Lodge Tunisia Lodge**** in Hammamet Tunesië beoordelingen 8.3 | Zoover

Lodge Tunisia Lodge**** Hammamet

Beoordelingen Lodge Tunisia Lodge****

Yasmine Hammamet , 8050, Hammamet
Lodge Tunisia Lodge scoort een 8,3 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Tunisia Lodge****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Tunisia Lodge**** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Lodge Tunisia Lodge**** vinden. Je kunt 1 video van Lodge Tunisia Lodge**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Lodge Tunisia Lodge**** met andere accommodaties in Hammamet.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Tunisia Lodge****

met partner, Mrt. 2009
"Nooit meer"
Anoek & Jurren
22-4-2009 Personeel en animatie erg slecht.
Eten erg slecht
alco. drank aangemengd met water

met partner, Okt. 2008
"Goed"
e. horyon
3-11-2008 algemeen goed. Eten viel tegen naar wat wij europeanen gewend zijn. Goed stukje vlees (kip uitgezonderd) zit er niet bij. Vescheidenheid aan drank is minimaal. Geef ze vooraf een fooi en lopen hard voor je. Algemeen zeer vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Juni 2008
"Wat een super hotel"
Okke en Sytske Eiss...
24-6-2008 Onze huwelijksreis hebben wij in Tunesia Lodge doorgebracht. Het personeel was echt heel behulpzaam en het eten was heel gevarieerd. Vooral erg lekkere toetjes maar er was ook bij het hoofdgerecht altijd wel iets lekkers. Zelfs het internetten was goedkoop en de all-inclusive is zeer goed bevallen. Frisdrank was erg zoet, maar de fanta uit de supermarkt smaakt hetzelfde. Het hotel staat in Yasmine Hammammet en dat is een wijk met alleen maar hotels, de locals wonen ergens anders, hier moet je van houden. Het hotel is wel lekker dicht bij het strand en ook daar is een bar waar je all-inclusive geldig is. Mocht je wat van Tunesie willen zien is de tweedaagse excursie naar het zuiden zeker aan te raden.

met partner, Juni 2008
Trijnie en Cor
15-6-2008 Wij zijn net vannacht terug gekomen van Tunesia Lodge.
En in in woord veel lof voor dit hotel
alles was echt TOP.
eten en drinken helemaal geweldig,ruime kamer. ruime badkamer,mooi weer en wat wil je dan nog meer.
Dit is nu al de 5e keer dat wij in Tunesie zijn geweest en tot nu toe 1 van de beste hotels die wij er hebben bezocht.
Mensen die over dit hotel wat te klagen hebben die moeten zich een keer opgeven voor het programma GROETEN UIT DE RIMBOE dan mag je misschien klagen over het eten en alles er om heen maar niet van dit hotel want dan kun je beter thuis blijven.

met partner, Mei 2008
Sharon en arwind
8-5-2008 Heerlijke relax vakantie gehad. Hotel is goed. Het staat er al een tijdje wat als voordeel heeft dat het heel mooi begroeid is met kleurrijke planten. Nadeel is (voor degene met oog voor detail/ mierenneu... ) dat het hier en daar wel wat aan onderhoud nodig heeft. Zwembad is erg leuk met die watervallen, maar was wel koud.
Het eten is ook goed. Er is veel keus (kip, rund, soms lam of kalkoen, verschillende groenten, salades etc, en ook altijd een tunesische specialiteit) dus er zit altijd wel wat lekkers bij, ik was vooral weg van het toetjes buffet. Drinken is minder, eigengemaakte frisdrank en matige wijn. Bier is wel lekker.
Er loopt een animatie team rond, die over de dag verschillende dingen doen om je (vooral de kids natuurlijk) te vermaken. Ze komen ook bij je zitten tijdens het eten. Of je dat altijd leuk vind moet je zelf maar uitmaken.
Het is wel een cultuur die je altijd wat probeert te verkopen, maar wel voor een goede prijs hoor! Want je bent al snel een goede vriend.

met partner, Nov. 2007
Marjan en Coen Wild...
26-11-2007 We zijn net terug uit Tunesia Lodge en we kunnen vertellen dat het er grandioos is. Goed eten en drinken, mooie schone kamer, zeer vriendelijk personeel. gewoon goed. We snappen dan ook niet dat er mensen zijn die het vreselijk afkraken hoor. Ik zou niet weten wat deze mensen willen of gewend zijn. Wij hebben veel plezier gehad en een zeer goede verzorging. Leuk contact met de mensen die er werkzaam zijn. Tot aan de kamermeisjes toe. Had iemand iets te vieren, dan werd er door personeel goed aandacht aan besteed om het voor die desbetreffende perso(o)n(en) zo leuk mogelijk te maken. Nou, voor ons meer dan lof voor dit heerlijke hotel. Zeker voor herhaling vatbaar. En voor anderen zeer aan te bevelen.

Marijke
9-10-2007 Vonden het eten heel maar dan ook heel slecht. Tevens zijn alle gasten allemaal Franse mensen.En als je de taal niet of nauwelijks spreek,en je bent de enige hollander is dat niet erg leuk.
Voor ons trouwens nooit meer tunesie

Familie, Okt. 2007
Trisha Simons
6-11-2007 Een van de fraaiste hotels van Hamamet Yasmina (ik heb er diverse bezocht tijdens mijn verblijf in Hamamet), rustig, intiem, mooi ingericht. We hadden een prachtige, enorme kamer. Het personeel is altijd vriendelijk, het animatieteam super enthousiast. ChouChou is onze grote vriend geworden. We zijn 2 weken gebleven, na 1 week heb je het eten er wel gezien, het is lekker, maar duidelijk ingesteld op bezoekers van 1 week.

Een groot minpunt, voor wie het een moer kan schelen, is dat het personeel alleen wordt uitbetaald als de baas daar zin in heeft. Vooral zuur voor het animatieteam dat zich van 8 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts het laplazarus werkt en blij moet zijn met kost en inwoning. De jongen van het animatieteam die vroeg wanneer hij nu eens uitbetaald zou worden, kreeg zijn geld, maar ook zijn ontslag.

Ook de attente jongens achter de bar worden gekort op hun salaris als klanten protesteren omdat er na 23 u voor drank betaald moet worden.

met vrienden, Okt. 2007
Angélique
12-10-2007 Tunisia Lodge's kamers zijn eenvoudig maar goede vakantie behoort niet te veel tijd op de kamer maar buiten te zijn.
De lobby is heel sfeervol met planten en buiten bij het zwembad ook mooi!
De mensen zijn heel erg vriendelijk en proberen je vakantie echt een succes te maken. Bij het restaurant probeerden ze altijd een plekje buiten te regelen, barpersoneel ook zeer behulpzaam en het animatieteam heeft keihard gewerkt om de groep mee te krijgen (vooral complimenten voor Kahled, Kareem, ChouChou en MoMo)!
Leuke excursie mogelijkheden (aanrader 2-dagen sahara tour incl kamelenrit)

Familie
Gré-elle
3-8-2007 hallo wij zijn ook een week in tunisia lodge geweest!
ik vondt het een mooi schoon hotel met lekker eten er zat altijd wel wat lekkers bij veel keus (niet veel vlees)
na elf uur gaat de bar dicht maar dat staat ook in de reisgidsen animatie was ook goed!
en heel vriendelijk personeel
buiten het hotel veel winkels en een gezellige boulevard
ik heb er een hele leuke gezellige week gehad en kan het iedereen aanraden!

1 2 3 4 5 volgende