Beoordelingen Hotel Club Samira***

25 mei 2013

Club Samira***
Beoordelingen Hotel Club Samira***
Avenue de la Paix, 8050, Hammamet
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Samira*** in Hammamet, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Samira*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Club Samira scoort een 7,4 uit 10, op basis van 420 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Samira*** in Hammamet, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Samira***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Club Samira*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 714 vakantiefoto's van Hotel Club Samira*** vinden. Je kunt 8 video's van Hotel Club Samira*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Club Samira*** met andere accommodaties in Hammamet.

378 beoordelingen over Club Samira***

6,2
"Prima locatie"
Olsman
13-5-2013 Ik snap alle negatieve reacties niet echt !! Je boekt een 3* accomodatie. Dit moet je wel meenemen in je beoordeling, en dan is de prijs kwaliteit gewoon zeer goed. Eten was bij ons prima voor elkaar, temperatuur eten niet altijd heet maar wel zeer smaakvol en goed gaar. Er ligt altijd een combinatie bij. Verder bij ons meer dan voldoende keus en hoeveelheid. (lamskoteletten, biefstuk, vissoorten van de grill, kebab enz enz.)

Kamers zijn gehorig maar wel schoon. Bedden oke. In het huisje (berberstyle) geen zitje maar wel mogelijkheid om voor je huisje te kunnen zitten. Huisjes in het D blok liggen dicht bij de discotheek Route 66. Hiervan heb je geluidsoverlast als je licht slaapt !! Wij konden gelukkig terecht in blok B. Verder beetje geluk hebben dat je buren hebt die ook rekening wil houden met andere mensen.

Animatieteam is onvermoeibaar en super. Doen hun uiterste best om iedereen naar hun zin te maken.

Samenvattend; wij hebben het gewoon goed gehad.

met partner, Mei 2013
"SUPER!!!!"
Geert&Marijke
21-5-2013 Prijs kwaliteit verhouding UITSTEKEND!
We waren wel buiten het hoogseizoen, dus dat maakt wellicht het beeld van ons daardoor zoals die is.
Schitterende ligging, aan het strand met een strandbar en een met zwembad terras daarboven, met fantastisch uitzicht in beide richtingen van en op het strand.
Jetski's op het strand voor accommodatie te huur, evenals parachute-vaart achter speedboot.
Kamelen en paarden tochten ook op strand te huur, bij het hotel. Ze komen geregeld langs.
Gedateerd meubilair, maar wie daar wakker van ligt moet zijn ogen dicht doen en gaan slapen.
Ook aparte waterpijp zitjes aanwezig en een manege met plusminus 30 paarden naast Samira club.
Je krijgt zoveel waterflessen als je maar wilt, met "gesealde" doppen, met of zonder koolzuur.
We dronken er wel 6 van op een dag, dat alleen al.
Allemaal bij de prijs in.
Dan reken ik het bier en allerhande andere drankjes nog niet eens.
Eten top met veel keuze en goed warm.
Salades in overvloed. ZEEER vriendelijk personeel.

met partner, Mei 2013
"Top hotel!"
aylaa
20-5-2013 Super hotel qua prijs kwaliteit verhouding. We zijn er een week geweest en vonden het erg leuk. Ook slechte recensies gelezen maar konden dit niet terug vinden. Ontbijt: genoeg soorten broodjes, beleg wat karig maar wat wil je in het buitenland, in een lokale super markt potje nutella gehaald ;) lunch en diner in buffet vorm voor ieder wat wils! 1avond 3gangen menu vonden wij niet zo. wij zaten met een groepje van 6jongeren en bestelde een pizza kwam de kok zelfs bij ons brengen, gaven hem afentoe wat fooi en hij kwam elke avond, is toch mooi. Personeel erg vriendelijk. Onze airco deed het niet gemeld aan de receptie en binnen een halfuur was hij gemaakt. De ligging voor ons jongeren is wat minder in de buurt gaan de winkeltjes vroeg dicht en niet veel te doen. Animatie is overigens erg top, elke dag doen ze heel veel dingen voor jong en oud. Maar dit elke avond heb je het ook wel gezien. Ook erg netjes dat de de hele dag gewoon flessen wat gratis kan halen! top vakantie voor een week.

"Een super vakantie!"
marije
19-5-2013 Voor de eerste keer in tunesie en Samira club was top!
Zeker voor een 3-sterren hotel een echte aanrader!
Leuke kamers! Schoon en ruim! Al het personeel doet z'n best!
Voor de kids veel te doen! Animatie, kids club(leuk ingericht met IKEA spullen, mooi zandstrand,zwembad met glijbanen, speeltafels,speeltuin,gratis ijsjes!
Ook zijn er leuke winkeltjes op het park zelf.
Het eten was ook gewoon goed! Met speciaal ingericht kinderbufet!
Kortom we hebben een leuke vakantie gehad!! We komen zeker terug!!

met jonge kinderen, Mei 2013
"Geweldige week gehad in voorseizoen!"
Ingrid
14-5-2013 Net terug van Samira, echt een topweek! Onze verwachtingen waren niet hoog gezien de eerdere recensies maar daar zijn we snel van teruggekomen. Ik lees veel recensies dat het eten eentonig is maar vraag me dan af wie er die diversiteit iedere dag op tafel heeft staan?! Als je Hollandse pot wilt eten moet je niet naar Tunesië gaan, blijf dan lekker thuis. En ja, de friet is in Samira niet lekker maar wie wil in een ander continent nu hetzelfde eten als thuis?? Animatieteam is echt super; zeer kindvriendelijk, de hele dag en avond door activiteiten. Huisjes wel gehorig (groene D-sectie), wel schoon, ook het douchegordijn(!) maar wel weinig privacy voor de kamer. Gelukkig door het voorseizoen hadden we niet veel buren. Lounge sets achter het zwembad zijn echt super! Het was echt een topweek, maar in het hoogseizoen lijkt het mij te druk. Maar goed wij zijn echte kampeerders, dus misschien geen goede graadmeter! Wel geweldig voor het voorseizoen is onze ervaring! Aanrader dus!

