Hotel Le Paradis Palace**** in Hammamet Tunesië beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Le Paradis Palace**** Hammamet

Beoordelingen Hotel Le Paradis Palace****

AVENUE DE LA PAIX, 8050, Hammamet
Hotel Le Paradis Palace scoort een 8,1 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Paradis Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Paradis Palace**** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 170 vakantiefoto's van Hotel Le Paradis Palace**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Le Paradis Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Le Paradis Palace**** met andere accommodaties in Hammamet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen over Le Paradis Palace****

met partner, Apr. 2012
"Beste hotel ooit geweest!"
Kelly Huisman
12-5-2012 Hotel Paradis Palace is een super hotel. Het personeel is zeer vriendelijke, het eten is gevarieerd en heel lekker, de kamers zijn schoon en netjes en worden dagelijks bijgehouden, overal is aan gedacht en je komt echt niets te kort.

met een groep, Apr. 2012
"Geweldig Hotel! "
Marcella
17-5-2012 Eind april 2012 met de familie naar hotel le paradis palace. ( 6 volw. en 2 kinderen van 8 en 10 jaar ) Kamers waren schoon, en elke dag schone handdoeken. Eten is goed en veel variatie en keuze voor iedereen. Wij hebben alles gegeten en niemand is ziek geworden. Het personeel is erg vriendelijk. En zeker het animatie team was een topper!! mede door hun hebben er het erg naar ons zin gehad! Wij waren wel in een rustige periode dus dat was voor ons een groot voordeel. In de zomer is het een stuk drukker. Maar wij vinden dit hotel een echte aanrader!

alleenreizend, Okt. 2011
"Geriefelijk hotel"
Albert van Zon
22-10-2011 Hotel Le Paradis Palace in Hammamet is een geriefelijk hotel waarbij je niets ontbreekt.De ligging is perfect, direct aan een breed zandstrand met ligbedden en rieten parasols. Het personeel doet werkelijk alles om het de gasten naar de zin te maken. Ook in het restaurant is men supervriendelijk (ook als je geen fooi geeft!!). De animatie is goed te noemen en men doet veel voor kinderen. Prijs/kwaliteit is perfect. Niet duur voor wat men krijgt. Men kan hier werkelijk de hele dag door eten en drinken. De kamers zijn ietwat gedateerd, maar wel perfect onderhouden. Bedden zijn goed en schoon. De kamer wordt elke dag helemaal gedweild en elke dag schone handdoeken. Als je iets wenst wordt je op je wenken bediend. Men heeft hier gratis Wi-Fi. Het lunchbuffet wordt geserveerd bij de "Barbeque" De 2e voertaal is hier Frans, maar met engels kun je hier goed uit de voeten. Wel spreekt men makkelijker Duits, omdat er nu eenmaal veel Duitse toeristen komen

"Alles duits gericht"
deborah
9-10-2011 Hotel is helemaal duits gericht,ze spreken je zelfs aan in het duits.Wat helemaal niet leuk is.Je verwacht toch dat animatie enzo,ook in het engels wordt verzorgd.Eten is redelijk eentonig.Als je een fooi geeft,doen ze alles voor je,doe je dit niet,dan kan je soms zelf het bestek halen ipv dat je het aan tafel krijgt.Wel goed gelegen,direct aan het strand.Kamers zijn zeker groot genoeg.

"Prima service goed gerenoveerd"
carolien
16-11-2011 eten was heerlijk en uitgebreid dagelijks wisselend thema,maar de borden niet schoon,wat resulteerde in diarrhee (of was het toch de vis/kip ?)
strand heerlijk wit en schoon.altijd voldoende bedjes ook aan het grote,schone zwembad.obers lopen rond met drankjes aan het zwembad en brengen deze tot aan je bedje.alles met een brede glimlach en ook zonder fooi.
kamers zijn ruim en schoon,wij haddenzee/zwembadzicht,prachtig

"Mooi gelegen"
Van Lombergen
23-9-2011 Het hotel is prachtig gelegen aan een uitgestrekt zandstrand. Prima eten, vriendelijke bediening. Buiten eten kan enkel 's middags wat wel jammer is bij het prachtige weer. Met veel volk is het in het restaurant veel te warm. Kamers zijn in orde, badkamer is aan renovatie toe.

"Geweldig hotel"
henk en wies
5-8-2011 het hotel is echt goed vriendelijk en behulpzaam personeel wij kwamen s'nachts aan ze vroegen gelijk willen jullie nog wat eten dan maken we het en het praatje dat ze alles doen voor een fooi klopt niet want zelfs zonder fooi doen ze alles voor je het ontbijt,middageten hapjes tussendoor en het avondeten was perfect niet eenzeidig genoeg afwisseling wij gaan zoiezo weer terug toen we weggingen kwam het personeel die we hadden leren kennen allemaal afscheid nemen

"Heerlijk hotel!!!"
A. Hoogenboom
23-8-2011 Le Paradis is een hotel waar je na een keer gewoon weer een keer terug moet. het mooie prive strand, het lekkere eten en vooral de superverzorging van fantastisch personeel maakt dat je je heel snel thuis voelt. Wij zijn in juni twee weken geweest en gaan heerlijk eind september nog even voor elf dagen genieten voordat die winter weer begint.

met vrienden, Mei 2011
"Zeker niet de laatste keer"
Thessa
4-6-2011 Veel hotels heb ik al bezocht, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. Het is niet voor niets mijn 4e keer paradis palace. De voornaamste reden is de vriendelijkheid van het personeel, je voelt je er echt thuis. Bloemetjes op je kamer en op je tafel bij het diner, je vaste drankjes die al klaarstaan als je de eetzaal binnen komt. Het zijn die kleine dingetjes die je vakantie extra bijzonder maken. Verder is het eten goed, elke dag vers en gevarieerd. De kamers zijn schoon, iedere dag schone handdoeken en een creatief opgemaakt bed. Er is genoeg te zien in Tunesie, de 2-daagse tour naar het zuiden is zeker een aanrader. Kamelentocht in de sahara en het prachtige atlasgebergte. Maar dichterbij het hotel is ook genoeg te beleven. Het animatieteam zorgt ervoor dat u zich zeker niet hoeft te vervelen, maar zijn niet opdringerig. 's Avonds is er gezelligheid in de bar, een leuke show en daarna gelegenheid om lekker te dansen. Kortom zeer de moeite waard om eens te gaan kijken!

met vrienden, Apr. 2011
"Cultuurchock"
inge
27-4-2011 zeker niet te vergelijken met turkije héél andere cultuur dus ook andere normen in hotel wel zeer gastvriendelijk, beleefd en neits was hen teveel, lekker eten, lekkere wijnen all in iets miniem maar je moet zelf een beetje inventief zijn dan kunnen ze je alles fixen ( wel vuile borden en glazen, hebben dit gemeld bleek probleem met afwasmachien)volk is zeer vlug tevreden je mag niet te nauw kijken naar afwerking maar al bij al toch netjes, bij aankomst kamer niet netjes gepoetst , opgelost na melding konden ook een andere kamer krijgen,ongeveer 7 km van hammamet en 7 km van yasmine a 5 dinar per taxi ook nabeul (22km) 13 dinar zeker de moeite en de markt daar dat moet je zeker meegemaakt hebben,leuke excursies:kameel rijden+ brood bakken en namiddag bij tun familie, quad ,hammam, massage, piratenboot, leuk leuk zeker voor herhaling vatbaar

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende