. De douche is echt een beetje primitief.
Maar verder hebben wij er een prima vakantie gehad.
Het was in mei wel heel erg rustig. Maar het eten was zeker prima.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke vakantiebestemming voor een goede prijs!"
kvangestel
16-5-2012 Wij verbleven in de meivakantie met 3 kids (6,5 en 2) in dit hotel. nadeel is de ligging 1u45 min van het vliegveld Enfidha. ter plaatse geweldig gelegen vlak aan strand en per taxi 10 min van Mahdia-centrum. Hotel is voornamelijk Duits georienteerd, personeel is sympathiek, er heerst een goede sfeer. animatieteam erg enthousiast; de kidsclub goed georganiseerd en prettig met leuke activiteiten voor onze 2 oudsten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"3de keer en 4de keer komt eraan"
Ellij, Jo en Erik
24-8-2011 Alles is even goed , even netjes en vooral t personeel en animatie team zijn super!!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Goed hotel, heerlijke vakantie gehad"
fam. ten Berge
30-11-2010 Mahdia beach is een goed hotel, wij waren in de herfstvakantie. Het zwembad was wel koud, er werd weinig in gezwommen. Het eten was prima, ruim voldoende keus en het smaakte prima. Vriendelijk personeel in het hotel. Familiekamer was prima, alleen het toilet en badkamer waren zeer verouderd. Aanrader is de 2-daagse jeep -en bussafari naar Sahara, deze kun je boeken in het hotel en je ziet erg veel van Tunesië, echt prachtige excursie en het geld waard!!! Verder zijn we alleen nog naar Mahdia stad geweest. Pas op voor alle Tunesische mensen die zogenaamd in je hotel werken en je willen rondleiden (daarna willen ze geld of iets verkopen in bep.winkels)! Aanrader dus!!

met partner, Sept. 2010
"Schitterend!!!"
Ellij
26-9-2010 Wij waren deze maand de 2de keer in dit hotel, 1ste keer was tussen kerst en nieuwjaar 2009, echt n aanrader om ook eens die tijd te gaan.
Hotelkamers zijn wat verouderd maar dat mag de pret niet drukken, personeel, service, eten allemaal even super en dan niet te vergeten t animatie team, die zijn echt te gek zowel voor kinderen als volwassenen!!!We hebben weer n super vakantie gehad en gaan volgend jaar zeer zeker weer terug.

met partner, Sept. 2010
"Gigantisch (groot) hotel"
km
1-10-2010 Hotel Mahdia Beach is groot - en nog groter! Om er te komen vanuit Edfinha Airport moet je rekenen op transfer van 2 uur. Je pakt dan wel tegelijk een excursie mee; je ziet een groot deel van de kust. Hotel zelf is groot, maar alles is schoon. Ruime kamers, schoon sanitair, matige bedden. Eten en drinken kan men de hele dag door en is van redelijke kwaliteit. Service is prima. Men wil alles voor je doen. Hotel wordt bevolkt erg veel Oostblokkers, Duitsers en Oostenrijkers. Je komt af en toe een verdwaalde Nederlander tegen. Strand - en bedjes - is al vroeg bezet! Tuin biedt dan wel uitkomst, mits je op tijd bent. Er is een handdoeken-service en legmatrasjes kan je huren voor 1,5 dinar p.d
Al met al een leuk verblijf - er is weinig in de directe omgeving dus 's avonds is het wat saai in het hotel. Er is animatie aanwezig.

met partner, Aug. 2010
"Zeer goede vakantie"
Jack D
26-8-2010 Midden augustus zijn we 2 weken naar Mahdia Beach geweest. Na een paar tegenvallende beoordelingen wist ik niet precies wat ik moest verwachten (hoewel ik zelf redelijk kritisch ben met beoordelingen, worden de meeste hotels die ik bezocht heb met een 9 beoordeeld.
De vakantie beviel echter zeer goed. Het hotel ligt rustig gelegen op een paar kilometer buiten Mahdia. De service is uitstekend, het personeel staat gelijk voor je klaar. Het eten is goed en er wordt af en toe gevarieerd. De kamers zijn ruim (met ba & tv) en elke dag zeer schoongemaakt. Speciale vermelding verdient m.i. het unieke animatieteam dat van 's morgens half 9 tot 's avonds 12 uur het alle gasten naar hun zin maakte. Geen moment dat er niets te doen was. (Het cijfer heb ik dan ook onder 'kindvriendelijkheid' gezet).
De sfeer en algehele indruk die het hotel heeft achtergelaten is dan ook uitstekend.

met oudere kinderen, 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar!!"
bakker
24-8-2010 Hotel Mahdia Beach is een heel mooi hotel ..de heerlijke ruime kamer die wij hadden, het onwijs prachtige zwembad, het lekkere eten voor ieder wat wils en het prachtige strand , dit alles maakte het voor ons een heerlijke vakantie en zeker een reden om nog eens te gaan. Het personeel deed ook erg zijn/haar best.....alleen het krioelt er van de Duitsers en die hebben echt een nare ikke, ik mentaliteit die leggen de avond van te voren( ondanks dat dit niet mag) altijd al handdoeken op de ligbedden en ik vind ze zeer voordringerig dat irriteerde mij wel een beetje! dus moet jij in je vakantie al xtra vroeg kijken of er nog een ligbedje voor je vrij is...maar zo zijn zij nu eenmaal dit doen zij overal!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Leuk hotel met supermooi strand"
Jolanda
17-8-2010 Wij, 2 volwassenen en 3 kinderen zijn in juli hier 12 dagen geweest.
We hebben een heerlijke vakantie gehad en de prijs/kwaliteit was zeer goed.
Inderdaad is het zo dat je je handdoek vroeg op het strand moest neerleggen, jammer maar dat is in de meeste hotels zo.
Blijkbaar doen niet alleen Nederlanders de handdoekjes vroeg neerleggen want Nederlanders waren er niet veel.
Wij vonden het personeel allemaal erg vriendelijk en behulpzaam, en ook het eten was goed en voldoende gevarieerd.
Tunesie was voor ons de eerste keer en weet niet niet of we er nog een keer heen gaan maar dat heeft niks met dit hotel te maken.
Het duiken is een aanrader.

met partner, Juli 2010
"Niet voor herhaling vatbaar."
Vd Waard
11-8-2010 Van 17 juli tot 30 juli in het Mahdia Beach resort geweest.
We moesten 5.5 uur op onze kamer wachten in de snikhete lobby. Qua eten was het de eerste dagen lekker, totdat het elke dag hetzelfde werd. Voor een bedje op het strand moet je om 6 uur je handdoek neerleggen, want rond een uur of 8 is alles bezet. Het strand verder is heerlijk.
Qua excursies hebben we een Tuktuk-tour gemaakt naar Mahdia en Salakta. Het was mooi om 'de omgeving' gezien te hebben, maar we zijn niet meer terug gegaan naar het centrum.
Het personeel in het Mahdia Beach hotel is erg onaardig en niet gastvrij. Ze kijken meestal nors, en bij de receptie kun je met engels nauwelijks uit de voeten. Er wordt daar duits of frans gesproken.
Al met al waren 13 dagen te lang. En gaan wij ook nooit meer terug naar Tunesie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende