Hotel Les Orangers Beach Resort**** in Hammamet Tunesië beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Les Orangers Beach Resort****

Hotel Les Orangers Beach Resort**** Hammamet

Beoordelingen Hotel Les Orangers Beach Resort****

BP 7 - Rue de Nevers, 8050, Hammamet
Hotel Les Orangers Beach Resort scoort een 8,8 uit 10, op basis van 128 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Les Orangers Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Les Orangers Beach Resort**** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 216 vakantiefoto's van Hotel Les Orangers Beach Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Les Orangers Beach Resort**** met andere accommodaties in Hammamet.

122 beoordelingen over Les Orangers Beach Resort****

met partner, Nov. 2011
"Heeeeerlijke"
Maria
20-11-2011 Wat een resort .... Ja het moet een likje verf maar de mooie planten en bloemen en buitengewone vreindelijkheid van personeel , heerlijke kamers en geweldige eten maakt alles goed ... Binnenbad is oud maar warm en groot ... Buitenbad is prima en gezellig ... 24 uur per dag eten klaar .... 5 restaurants en 2 snackbars ... Je glazen overvol of liever een fles mee? Disco op volle toeren met enthousiasme 2 bezoekers bezig houden ( november) ... De clubs vlak bij bleken voor ons te laat op volle toeren te draaien hoorde we laatste dag :( ..... Wij zaten tussen bejaarden in enorm goed resort .... Helaas is de lobby net aangepakt en heeft foute te moderne net niet hippe aankleding maar buiten is het top ... Strand is erg leuk met de rieten dakjes ... Weer was niet zo mooi en dan is de hammam een aanfluiting .... Die moet aangepakt.. De animatie staat er alsof het de eerste avond van het seizoen is .....

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Super!!"
.......
30-4-2012 we hebben echt een geweldige vakantie gehad in tunesie! we waren met 11 personen, dus best een grote groep. toch werd er altijd een tafel voor ons geregeld en hadden we altijd plek. het personeel is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar. het strand zag er erg leuk uit met die rieten dakjes. de waterpijp bar is wel wat moeilijker te vinden maar daar is het ook erg gezellig. ons uitzicht vanaf de kamer was wel wat minder want er stond een flinke boom voor ons balkon. daar groeide dan wel weer lekkere mandarijnen aan! we hebben ook nog een excursie gedaan. we zijn gaan quad rijden. we zaten wel helemaal onder het stof toen we terug kwamen en er word wel meer beloofd dan waargemaakt. een minpunt is wel dat er op het strand veel verkopers rondlopen die je van alles aan willen smeren. van popcorn en donuts tot grote schelpen en sigaretten. het eten was erg lekker en de discotheek was ook erg leuk met brede bewakers enzoo.. we hebben genoten!!

we hebben echt een TOP vakantie gehad!!!

"Heerlijke plek, mocht diervriendelijker zijn"
kavee
5-1-2012 Hotel Les Orangers een heerlijke plek om te verblijven, schoon, netjes, heerlijk aan het strand met vriendelijk personeel die snel zorgen voor een ligplaats.
Goede verzorging geeft dat dieren er beter uitzien, gasten vertederen Zal leiden tot een freq terugkeer van gasten en goede beoordeling.
Besparing is vooral te zien in het terug brengen van het gifstoffen leggen om muizen en ratten te verdelgen.
personeel in de restaurants, behulpzaam,vriendelijk, wijst vrije plaatsen, zorgt dat je glas word bij gevuld .
als er klachten zijn over voedsel in het restaurant gaat dit meestal over, tekort aan soorten vlees en vleeswaren, ontstaat doordat gasten grote hoeveelheden van het beste word gepakt, gasten die later komen dan niets hebben.

alleenreizend, Sept. 2011
"SUPER!!"
L.Lammers
19-5-2012 Super accommodatie!
Super aardig personeel!
Super eten!

"Heerlijk!"
Y
19-11-2011 In september voor de tweede maal genoten van de gastvrijheid in dit hotel.
Eten is iets soberder dan 2 jaar eerder, maar is nog steeds veel beter dan gemiddeld.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch hotel"
E. van As
27-7-2011 Wij kwamen hier terecht omdat we slechte ervaringen hadden in een ander hotel en ons verblijf kon worden omgeboekt.
Les Orangers is heel goed, super aardige personeel dat geen moeite te veel is, prachtige kamers met zeezicht, heerlijk eten met veel variatie, prachtig strand, animatieteam fantastisch, heel grappig en enthousiast met hilarische shows 's avonds (vooral Mido en Brahim!).

"Geweldig Hotel, uitstekende service!"
Karina
25-6-2011 We verbleven tien dagen in dit resort. Het was echt fantastisch! De mensen waren aardig, het animatieteam was geweldig (ook al wilde niet iedereen geanimeerd worden).
Het eten was er ook ontzettend goed en lekker, ruime keuze en er werd heel hygiënisch gewerkt.
De tuin is heel mooi.
We hebben helemaal niets van onrust gemerkt en zijn ook veel buiten het resort geweest.
In 30 minuten loop je langs het strand naar Hammamet Stad en in 1 uur naar Hammamet Yasmin.
Hammamet Yasmin is niet zo bijzonder maar er is wel een pretpark. Hammamed Medina is ook leuk als je buiten het toeristische gedeelte komt.
Tip: Neem een taxi naar de Medina dat kost 3 dinar (Eu 1,50) wij gaven altijd 5 dinar, er staan bijna altijd taxi's bij het Hotel.
Aanrader: de TO georganiseerde trip naar Cartago en Sidi Bou Said.
Aanfuilting: de door TO georganiseerde trip naar Hammamet, we hebben twee uur gedaan over een rondje van 10 minuten.
Tegenvaller: 14 uur minder vakantie door omboeking van TO

"Goed resort"
Juan
20-6-2011 T.o.v. vorig jaar is het eten duidelijk minder. Met name de kwaliteit van de vleessoorten is niet al te best meer (vaak vet en/of taai).

met vrienden, Mrt. 2011
"Zeer prettig hotel met vriendelijk personeel"
Ko Roelofs
20-3-2011 We hebben in dit hotel een zeer prettige week gehad. In verband met alle gebeurtenissen waren er maar weinig gasten (helaas voor het hotel). Zowel binnen als buiten het hotel waren de mensen zeer vriendelijk en gastvrij. Van ongeregeldheden was niets te merken. Prachtige excursie (met privé taxi) gemaakt naar Cartago. Kamer met zeezicht was prachtig en zeer schoon. Eten was prima en zeer gevarieerd.

met partner, Okt. 2010
"Geweldig"
Wil en Berbel
10-11-2010 Bij aankomst klein "probleempje"overboekt, 1 nachtje in het naast gelegen Hammamet geslapen, daarna kregen we een kamer met zeezicht (Superior). Service perfect, eten super, en ja het hotel ligt wat afgelegen maar met de taxi (of langs het strand een kleine wandeling) ben je zo overal waar je heen wil en het kost geen drol. Wij hebben Tunesie ervaren als geweldig en gaan zeker volgend jaar terug. De mensen zijn er heel vriendelijk en behulpzaam als ze het gevoel hebben dat jij hun in hun waarde laat.