Hotel Sun Garden** in Hammamet Tunesië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sun Garden**

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Sun Garden**

B.P., 8050, Hammamet
Hotel Sun Garden scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sun Garden**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sun Garden** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Sun Garden** met andere accommodaties in Hammamet.

2 beoordelingen over Sun Garden**

Angela
2-7-2005 Net terug van een weekje Sun Garden dat sinds drie maanden Caribbean World Garden heet. Tja, wat moet ik er van zeggen. Het hotel was qua inrichting okay, het personeel heel erg aardig en behulpzaam, de kamers matig, het buffet overvloedig, maar qua afwisseling was er niet veel aan eten te kiezen. Het grote minpunt is dat het hotel voor 90% volzit met Italiaanse gezinnen en dat betekent dus heel veel drukte en herrie.
Met andere woorden, niet een hotel waar je naartoe moet voor je rust, maar wel geschikt als je vertier voor je kinderen zoekt.

shanti
10-5-2005 wij zijn deze meivakantie geweest in het sun garden hoten ik moet zeggen dat het egt TOP was gewoon , we kregen alle aandacht en de mensen zijn zooo gastvrij gewoon wij waren gewoon heeeeeeeeeel erg tevreden hierover.
de animatieteam was ook altijd overal aanwezig en we hebben leuke dingen geedaan leuke activiteiten enoz.
kortom het is een 3 sterrenhotel maar ik vond het zelf veel meer waard dan 3 sterren!!!service en alles was veeeeeeeeel beter "!! mijn vakantie was kortom gewoon TOP! :D