Hotel Vincci Taj Sultan***** in Hammamet Tunesië beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vincci Taj Sultan*****

6,5

Uitzicht vanaf het zwembad op het hotel.

Beoordelingen Hotel Vincci Taj Sultan*****

B.P. 253 Yasmine Hammamet, TN-8050, Hammamet
Hotel Vincci Taj Sultan scoort een 7,3 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vincci Taj Sultan*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vincci Taj Sultan***** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Hotel Vincci Taj Sultan***** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Vincci Taj Sultan***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Vincci Taj Sultan***** met andere accommodaties in Hammamet.

33 beoordelingen over Vincci Taj Sultan*****

6,6
met oudere kinderen, Mei 2012
"Véél betere hotels voor dat geld. Géén aanrader !!"
Fam. Verheij
10-5-2012 Veel zon gehad. Van buiten is dit een zeer mooi hotel. De kamers zijn er redelijk. Er wordt slecht schoongemaakt. Er is ook een heel mooi zwembad aanwezig en het ligt direkt aan het strand. Dan heb je nu alle positive dingen verteld. Het personeel heeft alleen oog voor de Russische dames en er zijn veel zeer irritante Russen in het hotel. Het eten is zeer eentonig weinig keus en van slechte kwaliteit. Het eten van de grill is niet gegrilt maar verbrand. Ook sta je voor het eten lang in de rij te wachten. Ook de Hamam in het hotel is niet goed. Betaald voor een pakket van 2,5 uur maar na 1,5 uur stonden we alweer buiten. Beter om excursies te gaan doen want in Hammamet is er niets te beleven. Ook in het hotel geen animatie en sluiten de bars al om 23.00 uur. Geen rookvrije zone aanwezig. Voor dit geld hadden we een super deluxe vakantie in Turkije gehad.

met partner, Apr. 2012
"Dit is geen 5 sterren hotel"
G. den Besten
2-5-2012 Dit hotel is zijn 5 sterren niet waard. Het personeel is er niet opgericht om je het naar je zin te maken. Het eten is eentonig en de organisatie van de maaltijden is zeer amateuristisch, want vaak staan er lange rijen, omdat het eten nog moet worden klaargemaakt. Om 7 uur zijn de meeste ligbedden al bezet, omdat het wordt toegestaan om de gehele vakantie je handdoek te laten liggen. Jammer, de volgend keer weer ergens anders heen.

met partner, Apr. 2012
"Vergane glorie"
Familie Van der Mei...
10-5-2012 Wij waren in dit hotel op 23 en 24 april 2012. Waarschijnlijk was dit voorheen een goed hotel maar de hygiëne nu is ondermaats. De toiletten in de lobby waren niet schoon en wij hebben geconstateerd dat het toiletgebouw van het zwembad vies was en niet werd schoongemaakt. In de douche van de kamer zaten schimmelresten. Verder was het eten lauw, was de lunch niet op tijd open, werden borden niet afgeruimd en moesten we vooraf de drankbriefjes aftekenen. Na de klacht over de hygiëne zijn wij overgeplaatst naar een ander hotel.

met vrienden, Okt. 2010
"Geweldige vakantie gehad!"
Inge
16-10-2010 Net terug van 8 dagen Taj Sultan.Geweldige dagen gehad! Mooi en luxe hotel,vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie en ruime kamer met zeezicht (had ik ook geboekt) . Wij hadden HP,en beide bufetten dagelijks echt super in orde en enorm veel keuze.Dagelijk schoonmaak kamer,om de dag nieuwe lakens op de bedden,en iedere dag schone handdoeken.Ook kun je handdoeken voor strand en zwembad apart halen. Entertainment erg leuk,iedere avond wel een voorstelling of iets te doen,en het animatieteam doet echt zijn best om je erbij te betrekken.Zoals darten,volley,yoga en aquagym.Erg leuk allemaal! Ligging van hotel is in een rustige wijk met eigenlijk alleen maar resorts.Als je de straat uitloopt,kom je aan de boulevard,met winkeltjes en restaurantjes,en op 10 min afstand te voet zit in de de nieuwe medina.Oude medina is echter ver,en hiervoor is taxi of treintje ideaal.Erg goedkoop!!