met een groep, Mei 2013
"HIER...hadden wij nog langer willen blijven !"
Anita Fransen
13-5-2013 Net terug van 1 Geweldige vakantie,met het hele gezin (leeftijd 7/68 j)1week in samiraclub gew.Na het lezen van div.referent.was ik wel een beetje huiverig om er na toe te gaan.MAAR....wat heb je toch zeurkousen !het was 1 prima hotel,Gezellig,goed eten,heerlijk strand,vriendelijke mensen,in 1woord SUPER !en wat 1 animatieTeam...de hele dag werden jong en oud vermaakt,en elke avond een leuk optrede.de eerste dag hadden we 1 lekkende wc.even bij de receptie gemeld,en binnen 1 uur was het opgelost.heel apart de indeling van het park,geen gehorige hotelkamers,maar leuke bungalow's naast elkaar,bij thuiskomst hebben we met ons alle besloten,om hier nog echt eens terug te gaan,DUS...mensen trek u niet te veel aan van slechte referenties,maar bent u net als wij een gewoon doorsnee gezin,ga hier zelf dan maar eens kijken. Gr.en een fijnevacantie ANITA

met jonge kinderen, Okt. 2012
"1 x maar nooit weer"
marieke
30-10-2012 Het eten is een drama. Het ontbijt beleg erg karig. Je kan kiezen tussen jam of smaakloze kaas op je brood. wil je om 9.00 uur ontbijten dan moet je hopen dat er nog broodjes zijn anders blijft er alleen nog stokbrood over. Het warme eten is koud en de tafelkleden erg vies.Stoelen plakken en vloer is glad.
Dat in oktober je moet hier maar 's zomers zitten in het hoogseizoen!
Op je kamer alleen bedden dus ben je thuis moet je verplicht op bed liggen.
Je hebt geen prive voor je huisje en je bent verplicht om aldoor met je buren te praten. 2 stoelen per huisje. Wij hadden 5 pers. kamer !
Op onze kamer schimmel op de muren en de huisjes zijn erg gehorig.
Dus ben je een lichte slaper dan moet je hier zeker niet heen gaan.
Zwembad erg mooi zolang de pompen het doen. De laatste 3 dagen pomp stuk veel haren en groen water.Glasbrug stuk en gasten moeten zelf het glas van de bodum vissen. Levens gevaarlijk. Voor ons 1 positief punt de temperatuur. Conclusie voor ons niet weer.

met oudere kinderen, 2012
"Goed hotel"
reyan mecking
28-10-2012 mooi omgeving op loopafstand naar een leuk stadje. is ook goed te doen met taxi voor 2,50. in de buurt is een supermarkt welke niet nodig is.personeel is zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar.
goede prijs kwaliteit er worden mooie prijzen gevraagd voor dit hotel.
restaurant is goed en schoon maar mag iets warmer en meer variatie. voor moeilijke eters is dit minder geschikt. tevens is de snackbar wel lang open en hier is altijd friet ,pizza en salades aanwezig.
kamers worden elke dag schoongemaakt alleen mag wel is opgeknapt worden. is wel verouderd.
is zeer kindvriendelijke en worden de hele dag door spellen gedaan.
wij hebben een goede vakantie gehad.

met partner, Okt. 2012
"Vies goor hotel"
john
23-10-2012 Nou mensen ga hier zeker niet naartoe.
Het eten is niks kamers verouderd en ranzig.
Smerige plastic bekers die niet goed omgespoeld worden en je het drankje dat er van te voren in heeft gezeten nog proeft.
Lange wachtrijen voor de bar omdat ze te weinig bekers hebben.
Alleen het strand en zwembad en het animatieteam zijn goed.
En als je toch gaat neem een fles antikal mee voor het sanitair schoon te maken.

met partner, Okt. 2012
"Een keer maar nooit weer"
Senna
27-10-2012 Eerste kennismaking met Tunesie en helaas niet zo'n beste. Kamers waren redelijk, maar zeker niet schoon en erg gedateerd. Restaurant gedeelte was op eerste zicht schoon maar beter kijkend echt niet schoon. De grond was zo vies en vettig dat veel mensen uitgleden en glibberend en glijdend naar binnen en naar buiten gingen. De drinkbekers stonken en waren smerig. Eten was er genoeg maar niet gaar, was koud en erg eentonig. Hele week slappe patat en pizza gegeten want de rest was te "onveilig" om te eten (wilde niet ziek worden). Pinautomaat in het hotel was van de 8 dagen bijna alle dagen of leeg of buiten werking. Barpersoneel was wispelturig en niet al te vriendelijk. Animatieteam deed enorm zijn best en was erg vriendelijk voor zowel jonge gasten als oudere gasten. Zwembad en bedjes waren geweldig, eens een keer niet "handdoek leggen" om een plekje te hebben. Buiten het resort "onveilig en vervelend". Kortom onze kennismaking met Tunesie was niet best. En Samira 1x maar nooit weer.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?