Hotel Iberostar Belisaire**** in Hammamet Tunesië beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Iberostar Belisaire**** Hammamet

Beoordelingen Hotel Iberostar Belisaire****

B.P. 204, 8050, Hammamet
Hotel Iberostar Belisaire scoort een 8,1 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Belisaire****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Belisaire**** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Belisaire**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberostar Belisaire**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Iberostar Belisaire**** met andere accommodaties in Hammamet.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Iberostar Belisaire****

met vrienden, Nov. 2011
"Leuk hotel voor een goede prijs."
Anastasia
28-11-2011 Eerste keer in Tunesie. We zijn wel in november geweest, wat voor mij wat aan de koude kant was. 's Ochtends is er zon en het het aangenaam, maar zodra er wolken komen, koelt het erg af. Ik vond Tunesie leuk, maar ga tijdens de warmere maanden terug. Personeel erg vriendelijk, animatie creatief en doen hun best om de mensen te vermaken. Die enge verhalen over dat mensen je hun winkels in trekken, is onzin. Ze roepen je wel, maar raken je heus niet aan. Qua eten prima, maar aangezien het geen hoogseizoen was, waren aantal bars gesloten. Golven bij de zee wat hoog, strand overigens mooi en je moet een straatje door, om er te komen. Er loopt wel een vervelende man met een kameel, die er alles aan doet om geld van je te krijgen. Qua excursies is quad rijden superleuk en berberdorpen zijn erg mooi, je ziet veel van het mooie Tunesische landschap.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Fantistisch hotel"
Geurs Brigitte
6-11-2011 bellisaire is gewoon een oase van rust , lekker eten vriendelijke bediening , goed animatie team !! wij gaan zeker nog een keer terug!

met vrienden, Apr. 2011
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
Marleen
20-4-2011 We waren met 3 vriendinnen in april in Hammamet Yasmine,zeer weinig volk, zeer goed weer; het eten in hotel Belisaire vonden wij uitstekend, de kamers zeer net maar nogal luidruchtig; zeer mooie beplanting ook die dagelijks nauwkeurig wordt verzorgd.

met vrienden, Apr. 2011
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
Marleen
20-4-2011 zeer rustig gelegen hotel, nette kamers die nogal luidruchtig zijn; zeer veel groen rond het hotel die dagelijks onderhouden wordt. Het eten vonden wij zeer lekker, de bediening liet dikwijls te wensen over. Over het algemeen genomen hadden wij zeer goede indruk van dit hotel.

met partner, Okt. 2010
"Geweldighotel"
John Boelen
16-10-2010 Het hotel is zeer gunstig gelegen t.o.v. de zee. Je hoeft maar 200 meter te lopen en je bent er. Ook ligt er tegenover het hotel een bushalte, wat handig is als je zeer goedkoop naar Hammamet wilt reizen (6 km). Tevens stopt er ook een toeristentreintje, waarmee je voor 10 dinar kunt reizen.
Het hotel beschikt over 2 zwembaden. Toen wij er waren was het er lekker rustig. Het was perfect zonnen op de ligweide, waar af en toe een ober langskwam om je van een drankje te voorzien.
Het hotel is heel mooi, de kamers zijn groot en erg schoon. Iedere dag wordt je pyama in een of andere creatieve vorm op je bed gedrapeerd en liggen er vaak bloemblaadjes op. Heel charmant! Wij hebben tijdens ons verblijf geen negatieve punten kunnen ontdekken. De receptie is allervriendelijkst en behulpzaam. Handig is dat je er geld kunt wisselen. Het eten is er ook prima. Er is voor elk wat wils, een heel grote keuze aan salades, warme gerechten en heerlijke toetjes. Dit hotel is beslist een aanrader!!

