Vakantie Beoordelingen Kairouan Tunesië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Kairouan

6,2

Kairouan

Beoordelingen Kairouan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kairouan. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kairouan. Ben je zelf op vakantie geweest naar Kairouan? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kairouan scoort een 7,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hotel in Kairouan. Op Zoover vind je bovendien 94 vakantiefoto's van Kairouan. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kairouan. Bekijk ook andere accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië.

6 beoordelingen over Kairouan

met een groep, Nov. 2009
"Mooie, rustige stad"
Rinus
Sfeer
12-4-2011 Kairouan heeft enkele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn zoals de Waterbassins van de Aghlabiden, vanaf een hoog terras in het ontvangstgebouw heeft men er een mooie uitzicht over.
Verder is de Sidi Sahab moskee de moeite waard, het is een erg mooi complex met fraaie tegelwanden.
De topatractie van de stad is echter de Grote Moskee een prachtig complex dat beheerst word door een vierkante minaret, vanaf de fraaie binnenhof kan men de prachtig bewerkte deuren van de moskee aanschouwen.

met een groep
"Dit nooit meer!!"
Nienke Hiemstra
Omgeving
1-11-2009 Zeker een zeer slechte ervaring. De medina is zeker af te raden voor vrouwen: we werden lastig gevallen door de plaatselijke mannen. Verder zijn we bestolen op de hotelkamer en waren de kamers erg smerig.
Verder is er ook weinig te beleven in de stad. Voor ons dus zeker geen bezoek aan Kairouan meer!!

Gryp Gorremans
Omgeving
22-5-2008 Ik werd verliefd op Kairouan.
Kairouan is een van de enige echte arabische steden die je in dit deel van Tunesië zal tegenkomen. Een stad die niet volledig overgenomen werd door toerisme.
Een stad waar geleefd wordt! Een echte stad.
Toeristen in shorts en bikinis worden niet vriendelijk ontvangen. Wij gingen echter in lange broek en ik als vrouw met een omslagdoek. We werden aangesproken op straat. Maakte praatjes met de winkeleigenaars. Kregen complimenten van de moskeebewaarders. overal was iedereen zeer enthousiast over onze aanpassing aan hun cultuur.
je moet hier zeker heengaan wanneer je van een echte arabische stad houdt. Maar wegblijven als je eerder van het toerisme houdt en niet tegen de soms zeer authentieke leefwijze kan!

met partner, Dec. 2006
"De Moskees waren mooi, maar de rest was niks"
Wim
Sfeer
15-4-2010 In Kairouan valt heel weinig te beleven, je kunt er een paar moskees bezoeken, maar verder vond ik er niets aan. Wat ik nog nooit meegemaakt heb, is dat je een bewijs moet halen om foto's te mogen maken en daar moest je voor betalen. Dat is niet vriendelijk voor de toeristen. De straatverkopers zijn zeer brutaal en vasthoudend, het leken wel horzels. Er waren niet veel restaurantjes te vinden en de meeste lagen buiten het centrum. Uitgaan kun je daar helemaal vergeten

Roxy
Omgeving
1-7-2005 In Karouan ligt een grote moskee en een mausoleum en dat is alles. Voor de rest is er niks, het is er vies warm en allemaal straatjes vol met slagers. Nou daar wordt je ook niet vrolijker van .

Familie, Aug. 2004
rbluekens
Omgeving
8-6-2006 Schiiterende stad. Je waant je in bijbels tijden. Ver weg van de chique ressorts aan de kust.