met partner, Sept. 2010
"Een modern arabische land"
sandra en paul
6-10-2010 Heerlijke week doorgebracht in de Taj Sultan, een goed 5 * hotel.Goede service ,vriendelijke personeel( een 'goedemorgen' en zo af en toe een 'tip' doet ook goed.De personeel werkt hard om het naar iedereens zin te maken).
Lekker eten ,als je halfpensioen boekt, en een heerlijke stand restaurant. Prijs zijn heel goed. Kamers zijn schoon, licht en ruim. Wij hebben het echt warm/heet gehad eind sept. 30 grade en dat op 3 uur vliegen.
Een min punt ,maar daar kan de hotel niets aan doen:
Overdag luidruchtige Spanjaarden,en 'savonds buffet-alert voor Russen.
Verder eenl international publiek, die allemaal lekker willen ´chillen´, heerlijk.

met partner, Mei 2010
"Top vakantie"
Asha
18-11-2011 Geweldige tijd gehad. Vriendelijke personeel, geweldige faciliteiten (sauna, massage,etc.). Het eten was lekker (na een paar dagen wordt het wel alledaags)
Voor de rest een aanrader.

"Superweek gehad in Taj Sultan"
Peter
1-11-2009 Net (1 november) teruggekomen van een heerlijke week in Taj Sultan. Gezien de prijs waren onze ervaringen boven verwachting. Met je zwembroek aan zo naar het strand of zwembad! Hoort gewoon bij het hotel en je hoeft geen weg over te steken. Zeer grote kamer met 2 toiletten (1 met bad en 1 met douche! Eten gewoon goed. Veel rauwkost en uitgebreide desserts. Bij het warme buffet en het vers gebakken vlees of vis altijd wel iets van je gading te vinden. Van de arabische sfeer in de medina's en markten moet je houden (of niet). Altijd heel veel afdingen. In de Capitool reisgids staat dat je op de markt van Nabeul niet kunt afdingen, dat is een grote misvatting!!! Wij hebben daar verschillen dingen gekocht voor 1/5 van de oorspronkelijke prijs!! Wij gaan weer terug naar Taj Sultan!

met partner, Okt. 2009
"Goed hotel op een mooie plek."
Lucas en José
6-11-2009 Uitstekend hotel. Vriendelijk personeel. Mooie kamer. Wordt elke dag schoongemaakt. Wij hadden volpension. Zowel ontbijt, lunch en diner zeer uitgebreid. Er is ontzettend veel keus. Ideale ligging. Je loopt zo naar het strand. Heerlijk zwembad met bar. Je kunt deelnemen aan diverse aktiviteiten.
Kortom, een aanrader. Als wij weer naar Tunesië gaan, dan zeker weer in Vincci Taj Sultan.

met partner, Okt. 2008
runner
26-10-2008 Zeer net, zeer vriendelijk personeel, zeer lekker en gevarieerd eten. Mooie ligging aan zee, dichtbij medina, zeer vele ligzetels,vrije strandlakens... alles was prima.
zeker aan te raden

"Niet voor herhaling vatbaar."
E.s.
13-9-2008 In augustus zijn we 2 weken in dit hotel geweest.De saharatour is inderdaad een aanrader. In 2 dagen zie en doe je veel.De kamers waren goed maar de schoonmaak was niet optimaal. Het ontbijt was goed maar het avondeten hadden wij naar een halve week al wel gezien. Het was koud en er was heel weinig variatie. We zijn dus ook maar lekker uit eten geweest. De restaurants bij de haven zijn allemaal erg gezellig en best lekker. Waar wij ons ook erg aan geërgerd hebben waren de weekenden. Het was gewoon een openbaar zwembad waar heel Hammamet kon zwemmen. Er kwamen hele families om lekker te zwemmen. Op zondag werd er ook speciaal een bbq voor deze mensen gegeven?!? Jammer...ontspannend was het zeker niet in het weekend!!! Een dag(paar uurtjes)hotelkamer bijboeken omdat je laat terug vliegt is ook geen grapje...110 euro voor een paar uur...erg jammer maar de service was ook niet top!!!