16-5-2012
Wat een fijne club, we hebben hier werkelijk 9 heerlijke dagen gehad.
Weet niet goed waar ik moet beginnen....kamer was prima, elke dag keurig schoongemaakt, elke dag schone handdoeken etc. Eten.....formidabel!!!! Of het nu ontbijt, lunch of diner was.....super, er is werkelijk voor ieder wat wils.
De mensen die hier wat over te zeuren hebben zullen dat ongetwijfeld ook in een restaurant hebben met 3 Michelin ***. Deze moeten gewoon thuisblijven!! Animatie team.....wat een inzet, wat een gezelligheid......en de "KING" kan het weten. Heerlijk strand, zwembad prima, drankjes etc alles prima verzorgd. Maar ik kan alleen voor mijzelf praten, en de mensen die we daar getroffen hebben en er hetzelfde over denken.
Voor de prijs, prima kwaliteit.
Genoten, we komen zeker een keer terug.
8-5-2012
Eind april/begin mei 10 dagen hier geweest (kids 10+12 jr.) en hebben het heerlijk gehad! Het weer was aangenaam met een lekker briesje dus nooit te heet. We hadden het zwembad (+glijbanen) voor ons alleen, de zee was nog fris, zeker in combinatie met de wind. Ligging is perfect, trapje af en je staat op het strand, overal ligbedden en er zijn loungesets om te chillen. Personeel is superaardig, van kok tot schoonmakers en bedienend personeel, niets is teveel. Kamer = basic, er wordt iedere dag schoongemaakt, als je 1 dinar op je kussen legt wordt je bed extra mooi opgemaakt. Alle openbare gelegenheden worden continue schoongemaakt, niets is vies. De bedden zijn wat kort als je 1m80 bent en wat hard, maar dat went zo. We hebben hier heerlijk en zeer afwisselend gegeten, alles werd prachtig gepresenteerd. Koks staan erbij om uitleg te geven, als je hier niets lekkers tussen vindt ben je écht een pitser! Ook de Tunesische wijn is erg lekker. Kraanwater niet drinken! Foto's volgen nog.