met partner, Sept. 2010
"Een heerlijke plek om vakantie te vieren"
Fam. Kuiper
8-10-2010 Heel verbaasd over de reactie hiervoor. Vanaf binnenkomst tot en met vertrek van ieder moment genoten. Of het nu de receptioniste, kok, kelner of tuinman is, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Iedere dag is het weer afwachten in welke vorm of creatie de schone lakens op het bed zijn gelegd. Nog niet eerder meegemaakt.
Ontbijt, lunch en diner, iedere dag geweldig. Voor elk wat wils.
Aankomst 's ochtends om 08.00 uur en de kamer was al vrij. We konden zelfs kiezen.
Op de dag van vertrek stond om 03.30 uur al een (welliswaar sober) ontbijtje klaar.
In het hotel is het mogelijk om Dinars te kopen met de creditkaart. Er wordt wel een commissie van 5% gevraagd voor deze service. Maar, wil je hier geen gebruik van maken, op 15 minuten lopen is een geldautomaat.
Bij het uitchecken kunnen de overgebleven Dinars bij de receptie weer worden omgewisseld tegen Euro's.
Al met al ...... een geweldige vakantie.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
Fam de Kort
30-8-2010 wij begrijpen niet waar de beoordeling van 8.2 vandaan komt slechte keuken slecht onvriendelijk personeel all inn clusive ook niet doen je krijgt tweede rans cola enz.
2 sterren maximaal.

met partner, 2010
"Geweldig gezellig en knus hotel"
Lenny en Martijn
23-7-2010 Wij zijn in het hotel van 15 tot 22 juli verbleven. Het was een super goed hotel met mooie kamers, goed eten (in de middag vonden wij het wat minder) en heel aardig en vriendelijk personeel. Het strand was wat minder, maar dat heeft onze vakantie totaal niet verhindert. Achter het hotel is gelijk de bushalte en je kunt voor ongeveer €0,50 naar Yasmin zelf. Ook is er een leuk treintje waar je voor ongeveer 10 dinar p.p. mee naar Hammamet kan rijden. De Medina in Yasmin zelf is erg leuk, maar de verkopers zijn heel erg opdringerig. Ze willen vanalles aan je verkopen en ze raden dan ook aan om tot 70% van hun prijs aftedingen. Ook heeft onze reisleidster leuke excursies aangeboden. Ze had ons geadviseerd om op een dag 3 steden te gaan bezoeken om zo meer van Tunesië te kunnen zien. (Tunis,Cartago en Saidi Bu Said) en als je een echt spektakel wil zien moet je naar de grootste licht show van noord Africa gaan. Kort om een top vakantie met veel zon en zeker een aanrader voor iedereen.

met vrienden, Okt. 2009
"Goed hotel"
Ivanka
20-11-2009 Het hotel was prima. Zeer vriendelijk personeel en goed en uitgebreid eten. Het hotel ligt vlakbij het strand en op een loopafstand van winkels en medina. Zeker een aanrader.

met vrienden, Juni 2009
"Heel leuk hotel in Hammamet Yasmine"
Petr Dorunda
11-6-2009 Wij hebben in de periode van 30.05. - 06.06.2009 heel fijne vakantie in dit hotel gehad. Kamer 343 op de 3de etage met uitzicht richting het zwembad, rustig gelegen, zelf de zee kon je wel zien.Kamer ruim, schoon. Badkamer ook ruim en schoon met een aparte WC, dat zie je niet vaak in een hotel.
Het eten was erg goed. Wij hadden HP (Ontbijt en dinner), echt lekker eten, genoeg keuze, heerlijke toetjes !In deze periode een nadeel, het water in het zwembad maar ook de zee vrij koud en de hele week heel veel wind. In dit hotel zijn drie kleine winkletjes, het stelt niet zo veel voor. Eerste redelijke supermarket op ca 6 minuten loopafstand. Naar Hammamet is het 10 km ,de bus stopt aan de zee kant van het hotel ,voor een enkeltje betaalt men ca € 0.48 p.p. Naar Nabeul is het iets van € 0.60 p.p.

1 2 3 4 5 6 7 volgende