Hotel El Mouradi Cap Madhia*** in Mahdia Tunesië beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel El Mouradi Cap Madhia***

Hotel El Mouradi Cap Madhia*** Mahdia

Beoordelingen Hotel El Mouradi Cap Madhia***

Route de la corniche, 5111, Mahdia
Hotel El Mouradi Cap Madhia scoort een 8,1 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel El Mouradi Cap Madhia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel El Mouradi Cap Madhia*** in Mahdia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel El Mouradi Cap Madhia*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel El Mouradi Cap Madhia*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel El Mouradi Cap Madhia*** met andere accommodaties in Mahdia.

10 beoordelingen over El Mouradi Cap Madhia***

alleenreizend
"Voor mij top"
vanmassenhove c
12-6-2010 zeer goed hotel voor een 3 ster netjes vriendelik niet ver van winkels en van het centrum ga zeker nog eens terug het eten is wat minder keuzes dan een 4 ster maar was verwonderd ben tevreden over dit hotel spijtig dat het toch een eind is van enfihda hetannimatie team was super catherine

"Wat minpunten."
cilia waanders
18-10-2009 Wij zijn net terug van een verblijf in dit hotel. Buiten heel veel last van vliegen, heel veel vliegen en tegen de avond van muggen, heel veel muggen. Dus neem spray, creme enz. mee. Als de ligbedden bij het zwembad net zo mooi waren als het plaatje bij de receptie dan was het oke, maar het was `n allergaartje en veel te weinig stoelen. Op het strand niet verstelbare ligbedden.
Hotel helemaal oké.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Goed hotel, goede service"
amandapanda84
18-9-2009 nou wij hadden een vroegboeking gedaan en in Juni was het een en al prachtig weer, 1 dag wat bewolking maar dat was het ook. Heel mooi strand, goed hotel, leuke mensen en wij hebben echt genoten. Veel te doen met het animatie team en dat was dan ook erg gezellig. Heel erg lekker eten, vooral buiten op het terras, pizza, patat gegrild vlees elke dag vers geserveerd. Ook lokaal eten word er geserveerd, ook erg lekker natuurlijk. Hotel kamers waren simpel maar goed, nee geen nederlandse kanalen maar wel leuk als je engels kan dan vermaak je wel. Ook leuk is de kinder mini disco was mijn dochter echt super vond! Maar minder leuk dat je geen oppas hebt om zelf naar de shows te komen kijken of naar de disco te gaan. Voor de rest, rustige lokatie, en een aanrader, als je lekker wat koekjes, chips of drinken wil, ga dan naar de winkelcentrum recht tegenover het hotel, is echt goedkoop en goed spul. Leuke aanrader ook, ga naar de markt in Mahdia, is zo leuk maar je moet wel afdingen!! TOP!!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel El Mouradi Cap Madhia*** bi...

met partner, Juni 2009
"All inn pure verwennerij."
Wilma
3-7-2009 8 dagen geweest in dit mooie, nette hotel.
Iedereen is vriendelijk en voor 1 dinar zijn ze nog vriendelijker.
Kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht, de bedden slapen prima, elke dag schone lakens en handdoeken.
Overal lekker koud water tappunten, enig min puntje voor ons was, geen klein koelkastje op de kamer, eten was goed en gevarrieerd, kortom, voor ons was het een prima hotel met goede verzorging.
Veel Italianen, maar die aten in hun eigen restaurant, wij waren de enige nederlanders, ook wel eens lekker.

met jonge kinderen
"Goed, zeker voor die prijs, aan te bevelen"
Tineke Cannas
19-5-2009 we waren wat huiverig : tenslotte maar 3 sterren. Maar het is ons heel goed bevallen. Zouden zo nog een keer terug willen.

Alles was schoon, bediening was o.k. Eten was , zeker voor die prijs, goed.
Goed zwembad. zee vlakbij.
Ook een leuk animatieteam.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Heel goed, zeker voor de prijs"
Tineke
19-5-2009 hotel el Mouradi "Cap Mahdia" is ons heel goed bevallen. We waren met 6 volwassenen en 3 kinderen in de periode van 4 t/m 12 mei.
Eten was goed. Alles netjes. Ook de kamers waren goed en werden keurig onderhouden. Een beetje harde bedden....
Prachtig strand en mooi zwembad. Niet heel groot, maar dan kun je de kinderen ook goed in de gaten houden.
Ook de markt bezocht op vrijdag. We zouden zo nog een keer terug willen...

met partner, Apr. 2009
"Prima hotel"
Wies Machiels
30-4-2009 klein hotel maar prima animatieteam
doen zich veel moeite om het iedereen naar de zin te maken

"Goed voor de eerste reis"
Veerle
12-8-2008 Dit was onze eerste vliegvakantie en het is ons goed bevallen.
Het eten iets minder maar wij zijn ook niet echt fijnproevers. Het hotel is mooi en verzorgd, en er is veel te doen samen met een goed animatieteam
In de stad vuil en heel erg opdringerig.

alleenreizend
Traveler
8-5-2008 Dit El Mouradi CAP MAHDIA 3* hotel is het kleine zusje van het El Mouradi MAHDIA 5* hotel. Net hotel, relatief klein, 2 verdiepingen hoog. 80% Italianen. Vriendelijk personeel, het eten is er goed. Lokale gerechten en ook altijd italiaans. Prachtig zandstrand. Mahdia stad ligt op zo'n 3 km.en heeft een rijk verleden (=oude hoofdstad). Taxi vasteprijs 3 dinar.Met trein naar Monastir nog geen 4 dinar (!) Het land zelf is smerig in vergelijking met Noord-Europa. Ik heb me er 1 week prima vermaakt. Prijs / kwaliteitsverhouding goed.
Geboekt via een Duitse internet touroperator. Vreemd dat er nog geen beoordeling was. Er zaten toch wel meer landgenoten.

met partner, Apr. 2008
Yoke
3-5-2008 Mooie en gezellige club, geboekt als last-minute en uiterst tevreden.
Kamers net en proper.
Rustige periode nu, was héél goede service en bediening ( enkel barchef kon iets vriendelijker)
Eten lekker .
Prima kwaliteits/prijs. Flessenwater wel betalend, geen fohn in badkamer, dus 2 minpuntjes maar is ook maar 3*club, ook al was aangegeven 4*.
Maakt niet uit wij hebben een fijne en rustige vakantie beleefd.
Hotel heeft veel Italiaanse gasten dus in zomerperiode zal het wel rumoeriger zijn.